2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

Tamam canım afiyet olsun hiçbir zararıda yok yiyebilirsin.
Ben çıkıyorum şu anda çok duyguluyum inanır mısınız personel mesai yapıyo bu akşam beni gönderiyolar evime burda ilk defa böyle bişey oluyo tarihi not ediyorum. :bbo: .Bunlar vazcaymadan ben kaçıyorum kızlar iyi akşamlar iyi bakın kendinize öpüyorummm a.s.

duşumuda aldım ohh bee rahatladım hüzün canım mısır patlat ye ve az ye özellikle akşam yemeğini saat 8 den sonraya bırakma akşamları metobolizmamız daha yavaşlıyomuş bu yüzden şişkinlik gaz ne ararsan oluyo haliyle bebekte var ben şimdi rahatım akşam 7den zonra yemiyorum yesemde pilav makarna asla yok çorba ve sebze yemeği cokacimcoook

hüzün yılı yemeklerinde baharata dikkat et cnm çünkü kendimden biliyorum baharatı kaçırdımmı ogün midemden ölüyorum resmen

kızlar convers bebek patiğini gönderim bana ait 10 ytl düşürdüm isteyenler kaçırmasın kız bebeklerde pembesi ve mor renk örülür

Merhaba kızlar,
Bugün havuzluhana gittim. Yeni geldim sayılır çoook yoruldum. Öyle çok ucuz bir yer değil. Fiyatlar genelde 2-3 tl oynuyor. Hatta bazı şeyler daha bile pahalıydı. Battaniye, body, çorap falan aldım. Tüm gün çok keyifsizdim aslında. Sabah kalktığımda fanilamda bir akıntı olduğunu gördüm. Göğsümden gelmiş olabileceğini düşündüm. Biraz sıktım. Şeffaf gibi bir sıvı geldi. Süte pek benzemiyordu. Daha fazla gelmesin diye sıkmadım. Ara ara karnımda batmalar oldu. Otobüste rahmimin kasıldığını hissettim ve tabiki kuruntu yaptım iyice. Allahtan kızım hop o yana hop bu yana zıplayıp duruyor da rahatlıyorum.
Sizde de benzer şeyler oluyor mu?

göğüsden akıntı gelince sen kendini dinlemişsindir cnm bütün gün bebeğin hareket ediyosa korkma bence iyidir o annesi merak etmeyerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…