2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

hoş buldum canlarım yorgunum biraz ya kayınvaldeme gittim pazarda vardı hem pazar yaptım bide misafir geldi yemek te hazılardım tabi yoruldum eve geldim biraz sonra duş alayımda kendime geleyimkaydirigubbakcemile5

ebush gaydin beyaz melek kibele hürremm maşallah kıslaar göbek şhow yapmışsınız hepinizede ayrı bi güzellik katmış göbişler 41 kere maşallah canlarım

kızlar dedımya sarmıyo bu aralar cok sıkıcı topıc 2 gundur nette daıre arastırıyorum daıre alıcaz fıyatlara semtlere falan bakıyoruz oyuzden pek gırmıyorum arada bır bakıyorum okadar

ayyy anneme gitmiştim gündüz oku oku bitriremedim geçmişi
ebush gaydın hüğrrem beyz melek maşallah göbüşlerinize canım kibele seni unuttum sanada maaşallah canım
hüzün yılı benimde midem berbat ilk hamile kaldığımda böyleydim geçmişti şimdi yine başladı bikaç gündür çok berbat yaaa

kızlar dedımya sarmıyo bu aralar cok sıkıcı topıc 2 gundur nette daıre arastırıyorum daıre alıcaz fıyatlara semtlere falan bakıyoruz oyuzden pek gırmıyorum arada bır bakıyorum okadar

evet cnm hakkatten arada paylaşımdan çok ikili özel sohbetlere varıyo hatta bazen arada kaynıyosun kimi sallamıyo bilesenağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…