2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

offffffff benim kızımın daha çok eksiği var ne alacağımıda bilmiyorum annemi bekliyorum o müsait olunca çıkıcaz bigün

benim kızın da az kaldı bi kaç parça kıyafet alıcam okadar haftayada sepetinide alınca iş tamam batteniye desen tam 6 tane battaniyemiz var kızımdan kalan hepside duruyo rengi bile solmadı koysam buraya yeni almış sanarsınız:)

dilara yok cnm bu hastalık belirtisi gibi değil yeni atlattım aman allah korusun :Saruboceq:
hamileliğim genel anlamda böyle geçiyo halsiz bitkin uykuya meyilim sürekli sanırım kansızlıktan .
ne kadar şanslısın bak ilk kızından bir sürü şey kalmış ne güzel yeni yeni , büyük parçalar önemli olan tulumdu kıyafetti onlar kolay alırsın yeni

bende çıkıyorum kızlar hava iki dakika güneş açtı kaçırmayım eşim dışarda hava yağmuyo gel bi dolaşalım geliriz dedi giyinip çıkıyorum görüşrüz kızlar nurr dikkatli ol canım giderken iyi bak kendine bebişine a.s.

hüzün cnm o zaman kendinin doktoru olucaksın bi şeyler dene bak ne iyi geliyo bastırıyo mideni deneme yanılma yap cnmkaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…