2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

saol bademcim inşallah herşey yolunda gider şu lekelenmeler insanın çokk canını sıkıyor zaten hiç hayal kurmuyorum bir kalp atışlarını duyayım hayırlısıyla biraz içim rahatlıcak

Folik asid hapını alamayan arkadaşlar bol bol yeşillik yiyin o zaman..çünkü yeşilliklerde folik asid çok boldur...şutarafagitti

Yeşilliği sofranızdan eksik etmeyin..:1hug:

canım bulantın yoksa süt içi diyecektim ben içemiyorumda:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

nurcum ben sütü çok severim, çok şükür midemi etkilemiyor, akşamları büyük bir bardak içiyorum mutlaka, günlük süt kullanıyorum, tavsiye ederim, koruyu madde koymuyorlar, daha doğal.

sibelcim bildiğim kadarıyla folik asit en fazla fındık, fıstık gibi çerezlerde, brokolide ve ıspanakta var.

canım banada verdi dru iğne 10 gündür apıyordum korkarakta olsa ama göbeğim mosmor oldu bugün sağlık ocağında yaptırdım aslında hergün gitmeside ayrı dert benim iğnenin ismide innohep kanı sulandırıyormuş senden cesaret geldi yarın yapsammı acabaŞeniz:lepi:

banada hemşire moraracağını söylemişti ama hiç morarma olmadı ama iğnenin uçu zor giriyor girdikten sonra rahat bence yapabilirsin göbekten kolay çünkü

neysee bugun de benim mesajlar gozden kacti demek.. hepinize saglikli gunler diliyorum. allaha emanet olun siz ve gusel bebisleriniz...

Canım ben cevabı bilmediğim için yazmadım..değilse mesajın gözden kaçmamıştır..:teselli:

sagol canim.. bu bile yetti bana. kusura bakmayin. burda bu konularda konusacagim cok kimse olmadigindan kk nin anlami buyuk benim icin. buyuk heveslerle girdim topige paylasiriz rahatlatiriz biribirimizi diye ama olmuyo nedense.. neyyse hayirlisi.. duanizdan eksik etmeyin beni olur mu?? optumm:çok üzgünüm:

ya kimse niye aaa nur resmini değiştirmiş demedi:çok üzgünüm:

Canım hamiş hamiş dikkatimiz dağınık,uykumuz geliyor hep..ondan dikkatimizden kaçmıştır.Bir de çoğumuz sürekli resim değiştiriyoruz..Bu yüzden olan değişikliği farkedememiş olabiliriz..Bu tarz küçük şeylere takılıp üzme kendini bakiim:teselli:a.s.

ya kizlar dua edin de 3. ayda gecse bari su bulantilar. bazilarinki 9 ay suruyomus. benimkide okadar surcek diye odum patliyo. simdiden oldum bittim.. 9 surerse ben napariiim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…