2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

göğüsden akıntı gelince sen kendini dinlemişsindir cnm bütün gün bebeğin hareket ediyosa korkma bence iyidir o annesi merak etmeyerimseniben

Sağol canım. Kuruntu pek yaptığım birşey değil aslında ama arada oluyor.
Şimdi netten baktım normal bir durum diyor. Prolaktin hormonu yüzündenmiş.
Benden iyi süt çıkacak galibakaydirigubbakcemile5

Sağol canım. Kuruntu pek yaptığım birşey değil aslında ama arada oluyor.
Şimdi netten baktım normal bir durum diyor. Prolaktin hormonu yüzündenmiş.
Benden iyi süt çıkacak galibakaydirigubbakcemile5

ipeğimu bizimki yetmezse bizede verirsin artık dimi:ecrin_bebek:

kızlar slm uzun zamandır giremiyorum gerçi ben akşamları giriyorum ozamanda kimse kalmıyor maşallah göbüşleri büyütmüşsünüz evet ya 20 haftadan sonra daha hızlı büyüyor.bebişleirimizde bizim gibi bol bol kilo alıp büyürler işallah.

beyaz melekcim bende 18.haftamda fetal eko çektirdim çocuk kardiyoloğu bir profesör kendim üniv.hastanesinde çalıştığım için kontrol amaçlı yaptırdım çok şükür hiçbir sorun yok.yani bunu çektirmek bulunduğumuz yerin imkanlarından yararlanmakla da ilgili biraz ben çok rahattım sende öyle ol zaten kötü birşey olsaydı kendi dr un bunu görürdü.seninkide kontrol amaçlı.

canım bende de oluyor rahim kasılması arada sırada. düzenli ve devamlı olmadığı için sorun yok diye biliyorum. bi de o süte benzemeyen şey benden de geldi. geldiği sürece bişey yapamayız ama sıkıp uğraşmamak lazımmış.

ipeğimu bizimki yetmezse bizede verirsin artık dimi:ecrin_bebek:

Aaaa ne demek. İtina ile şişeleyip gönderirmişim.delikafadulden

Yalnız olmamak güzel gerçekten. Daha önce birkaç kişiden süt geldiğini duymuştum da insan kendinde görünce heyecanlanıyor yine de. Sıkmamak gerektiğini bildiğim için daha mıncıklamadım. Bebeğimin mamasını şimdiden heba etmek istemem. :ecrin_bebek:
Yengemin sol göğsünde olmuş zamanında. Dr'u normal demiş. Doğumdan sonra en çok süt sol göğsümde oldu. Çocuk emmekle bitiremezdi dedi. Rahatladım ben de.

herkes uyudumu yine erkenden hadi iyi uykular kızlar tatlı rüyalar:ecrin_bebek:

Ben uyumadım canım ama sana da yetişemedim :çok üzgünüm:

dün bebeğimi de gördüm detaylı ultrasona girdim. ilk defa bu kadar uzun süre bebeğimi görebildim. çok güzeldi ve maşallah çok sağlıklı görünüyormuş. üstelik bir hafta da önden gidiyor bebeğim. 608 gr olmuş oğlum.

canım ne güzel herşey yolunda allahım güzel haberlerden ayırmasın rabbim maşallah oğluna

gözünaydın canım evet detaylı çok güzel oluyor ne kadar net görüyorsun bebeğini oğluşuna ve sana maşallah

canımmm sağolasın ya akşam gittim doktora kızımı izledim kalbi de çok net ve düzenli atıyordu..sordum doktoruma bi problem var da mı çekiyoruz diiye....
o da güldü yok canım telaş etme çok çok iyi maşallah öykü hanım dedi...
yapılabilecek herşeyi yapmak istiyorum elimizde imkan varken dedi..
biraz pahalı bir uygulama pek herkeze öneremiyoruz dedi...
ayrıntılı usg nin bir parçası gebe takibinde ama pek yaygın değil dedi...
içim rahatladı zaten yaptırmakta fayda var...allahım korusun varsa da bilmek gerekir..gerçeklerden kaçılamaz ki...
ama ben eminim kızım sapasağlammm hem kalp atışı çok erken 6 haftalıkken duyuldu kalbinde bi problem olunca daha geç duyuluyormuş..
biz 5+6 da duymuştukkk

maşallah canımmm
günaydın kızlar a.s.

günaydın tatlımmm nasılsın:sm_cool:

akşam doktora gittim
maşallah kızımm çok tatlıydı ya.................
15 tane cd si oldu kızımınnnnnnnn artıkkk
ayyy ne tatlı yaaaaaaaa bi görseniz....
ama video eklemeyi henüz beceremiyorum yoksa eklerdimmmmmm
herşey yolunda pazartesi tekrar gideceğimm..........
rutin kan ve idrar tahlillerimi...ayrıntılı usg ve fetus kalp ekosu çektireceğim........
yalnız kalp ekosu için fakülteye gideceğim........
eşimde bende izinliyiz pazartesi günü yoksa tek başıma gidemezdimm........

teşekkür ederim tatlım iyiyim maşallah herşey yolunda canım sevindim inşallah her günün böyle güzel olur gece 1 de yattım sabah 6,30 da kalktım karnım acıktı bişeyler atıştırdım şimdi uykum var ama hafif midemde ağrı başladı uykum çok var keşke uyuyabilsem eşimde kızımda uyuyo:dilcikar:

günadın kızlaaaar
bugün herkes erkenci bakıyorum...ben pek ii uyuyamadım bu gece..
perşembe günü yeni doktoruma gittim bana biraz soğuk geldi ama usg de iyiydi detaylı ultrasonda bakıldığı gibi heryerlerine baktı bebeklerimin...maşallah gayet sağlıklılarmış 400 gr olmuşlar..
yalnız benim rahim ağzım 26 mm olduğu için pek dolaşmamamı sürekli dinlenmemi söyledi..çünkü erken doğum belirtisiymiş...dinlenirkende oturmak yok dedi sürekli uzanıcaksın...çünkü oturma pozisyonu en çok baskı uygulayan pozisyonmuş
bende şimdi bi sağa yatıyorum bi sola

eski doktorumu aramadım henüz içimde ona karşı suçluluk hissediyorum...
bu doktorumla ilgili dedün tatsız bişey öğrendim eltimin arkadaşını ameliyat etmiş..çok kötü olmuş iç kanama geçirmiş kız nerdeyse ölüyormuş tekrar ameliyat olmuş...şimdi de bunu taktım kafama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…