Sevgili forum arkadaşlarımmm bugünlük, hatta bu hftalıkta benden bu kadar, bir daha görüşünceye dek esen kalınnn kaydirigubbakcemile3 Dua edin benim için ve bebişim için yarın detaylım güzel cıksın bebegiminde cinsiyeti belli olsun :Saruboceq: Eger bunlar cıkarsa yeni şeyler içinde dua ettircem size sırnaşık şey Öpüyorum hepinisi teker teker ve dün oldugu gibi göbegimi tokuşturuyorum sizlerle :sm_cool:
offffffff haklısınız kızlar ama şeytan beni arada dürtüyo işte...........
iyidir benim öyküm..her gittiğimizde küt küt çok güzel atıyor kalbi maşallah.............
4 odacığıda kendi gözümle gördüm kalbinde.............
anne yüreği iştee
bi geçse şu testlerr rahatlıyacağım.........
içimde bi sıkıntı varr nedense
AYYY NELER OLUYOR BANA HEYCANDAN KARNIMA KRAM GİRDİ KARNIM AĞRIYO..MİDEM BULANIYO.............
ÜNİVERSİTE SINAVINA GİRECEK GİBİYİMMMkaydirigubbakcemile3
canım, Gülin hanımda sadece özele bakıyor 100,00 lira muayne için veriyorum .yarın 4 de randevum var ama inanki içime sinmiyor.Başta hastanedeki sistem oturmamış bana göre ! doktor sayısı yetersiz. gittiğimde 15 dk zor duruyorum yanında kapı önünde yığılma oluyor .kimse randevu saatinde alınmıyor 30-45 dk.rötar muhakkak oluyor.neyse iyi düşünüp karar vermem gerek.Bakalım bende güzel kızımı yarın görebilecekmiyim (tabi kızsa:) ) önce erkekti sonra kız oluverdi.
İyi akşamlar iyi haftasonları hepinize öpüyoruz teyzeleri ve oğlumun kuzenlerini......gamyoncuiremsu
Hoşgeldin eyetkiner, kimse kalmadı galiba. Bu saatten sonra sessizleşiyo zaten sonra gece kuşları başlıyoo kaydirigubbakcemile3
evet canım çok mutlu ve iyi haberlerle döneriz inşallah pazartesi bizim günümüzz:lepi:
doktordan gelince haber ver............
pazartesi yi de atlattım mı tamam............
korkuyorum nedense..............
kimseden doktoru fetus kalp ekg si istememiş..............
benden istedi daha doğrusu birlikte karar verdik............
acaba Bİ PROBLEM VARDA BANA MI SÖYLEMEDİsenağlama
DÜŞÜNMÜYEYİM DİYORUM AMACADIARZU
UFFFFFFFFFFF
PAZARTESİYİ DE ATLATTIK MI TAMAM
selam kızlar geldim nasılsınız bakalım geçmişi okuyayyım geliyorum
dılosum hosgeldın naptın bugun sensız topıc sarmıyo bende gırmıyorum:dilcikar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?