2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

canım, Gülin hanımda sadece özele bakıyor 100,00 lira muayne için veriyorum .yarın 4 de randevum var ama inanki içime sinmiyor.Başta hastanedeki sistem oturmamış bana göre ! doktor sayısı yetersiz. gittiğimde 15 dk zor duruyorum yanında kapı önünde yığılma oluyor .kimse randevu saatinde alınmıyor 30-45 dk.rötar muhakkak oluyor.neyse iyi düşünüp karar vermem gerek.Bakalım bende güzel kızımı yarın görebilecekmiyim (tabi kızsa:) ) önce erkekti sonra kız oluverdi.

Git sen bakalım bizi bırakıp gittttttttttt senağlamasenağlamasenağlama benide götüüüürrrrr
Neyse bebişinin hatrı var inşallah gösterir kendinide rahatlarız. :içelim:

Melekcim sen her gidişte böyle oluyosun canım klava:klava: at artık şu sıkıntılarını hadiiiii az kaldı bak gidince rahatlayacaksın merak etme canım :1hug:

AYYY NELER OLUYOR BANA HEYCANDAN KARNIMA KRAM GİRDİ KARNIM AĞRIYO..MİDEM BULANIYO.............
ÜNİVERSİTE SINAVINA GİRECEK GİBİYİMMMkaydirigubbakcemile3

canım güzel haberlerle dönersin inşallah bende pazartesini iple çekiyorum bakalım görüşmeyeli kızım büyümüşmü

kızlar hepinizi göbüşleri çok şeker kibelecim ve hürremcim inceciksiniz maşallah ne güzel

tüm kontrolü olan arkadaşların güzel haberlerle dönmesini diliyorum

ve hepinizi kocaman öpüyorum

iyihaftasonları güzel anneler ve şeker kuzucukları

CADIARZUanladım canım.........ama durumun hastaneden kaynaklanmıyor bence doktorundan kaynaklanıyor..........
sonuç olarak yeni bir hastane..........
ben gittiğim zaman hiç beklemiyorum...........
zaten hemen alıyorlar....
randevum da oldukça uzun sürüyor..en an 20-25 dk.ultrason
20 dk kadar da görüşmemiz sürüyor...
ben çok sakince gidip güzel güzel izliyorum kızımı...
doktor sayısına gelince..ister 1 doktor olsun senin doktorun iyi olduktan sonra.......ne önemi varki az doktor olmasını ama 7-8 kadındoğumcu var hastanede........

bende çıkıyorum kızlar .........
iyi akşamlar kızıma sizden selam söyleerimmm
öptümmmmm hepinizi bayy

Güle güle babaylonn , arayı uzatmayın biz yarında burdayız nasılsa :):):):) . Uğrayın canımız sıkılmasın

Güle güle melekcimmm hayırlı haberlerle dön inş. hadi. Ay sendeki bu heyecan bitmez gidene kadar :))) .Bizede haber et olur mu evden girersin yarın bekliyoruzzz a.s.

iyi akşamlar kızlarr

bugün hiç bakamadım malum evde kalınca işten güçten fırsat olmuyooo malesef.. umarım herkes iyidir..

Hoşgeldin eyetkiner, kimse kalmadı galiba . Bu saatten sonra sessizleşiyo zaten sonra gece kuşları başlıyoo kaydirigubbakcemile3

Hoşgeldin eyetkiner, kimse kalmadı galiba . Bu saatten sonra sessizleşiyo zaten sonra gece kuşları başlıyoo kaydirigubbakcemile3

hoşbuldum cnm.... geçmişe bakıyorum ama çook muhabbet var vazgeçtimm....
kimseciklerr yok walla :1no2:

benden istedi canım doktor seni korkutmak istemem ama benim bebişte bi ara kalp atışı dinlerken bi boşluk oldu bunun olmaması gerkiyordu dedi kalp atımında düzensizlik olarak telaffuz edildi onuniçin bakılacak.korkacak bişeyi yok denildi ama emin olmak için bakılacak.bazen olabiliyormuş
güzel haberlerle gelirsin inşallah
pazartesi benimde amniyo sonucum çıkacak bende çok heyecanlıyım

Boool boooll göbüş muhabbeti vardı bugün :) . Fotosunu çeken koydu çok güzeldi. Haftasonu rehaveti işte tatil moduna giriyo millet bende çok isterdim o modda olmayı. Bu akşamda misafirim var yatılı yeni oldu bu durum yemeğimde yok annem gidip yapacak sağolsun. Yemek olayı zor işte çalışırken ya sabah çok erken kalkıp yapmalı yada bi gece önceden ama ben yatağı zor buluyorum :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…