Hımmm çiçekcimmm haklısın galiba ama soyle bi detay var benim cıkmama sen cevap yazana kada 15 dakka kaldı kaydirigubbakcemile3 Kötüyümmm ben kötüyümmm kötüyüüümmm kötüyüüümm herkesi hasta ederimmm ederimmmm rimmmm kaydirigubbakcemile3 Şaka bi yana ha gayret cnm sunun surasında ne kaldı 1 saat 3 saat sonucta cuma bugünnnn, mübarek günnn
merhaba, arkadaşlar 20+3 günlük hamileyim.Bişey öğrenmek istiyorum saçlarımı kestirmek istesem bebeğime bir zararı olurmu bilgisi olan varmı.? birde bursa da jimere giden arkadaş varmı?
merhaba, arkadaşlar 20+3 günlük hamileyim.Bişey öğrenmek istiyorum saçlarımı kestirmek istesem bebeğime bir zararı olurmu bilgisi olan varmı.? birde bursa da jimere giden arkadaş varmı?
Selam canım bende saçlarımı kestirmiştim hemde 3 aylıkken :) .Hurafelere inanma bence.
Ben doğumevinin doktoru Meral Sözere gidiyorum.Meleğin doktoru jimerle anlaşmıştı sanırım Jale hanımdı dimi melekcim.O anlatsın sana :1hug:
Meraba Sılacımmm ben gider ayak gördüm valla mesajını hepimis cok iyiyis yarın tatil dahada iyiyis, sende iyisin gördügüm kadarıyla..Ben aşı olmadım cnm bilmiyorum bu arada
oh oh ne gusel. aman iyi olalim da.. sagol cnm.
ahhh canim soram yaa. hepinizin dualarini bekliyorum. turkiyedeki doktorumla habitre telefonlardayiz. burdakilerin zerre bisi bildigi yok.selam sıla senin işinde zor anacım kendi takibini kendin yapıyosun iğneni bile türkiyeden getirtiyosun Allah yardımcın olsun canım ya :teselli:
merhaba sıla nasılsınn
iyiyim canim cok sukur sen nasilsin?? oykumuz nasil bugun??gamyoncuiremsu
Sevgili forum arkadaşlarımmm bugünlük, hatta bu hftalıkta benden bu kadar, bir daha görüşünceye dek esen kalınnn kaydirigubbakcemile3 Dua edin benim için ve bebişim için yarın detaylım güzel cıksın bebegiminde cinsiyeti belli olsun :Saruboceq: Eger bunlar cıkarsa yeni şeyler içinde dua ettircem size sırnaşık şey Öpüyorum hepinisi teker teker ve dün oldugu gibi göbegimi tokuşturuyorum sizlerle :sm_cool:
Sevgili forum arkadaşlarımmm bugünlük, hatta bu hftalıkta benden bu kadar, bir daha görüşünceye dek esen kalınnn kaydirigubbakcemile3 Dua edin benim için ve bebişim için yarın detaylım güzel cıksın bebegiminde cinsiyeti belli olsun :Saruboceq: Eger bunlar cıkarsa yeni şeyler içinde dua ettircem size sırnaşık şey Öpüyorum hepinisi teker teker ve dün oldugu gibi göbegimi tokuşturuyorum sizlerle :sm_cool:
Teşekkür ederim arkadaşlar.Aslında batıl inançlarım yoktur ama konu insanın bebeği olunca genede insan tedirgin oluyor.Benim doktorum Jimerde Gülin okan kendisinden cokta memnun sayılmam doktor değiştirmek yeni birine alışmakta zor geliyor ne yapacağımı şaşırdım.
Teşekkür ederim arkadaşlar.Aslında batıl inançlarım yoktur ama konu insanın bebeği olunca genede insan tedirgin oluyor.Benim doktorum Jimerde Gülin okan kendisinden cokta memnun sayılmam doktor değiştirmek yeni birine alışmakta zor geliyor ne yapacağımı şaşırdım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?