canım bulantın yoksa süt içi diyecektim ben içemiyorumda:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
kızlar doktor bana folik asit yazdı ama benim önceden mide rahatsızlığım olduğu için çok kötü etkiliyor bırakmak zorunda kaldım.doktora başka bi çaresi varmı diye soracam...aranızda kullananınız varmı illaki içmek gerekiyormu???
ilsu canım doğum günün kutlu olsun
açaba aranızda ikiz bebek bekleyen varmı
ben akşam karnımı eşime gösterdim inceledik bana dediki öncedende bu kadar vardı henüz hiç birşey yok dedi göbeğimden iğne yapıyorum ama sanki bebeklerime değdirecekmişim gibi hissediyorum iğne yapmada zorlanıyorum psikolojik olarak saçmalıyorum aslında ama sağ tarafıma iğneyi vuramıyorum
banada hemşire moraracağını söylemişti ama hiç morarma olmadı ama iğnenin uçu zor giriyor girdikten sonra rahat bence yapabilirsin göbekten kolay çünkücanım banada verdi dru iğne 10 gündür apıyordum korkarakta olsa ama göbeğim mosmor oldu bugün sağlık ocağında yaptırdım aslında hergün gitmeside ayrı dert benim iğnenin ismide innohep kanı sulandırıyormuş senden cesaret geldi yarın yapsammı acabaŞeniz:lepi:
neysee bugun de benim mesajlar gozden kacti demek.. hepinize saglikli gunler diliyorum. allaha emanet olun siz ve gusel bebisleriniz...
Canım ben cevabı bilmediğim için yazmadım..değilse mesajın gözden kaçmamıştır..:teselli:
nurcum buralardamisin canim??
ya kimse niye aaa nur resmini değiştirmiş demedi:çok üzgünüm:
offfff bu mide bulantısı ne zaman gececek bilen varmı.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?