2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

canım yatman gerekiyosa bir müddet katlancak bebişlerinin sağlığı için doktor konusundada bişey deyemiyorum herkesin bi bildiği var tabiki eltinin arkdaşınada üzüldüm böyle tatsız bi olay geçirdiği için canım doktor soğuk geldiyse değiştir derim doktor ön planda gelir çünkü ona emanet etcen kendini hakkında hayırlısı olsun canım inşallah karşına iyi bi doktor çıkar:ecrin_bebek:

ama işte malesef bundan önceki dktorum çok seviyordum ama muayene şartları kötü.. usg si eski..bu haftaya kadar rahim ağzıma hiç bakmadı gerçi en son 1 ay önce gittim ona o haftalarda bakılıyormu bilmiyorum ama yinede bu kadar detaylı bakılmadı..
bu doktoru çok methettiler gidenler çok memnun muş ama bi yerde şans işte eğer ameliyatta böyle bi talihsizlik yaşanacaksa yapacak bişey yok belki diğer doktorların da böyle kazaları olmuştur ama duymadım diye düşünüyorum yada kendimi böyle avutuyorum.. sürekli farklı doktorları deniyeceğim bi ayda değilim ki bende ne yapacağımı şaşırdım valla.
akşam bunu öğrenince eşiminde keyfi kaçtı.. soru işareti kaldı tabiki aklımızda..
ben şimdi hazırlanıp çıkıcam anneme kahvaltıya gidecem ordan bakarım size..
siz fikirlerinizi yazmayı ihmal etmeyin:uhm:

papetlant canımn yat dinlen canım dr konusuna gelincede bende seneler sonra hamile kalınca dr konusunda çok tereddüt ettim oturduğum yerde değilde 1 saat uzaklıktaki yere gidiyorum dr için çok memnununm drumdan şimdilik aşırı derecede hastası var herkes çok meth ediyor benimde 2 ay önce kafamı karıştırdılar yokm doğumda bebeğin kolunu kırmışda daha niye o dra gidiyormuşumda allaha emanet yavrularımız canım çevreden gelen seslere kulaklarını tıka canım için hangine siniyorsa ona git derim ben bak bizim buradaki dr hemen evimizin yanında burada 1 numara ama bir o kadar da şikayet var ve renkli usgsi var ama ben yinede gitmedim halbuki benim drun usgsi eski hiçbişi anlamıyorum ama druma güvendim diye devam ediyorum

günaydın kızlar..hepiniz iyisiniz umarım.melek maşallah kızına,papetlant geçmiş olsun.dikkat et kendine inşaallah sağlıklı bir şekilde bebeklerini kucağına alırsın.:1hug:

Günaydınnnnn biz geldikk, nasılsınız bayanlar melekcim gelmişsin gördüm hemen geçmişi okuyorum herşey yolunda umarım.Benim oğlum çok hareketli bu sabah hareketlerine uyandım :)) Harika bişey bu ya buda günüme yansıdı şimdi çok mutluyum :teytey:

Allah mutluluğunu daim eylesin..a.s.

ben de şimdi doktora gidecem kalbim çok hızlı atıyor.dün tahlil yapıldı ekg çekildi.sonucunu alacam inşaallah iyidir sonuç.dua edin kızlar..

Allah mutluluğunu daim eylesin..a.s.

Aminn canım sağol
ben de şimdi doktora gidecem kalbim çok hızlı atıyor.dün tahlil yapıldı ekg çekildi.sonucunu alacam inşaallah iyidir sonuç.dua edin kızlar..

İyi haberlerle döneceksin inşallah,alana kadar heyecan yaparsın biliyorum hadi alda hemen gel :1hug:

o benim dünyam...............

oyyyyyyy maşallah şuna bak ya,artık herşeyleri belli bunların birer birey oldular dimi dünde konusu geçmişti :) ay yerim onları ya çok tatlı poz vermiş annesi maşallahhh

canım inşallah iyi sonuçlarla geleceksin.........
ekg yi nasıl çektiler bana da anlatırmısın

inşaallah canım.ekg yi şöyle çektiler.ayak bileklerine mandal gibi bişey takıyorlar.göğsünü de açıyorlar.oraya da balon gibi bişiler takıyorlar.Ellerine de mandal gibi şeylerden takıyorlar.biraz bekliyorsun sonra sonuç çıkıyor.bu kadar

teşekkür ederim kızlarr maşallah çok güzel pozlar veriyo..ama akşam görüüntü biraz bulanıktı resimde de belli plesantası kapadı biraz görüntüyü...
ama benim kızım tüm zorlukları aşıp gösterdi bana yüzünü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…