inşaallah canım.ekg yi şöyle çektiler.ayak bileklerine mandal gibi bişey takıyorlar.göğsünü de açıyorlar.oraya da balon gibi bişiler takıyorlar.Ellerine de mandal gibi şeylerden takıyorlar.biraz bekliyorsun sonra sonuç çıkıyor.bu kadar
melekcim kızının yine fotojenikliği üzerinde yerim ben onu..:1hug:
sen kendine mi fetus ekg mi çektirdin yaa...........
ben böyle normal ekg diye biliyorum ama............:uhm:
canım kendime ekg çekindim.doktorum kalbimin hızlı attığını görünce kardiyolojiye görünmemi istedi.henüz fetus ekg si istemedi doktorum..
ben geldim kızlar.sonuçlarım iyi.sadece kanım çok düşmüş ondankalbim hızlı atıyormuşş..
ben geldim kızlar.sonuçlarım iyi.sadece kanım çok düşmüş ondankalbim hızlı atıyormuşş..
a.sanladım canım ya fetus ekg nasıl acaba heycan yaptım...........:sm_confused:
Hoşgeldin canımmm, çok şükür bişey yokmuş bak :1hug:.Kansızlık halsizlik yapar o yüzdende kalbin atıyodur ilaç vermiştir sanırım.Ben geçen gece denedim ilk defa ama içemedimmidem kaldırmıyo bi türlü ne olacak halim bilmiyorum
canım gözünaydın önemli bişey yok bak...
kan hapını düzenli iç bakalım...:1hug:
hoşbulduk canımm.evet şükürler olsun bişey yok.ben zaten kan hapı kullanıyordum.ona devam edicem.senin hapın çiğnenen kan hapı mı yoksa.benimki çiğnenmeden su ile içiliyor..
arkadaşım çekinmişti fetus ekgsi.beline kemer gibi bişeyler takıyorlarmış.arkadaşım aç gittiği için bebeğin kalp atışı görünmemiş.bişeyler yedikten sonra tekrar çekinmiş o zaman dinleyebilmişler bebeğin kalp atışını.melekcim heycanlanma tamam mı canım..
gözünaydın canım evet detaylı çok güzel oluyor ne kadar net görüyorsun bebeğini oğluşuna ve sana maşallah
Ya ben ilaç yutamıyorumküçüklüğümden beri bu var bende hep şurup içtim yada iğne oldum bu zamana kadar.Şimdi doktorum bana tüp olarak verdi yani iğne yerine onu içicem ama içene kadar işte ne eziyetler çekiyorum bi bilsen.Eşim her akşam soruyo ve hergün kızıyo haklı olarak
senağlama HEYCAN VE STRES YAPTIM YAA:çok üzgünüm:
heyecan yapma canım ne olur.bak öykü kızar sana annesii..ne zaman çekincektin fetus ekgsini?
pazartesi günü çekincem canım bakalımmm:Saruboceq::Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?