Doğunca hepsi çok komik oluyor. Turşu gibi. Şiş gözler, memnuniyetsiz bir yüz ifadesi. Arada doğan hastanelerin bugün bebekler albümüne bakıyorum da.
aslında evet...............
ama inan bana sen bebeğin doğduğunda onu gördüğünde....o sana dünyanınnnnnnn ennn güzel varlığı olarak gözükecek gözüne............ondan daha güzel bir bebek olmadığını düşüneceksin............ne şiş gibi olan gözlerini görecek gözün ne de memnuniyetsiz yüz ifadesini...............
kızını görünce bu dediklerimi hatırla haklıymış diyeceksin..............:lepi::lepi:
dün bebeğimi de gördüm detaylı ultrasona girdim. ilk defa bu kadar uzun süre bebeğimi görebildim. çok güzeldi ve maşallah çok sağlıklı görünüyormuş. üstelik bir hafta da önden gidiyor bebeğim. 608 gr olmuş oğlum.
günadın kızlaaaar
bugün herkes erkenci bakıyorum...ben pek ii uyuyamadım bu gece..
perşembe günü yeni doktoruma gittim bana biraz soğuk geldi ama usg de iyiydi detaylı ultrasonda bakıldığı gibi heryerlerine baktı bebeklerimin...maşallah gayet sağlıklılarmış 400 gr olmuşlar..
yalnız benim rahim ağzım 26 mm olduğu için pek dolaşmamamı sürekli dinlenmemi söyledi..çünkü erken doğum belirtisiymiş...dinlenirkende oturmak yok dedi sürekli uzanıcaksın...çünkü oturma pozisyonu en çok baskı uygulayan pozisyonmuş
bende şimdi bi sağa yatıyorum bi sola
eski doktorumu aramadım henüz içimde ona karşı suçluluk hissediyorum...
bu doktorumla ilgili dedün tatsız bişey öğrendim eltimin arkadaşını ameliyat etmiş..çok kötü olmuş iç kanama geçirmiş kız nerdeyse ölüyormuş tekrar ameliyat olmuş...şimdi de bunu taktım kafama
Kızım 387 gram olmuŞ teyzelerİİİ
ben geldim kızlar.sonuçlarım iyi.sadece kanım çok düşmüş ondankalbim hızlı atıyormuşş..
eyetkinercim dikkat et kendine............
akşam kızıma ciciler aldımmm pek dolaşamadım tabii yorgundum eşim de yoktu yanımda...
1 bady ve 2 tane önlük aldım cıvıl cıvıl....ekledim ebeklerimizin cicileri bölümüne
tekrar geçmiş olsun canım.dikkat et kendine.ne geçmez bir gripmiş bu.Allah şifa versin..
eyetkiner geçmiş olsun canım baya kötü yakalanmışsın anlaşılan üşüttün ev taşırken ceyrandamı kaldın canım yaa( bende senin gibiyim zatende vitamin hapımı kullanıyorum yoksa daha çok düşerim diye korkuyorum
Benim oğluşumda bana benzesinnnnn diyorum ama kaydirigubbakcemile3 kız gibide olmasın tabide burnu bana benzeyebilir,göz şekli bana rengi babasına, çene ve dudaklar farketmez,yanakları banaa,elleride bana.Ay çok şey mi istiyorum acep kaydirigubbakcemile3 :1rolleyes::1rolleyes::1rolleyes:
ben çıkıyorumm arkadaşlarr belki arada uğrar bakarım dinlenmem lazımm iyi olmam lazımm hiçbişeyin tadını kokusunu alamıyorumm...
beyazmelek canım sen evdesin bugün biryere gitmiyomusun kısskaydirigubbakcemile2 [/QUOTE
ben öğlenden sonra ablamlara gideceğim canım...yeğenimin doğumgünü var da.........delikafadulden
arada ordan da bakarım ama...........
bu akşam geç saate kadar orda oluruz muhtemelen................
yarın da kızımın odasını almaya gideceğizzzzzzzzzzzzzhihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
canım, Gülin hanımda sadece özele bakıyor 100,00 lira muayne için veriyorum .yarın 4 de randevum var ama inanki içime sinmiyor.Başta hastanedeki sistem oturmamış bana göre ! doktor sayısı yetersiz. gittiğimde 15 dk zor duruyorum yanında kapı önünde yığılma oluyor .kimse randevu saatinde alınmıyor 30-45 dk.rötar muhakkak oluyor.neyse iyi düşünüp karar vermem gerek.Bakalım bende güzel kızımı yarın görebilecekmiyim (tabi kızsa:) ) önce erkekti sonra kız oluverdi.
Bilemem gerçekten en güzel kız benimki mi derim.
Şüphesiz ben onu koşulsuz seviyorum. Güzel olacağı için değil. Hatta beni seveceği için bile değil. Eminim belli bir yaşa gelene kadar birçok şeyin anlamını kavrayamayacak. Tüm bunlara rağmen onunla yatıp onunla kalkıyorum. Ona yediriyorum kendim yerken. Ona içiyorum sütü, suyu veya sevmediğim her ne varsa. Sevdiğim şeylerden onun için uzak duruyorum. Ve hiçbiri için gocunmuyorum. Belki bencillik olacak ama onun içimde olması bana farklılık katıyor ya bunu seviyorum. Hiçbirşey eskisi gibi değil siz de aynını yaşıyorsunuz. Herşey onların tekmeleriyle tam anlamını buldu. Vücüdumuzu beraber kullanıyoruz ki onlar bizden daha hoyrat kullanıyor bazen. Belki tüm bunları onunla paylaştığım için onu çok seviyorum.
bizde haftaya sallanan sepetlerden ve busetini alıcaz kısmetse bugün gideriz dedik ama hava yağıyo bu istanbul hiç bukadar yağışlı olmamıştı:1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?