2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

Melekcim iyi düşün hayatım gönlünü ferah tut açıkcası kimseden doktoru istemedi ama sen diyosunki birlikte karar verdik sen istemesen demekki sokmıcaktı ciddi bişiy olsa hiç sana sormaz direk olucak derdi öyle değilmi demekki genel kontrol olarak düşündü canımcım :1hug:

klava:klava:klava:klava:klava:klava: senağlamasenağlamasenağlamasenağlama

merhaba, arkadaşlar 20+3 günlük hamileyim.Bişey öğrenmek istiyorum saçlarımı kestirmek istesem bebeğime bir zararı olurmu bilgisi olan varmı.? birde bursa da jimere giden arkadaş varmı?

merhaba, arkadaşlar 20+3 günlük hamileyim.Bişey öğrenmek istiyorum saçlarımı kestirmek istesem bebeğime bir zararı olurmu bilgisi olan varmı.? birde bursa da jimere giden arkadaş varmı?

saç kestirmemek batıl inanç cnm bilimsel kanıtı yok sana kalmış yani cnm böyle bi inancın yoksa bi zararı olmaz.

Selam canım bende saçlarımı kestirmiştim hemde 3 aylıkken :) .Hurafelere inanma bence.

Ben doğumevinin doktoru Meral Sözere gidiyorum.Meleğin doktoru jimerle anlaşmıştı sanırım Jale hanımdı dimi melekcim.O anlatsın sana :1hug:

Bebeğe bir zararı yok ama batıl olarak bebeğin ömrü kısalır derler ben ondan dolayı kestiremiyorum Ama sen batıl inanmam dersen kestirebilirsin canım :1hug:

offffffff haklısınız kızlar ama şeytan beni arada dürtüyo işte...........
iyidir benim öyküm..her gittiğimizde küt küt çok güzel atıyor kalbi maşallah.............
4 odacığıda kendi gözümle gördüm kalbinde.............
anne yüreği iştee
bi geçse şu testlerr rahatlıyacağım.........
içimde bi sıkıntı varr nedense

Sevgili forum arkadaşlarımmm bugünlük, hatta bu hftalıkta benden bu kadar, bir daha görüşünceye dek esen kalınnn kaydirigubbakcemile3 Dua edin benim için ve bebişim için yarın detaylım güzel cıksın bebegiminde cinsiyeti belli olsun :Saruboceq: Eger bunlar cıkarsa yeni şeyler içinde dua ettircem size sırnaşık şey Öpüyorum hepinisi teker teker ve dün oldugu gibi göbegimi tokuşturuyorum sizlerle :sm_cool:

Canım,halk arasında saçını kestirirsen bebeğinin ömrü kısalır diye bir hurafe var...Benim bildiiğim de bilimsel bir açıklaması yok

canım benim doktorum dr.jale gürlüler özel jimer hastanesinde...
ne bilmek istiyorsun hastane ile ilgilii:1rolleyes:

Teşekkür ederim arkadaşlar.Aslında batıl inançlarım yoktur ama konu insanın bebeği olunca genede insan tedirgin oluyor.Benim doktorum Jimerde Gülin okan kendisinden cokta memnun sayılmam doktor değiştirmek yeni birine alışmakta zor geliyor ne yapacağımı şaşırdım.

İnşallah canım güzel haberlerle dönersin aramıza...Neşe katarsın forumumuza...:dance:

cnm güzel haberlerle gel inşallah, cinsiyeti detaylıda kesin belli olur

zuzummmmm bence kız ama bakalım doktor amcamız ne dicek ptesi sabah 8 de burda ol emi yaz bize hadi iyi haftasonlarııı sana

Canım ben de 23.haftadan sonra doktorumu değiştirdim.Memnun değilsen hiç tereddüt etme derim.Benim doktorum bana cep no.sunu vermedi diye değiştirdim.Daha önümüzde çok önemli br dönem var.Ban de siinir harbi yaşadım değiştrirken,araştırdığım doktorlardan ilkini hiç beğenmedim,diğerine gittik eşimle.O da çok genç daha tecrübesiz olacağı konusunda endişelendik ama sonuçta odasından içim rahatlamaış çıktım.Her sorduğum soruya cevap verdi,güzel güzel,hiç acele etmeden.Kendiisi de yeni doğum yapmış,beni iyi anlar diye düşünüyorum.

NEDEN MEMNUN DEĞİLSİN CANIM............
BENİM DOKTORUM MÜKEMMEL BİRİ AMA SSK İLE ANLAŞMASI YOK BAŞTAN SÖYLİYEYİM....
MUAYNELER VE DOĞUM ÖZEL OLARAK YAPIYOR..AMA KESİNLİKLE ÇOK MEMNUN KALACAĞINA EMİNİM...hihoyyyt

AYYY NELER OLUYOR BANA HEYCANDAN KARNIMA KRAM GıRDı KARNIM AĞRIYO..MıDEM BULANIYO.............
ÜNıVERSıTE SINAVINA GıRECEK GıBıYıMMMkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…