2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

Doğunca hepsi çok komik oluyor. Turşu gibi. Şiş gözler, memnuniyetsiz bir yüz ifadesi. Arada doğan hastanelerin bugün bebekler albümüne bakıyorum da.

elleri babasına benzesin onun parmakları çok hoş uzun............
burnu bana benziyor zaten minicik..........kulaklarım benimde güzel babasınında o yüzden farketmez...
çenesi yanakları ağzı dudakları bana benziyor.................eşimde bende ince yapılıyoz muhtemelen tombik bir bebek beklemiyoruz zatenn

Doğunca hepsi çok komik oluyor. Turşu gibi. Şiş gözler, memnuniyetsiz bir yüz ifadesi. Arada doğan hastanelerin bugün bebekler albümüne bakıyorum da.

aslında evet...............
ama inan bana sen bebeğin doğduğunda onu gördüğünde....o sana dünyanınnnnnnn ennn güzel varlığı olarak gözükecek gözüne............ondan daha güzel bir bebek olmadığını düşüneceksin............ne şiş gibi olan gözlerini görecek gözün ne de memnuniyetsiz yüz ifadesini...............
kızını görünce bu dediklerimi hatırla haklıymış diyeceksin..............:lepi::lepi:

Benim oğluşumda bana benzesinnnnn diyorum ama kaydirigubbakcemile3 kız gibide olmasın tabide burnu bana benzeyebilir,göz şekli bana rengi babasına, çene ve dudaklar farketmez,yanakları banaa,elleride bana.Ay çok şey mi istiyorum acep kaydirigubbakcemile3 :1rolleyes::1rolleyes::1rolleyes:

Bilemem gerçekten en güzel kız benimki mi derim.
Şüphesiz ben onu koşulsuz seviyorum. Güzel olacağı için değil. Hatta beni seveceği için bile değil. Eminim belli bir yaşa gelene kadar birçok şeyin anlamını kavrayamayacak. Tüm bunlara rağmen onunla yatıp onunla kalkıyorum. Ona yediriyorum kendim yerken. Ona içiyorum sütü, suyu veya sevmediğim her ne varsa. Sevdiğim şeylerden onun için uzak duruyorum. Ve hiçbiri için gocunmuyorum. Belki bencillik olacak ama onun içimde olması bana farklılık katıyor ya bunu seviyorum. Hiçbirşey eskisi gibi değil siz de aynını yaşıyorsunuz. Herşey onların tekmeleriyle tam anlamını buldu. Vücüdumuzu beraber kullanıyoruz ki onlar bizden daha hoyrat kullanıyor bazen. Belki tüm bunları onunla paylaştığım için onu çok seviyorum.

maşallahh oğluşuna..

canım maşallah bebişlerinee

Kızım 387 gram olmuŞ teyzelerİİİ

maşallahhh

ben geldim kızlar.sonuçlarım iyi.sadece kanım çok düşmüş ondankalbim hızlı atıyormuşş..

sonuçlarının iyi çıkmasına sevindim cnm..

eyetkinercim dikkat et kendine............

teşekkürler cnm

akşam kızıma ciciler aldımmm pek dolaşamadım tabii yorgundum eşim de yoktu yanımda...
1 bady ve 2 tane önlük aldım cıvıl cıvıl....ekledim ebeklerimizin cicileri bölümüne

iyi günlerde giysin kızın..

tekrar geçmiş olsun canım.dikkat et kendine.ne geçmez bir gripmiş bu.Allah şifa versin..

çok teşekkürler arkadaşlarr hakikaten yapıştı yakama bırakmıyoo..
kurtulamıyorummmm....:1no2:

Biz de eskiden eşimle oturum şurası sana burası bana diye sipariş veriyoduk. Zor olunca ne gelirse bahtımıza artık dedik. Valla armut uzağa düşmez. Elbet birimize benzeyecek.

ben çıkıyorumm arkadaşlarr belki arada uğrar bakarım dinlenmem lazımm iyi olmam lazımm hiçbişeyin tadını kokusunu alamıyorumm...

kızlar geçen gün gazetede okudum kadın hamile 6 aylık ve ateşleniyo tabi ateşlendiği içinde direniyo ilaç almamak için ateş kulaklarına vuruyo kadının sağır oluyo şimdi kulağına ameliyat denilmiş oda % 50 şansı varmış duymasına aman dikkat kıslar ateşiniz çıkarsa ilaçtan korkmayın minoset alabilirsiniz

merhaba.gülin hanıma ne zaman gittiniz ben martta ilk kez gittim 20 tl ücret ödedim.

bizde haftaya sallanan sepetlerden ve busetini alıcaz kısmetse bugün gideriz dedik ama hava yağıyo bu istanbul hiç bukadar yağışlı olmamıştı:1no2:

canım ne güzel anlatmışşsın.aynı duyguları ben de yaşıyorum.:1hug:

bızım bıcırıgın eksıklerı bıttı sayılır ufak seylerın hepsını aldım
1 hafta ıcınde banyo esyalarınıda alacagım hepsını toplu alıcam bı an once hazır olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…