Herkese günaydın,
Dr'dan güzel haberlerler dönenlerin gözü aydın. Bebişlerin fotoları toplanmış, arşivlere konmuş bile. Ben de haftaya kontrole gideceğim. Şu anda 25. haftada olduğum için ekg'ye geç kaldım galiba. Artık birşey yaptırmak da istemiyorum. En son tetanoz 2. aşı, şeker yüklemesi yapıldı. Yoruldum testlerden tahlillerden. Artık bebeğim Allaha emanet.
merhabalarr iyi haftasonlarıı herkese.....
dün çok dinlendim sanırım... bugün kendimi kötü hissediyorumm onun için pek kalamıcamm... gribimi bi türlü atamadım üzerimden bi gün iyiyim bi gün kötüü...
dr dan gelen arkadaşlarmmm güzell haberlerinize sevindimm...
melek canım öykü çok şeker çıkmış yerim ben onun ellerini ya nasılda tam 5 parmağını göstermiş allahım sağlıkla gelsin yavrun
:roflol:evet ama dikkat ettiysen orta parmağını kırdı tam o arada:roflol: çok güldük yaaasırnaşık şey
şımarık kızım benimmmlülülülülülü
günaydın canım.yorulma testleden.hepsi senin ve bebişinin sağlığı için.:1hug:
ipeğimu gördünmü kızımın akşamki fotoğraflarını el salladı da.........
Tabi mutlaka öyle de artık 5,5 ay oldu. Bu saatten sonra insan nasıl kıyar. Çok zor olurdu. Bir arkadaşım 6 aylık bebeğini kalp sorunları yüzünden aldırmıştı. Detayına girmek istemiyorum canınız sıkılmasın. Zaten ben de ona çok detaylı sormamıştım. Ama zor bir karar. Belki bu tarz bir kararla karşı karşıya kalmak istemediğim için testlerden sıkıldım.
Ayy çok köttüü yaa..:1shok:Bebeklerimize çok alıştık hayatımızın vazgeçilmezi oldular.Allah bize bağışlasın onlarıı.Sağlıklı doğsunlarr
burnu ağzı çenesi yanakları tıpkı bennnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ee geri ne kaldı...........
gözleri,elleri,ayakları,kaşları...kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Artık doğacak haline benzemeye başlamışlar. Demek ki senin kız annesine çekecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?