2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

sen kendine mi fetus ekg mi çektirdin yaa...........
ben böyle normal ekg diye biliyorum ama............:uhm:

ben geldim kızlar.sonuçlarım iyi.sadece kanım çok düşmüş ondankalbim hızlı atıyormuşş..

ben geldim kızlar.sonuçlarım iyi.sadece kanım çok düşmüş ondankalbim hızlı atıyormuşş..

Hoşgeldin canımmm, çok şükür bişey yokmuş bak :1hug:.Kansızlık halsizlik yapar o yüzdende kalbin atıyodur ilaç vermiştir sanırım.Ben geçen gece denedim ilk defa ama içemedim midem kaldırmıyo bi türlü ne olacak halim bilmiyorum

a.sanladım canım ya fetus ekg nasıl acaba heycan yaptım...........:sm_confused:

arkadaşım çekinmişti fetus ekgsi.beline kemer gibi bişeyler takıyorlarmış.arkadaşım aç gittiği için bebeğin kalp atışı görünmemiş.bişeyler yedikten sonra tekrar çekinmiş o zaman dinleyebilmişler bebeğin kalp atışını.melekcim heycanlanma tamam mı canım..

hoşbulduk canımm.evet şükürler olsun bişey yok.ben zaten kan hapı kullanıyordum.ona devam edicem.senin hapın çiğnenen kan hapı mı yoksa.benimki çiğnenmeden su ile içiliyor..

Fetal eko genellikle hamileliğin 23-24.haftalarında doktor gerekli gördüğü takdirde yapılan ve hayati önem taşıyan bir test.Detaylı da olsa ultrasonda bir takım anomaliler fark edilemiyor malesef.Bu testle fallot tetralojisi denen (allah kimseye yaşatmasın) çok ağır anomaliler bile tespit edilebiliyor.Gerekli görülürse gebelik sonlandırılabiliyor.Benim tavsiyem doktorunuz gerekli görmese bile ailede genetik kalp rahatsızlıkları ya da kalp hastalıklarına eğilim varsa,anne fazla kilolu,ilerlemiş yaşta ve gebelik diyabeti oluşmussa ya da ilk trimestirde gribal enfeksiyon geçirmişse testin yapılmasını gerekliliğinin tekrar gözden geçirilmesini doktora hatırlatmakta hatta farklı doktorlara(bu konuda uzmanlaşmış olanlar özellikle) danışmakta çok büyük fayda var

hoşbulduk canımm.evet şükürler olsun bişey yok.ben zaten kan hapı kullanıyordum.ona devam edicem.senin hapın çiğnenen kan hapı mı yoksa.benimki çiğnenmeden su ile içiliyor..

Ya ben ilaç yutamıyorum küçüklüğümden beri bu var bende hep şurup içtim yada iğne oldum bu zamana kadar.Şimdi doktorum bana tüp olarak verdi yani iğne yerine onu içicem ama içene kadar işte ne eziyetler çekiyorum bi bilsen.Eşim her akşam soruyo ve hergün kızıyo haklı olarak

senağlama HEYCAN VE STRES YAPTIM YAA:çok üzgünüm:

çok zor bir durum canım..ama bebişin için içmek zorundasın..Allah yardımcın olsun..

Herkese günaydın,
Dr'dan güzel haberlerler dönenlerin gözü aydın. Bebişlerin fotoları toplanmış, arşivlere konmuş bile. Ben de haftaya kontrole gideceğim. Şu anda 25. haftada olduğum için ekg'ye geç kaldım galiba. Artık birşey yaptırmak da istemiyorum. En son tetanoz 2. aşı, şeker yüklemesi yapıldı. Yoruldum testlerden tahlillerden. Artık bebeğim Allaha emanet.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…