günadın kızlaaaar
bugün herkes erkenci bakıyorum...ben pek ii uyuyamadım bu gece..
perşembe günü yeni doktoruma gittim bana biraz soğuk geldi ama usg de iyiydi detaylı ultrasonda bakıldığı gibi heryerlerine baktı bebeklerimin...maşallah gayet sağlıklılarmış 400 gr olmuşlar..
yalnız benim rahim ağzım 26 mm olduğu için pek dolaşmamamı sürekli dinlenmemi söyledi..çünkü erken doğum belirtisiymiş...dinlenirkende oturmak yok dedi sürekli uzanıcaksın...çünkü oturma pozisyonu en çok baskı uygulayan pozisyonmuş
bende şimdi bi sağa yatıyorum bi sola
eski doktorumu aramadım henüz içimde ona karşı suçluluk hissediyorum...
bu doktorumla ilgili dedün tatsız bişey öğrendim eltimin arkadaşını ameliyat etmiş..çok kötü olmuş iç kanama geçirmiş kız nerdeyse ölüyormuş tekrar ameliyat olmuş...şimdi de bunu taktım kafama
canım yatman gerekiyosa bir müddet katlancak bebişlerinin sağlığı için doktor konusundada bişey deyemiyorum herkesin bi bildiği var tabiki eltinin arkdaşınada üzüldüm böyle tatsız bi olay geçirdiği için canım doktor soğuk geldiyse değiştir derim doktor ön planda gelir çünkü ona emanet etcen kendini hakkında hayırlısı olsun canım inşallah karşına iyi bi doktor çıkar:ecrin_bebek:
Kızım 387 gram olmuŞ teyzelerİİİ
Günaydınnnnn biz geldikk, nasılsınız bayanlar melekcim gelmişsin gördüm hemen geçmişi okuyorum herşey yolunda umarım.Benim oğlum çok hareketli bu sabah hareketlerine uyandım :)) Harika bişey bu ya buda günüme yansıdı şimdi çok mutluyum :teytey:
ben de şimdi doktora gidecem kalbim çok hızlı atıyor.dün tahlil yapıldı ekg çekildi.sonucunu alacam inşaallah iyidir sonuç.dua edin kızlar..
Allah mutluluğunu daim eylesin..a.s.
ben de şimdi doktora gidecem kalbim çok hızlı atıyor.dün tahlil yapıldı ekg çekildi.sonucunu alacam inşaallah iyidir sonuç.dua edin kızlar..
canım inşallah iyi sonuçlarla geleceksin.........
ekg yi nasıl çektiler bana da anlatırmısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?