göğüsden akıntı gelince sen kendini dinlemişsindir cnm bütün gün bebeğin hareket ediyosa korkma bence iyidir o annesi merak etmeyerimseniben
Sağol canım. Kuruntu pek yaptığım birşey değil aslında ama arada oluyor.
Şimdi netten baktım normal bir durum diyor. Prolaktin hormonu yüzündenmiş.
Benden iyi süt çıkacak galibakaydirigubbakcemile5
Merhaba kızlar,
Bugün havuzluhana gittim. Yeni geldim sayılır çoook yoruldum. Öyle çok ucuz bir yer değil. Fiyatlar genelde 2-3 tl oynuyor. Hatta bazı şeyler daha bile pahalıydı. Battaniye, body, çorap falan aldım. Tüm gün çok keyifsizdim aslında. Sabah kalktığımda fanilamda bir akıntı olduğunu gördüm. Göğsümden gelmiş olabileceğini düşündüm. Biraz sıktım. Şeffaf gibi bir sıvı geldi. Süte pek benzemiyordu. Daha fazla gelmesin diye sıkmadım. Ara ara karnımda batmalar oldu. Otobüste rahmimin kasıldığını hissettim ve tabiki kuruntu yaptım iyice. Allahtan kızım hop o yana hop bu yana zıplayıp duruyor da rahatlıyorum.
Sizde de benzer şeyler oluyor mu?
ipeğimu bizimki yetmezse bizede verirsin artık dimi:ecrin_bebek:
Yalnız olmamak güzel gerçekten. Daha önce birkaç kişiden süt geldiğini duymuştum da insan kendinde görünce heyecanlanıyor yine de. Sıkmamak gerektiğini bildiğim için daha mıncıklamadım. Bebeğimin mamasını şimdiden heba etmek istemem. :ecrin_bebek:canım bende de oluyor rahim kasılması arada sırada. düzenli ve devamlı olmadığı için sorun yok diye biliyorum. bi de o süte benzemeyen şey benden de geldi. geldiği sürece bişey yapamayız ama sıkıp uğraşmamak lazımmış.
herkes uyudumu yine erkendenhadi iyi uykular kızlar tatlı rüyalar:ecrin_bebek:
ya kislar o kadar kisi tetenoz asisi vuruldu bi kisi bana iki dozun ne kadar aralikla vuruldugunu soylemeyecek mi??
dün bebeğimi de gördüm detaylı ultrasona girdim. ilk defa bu kadar uzun süre bebeğimi görebildim. çok güzeldi ve maşallah çok sağlıklı görünüyormuş. üstelik bir hafta da önden gidiyor bebeğim. 608 gr olmuş oğlum.
dün bebeğimi de gördüm detaylı ultrasona girdim. ilk defa bu kadar uzun süre bebeğimi görebildim. çok güzeldi ve maşallah çok sağlıklı görünüyormuş. üstelik bir hafta da önden gidiyor bebeğim. 608 gr olmuş oğlum.
canımmm sağolasın ya akşam gittim doktora kızımı izledim kalbi de çok net ve düzenli atıyordu..sordum doktoruma bi problem var da mı çekiyoruz diiye....beyaz melekcim bende 18.haftamda fetal eko çektirdim çocuk kardiyoloğu bir profesör kendim üniv.hastanesinde çalıştığım için kontrol amaçlı yaptırdım çok şükür hiçbir sorun yok.yani bunu çektirmek bulunduğumuz yerin imkanlarından yararlanmakla da ilgili biraz ben çok rahattım sende öyle ol zaten kötü birşey olsaydı kendi dr un bunu görürdü.seninkide kontrol amaçlı.
maşallah canımmmdün bebeğimi de gördüm detaylı ultrasona girdim. ilk defa bu kadar uzun süre bebeğimi görebildim. çok güzeldi ve maşallah çok sağlıklı görünüyormuş. üstelik bir hafta da önden gidiyor bebeğim. 608 gr olmuş oğlum.
günaydın kızlar a.s.
canımmm sağolasın ya akşam gittim doktora kızımı izledim kalbi de çok net ve düzenli atıyordu..sordum doktoruma bi problem var da mı çekiyoruz diiye....
o da güldü yok canım telaş etme çok çok iyi maşallah öykü hanım dedi...
yapılabilecek herşeyi yapmak istiyorum elimizde imkan varken dedi..
biraz pahalı bir uygulama pek herkeze öneremiyoruz dedi...
ayrıntılı usg nin bir parçası gebe takibinde ama pek yaygın değil dedi...
içim rahatladı zaten yaptırmakta fayda var...allahım korusun varsa da bilmek gerekir..gerçeklerden kaçılamaz ki...
ama ben eminim kızım sapasağlammm hem kalp atışı çok erken 6 haftalıkken duyuldu kalbinde bi problem olunca daha geç duyuluyormuş..
biz 5+6 da duymuştukkk
maşallah canımmm
günaydın tatlımmm nasılsın:sm_cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?