2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

benim daha 6. haftaya girmeden baslamisti bulantilarim. hafiften basladi simdi ise cok yogun bi sekilde devam ediyo. ozelliklede sabahlari. bulantisi olmayan arkadaslar inanin cok sanslisiniz....

nasrettin hocanın dediği gibi şu dağın ardında bi umudum var (yai 3. ayın bitimi) sen ondan sonra gör esas feryat figanı diye bende öyle yapacam artık

sata göre ben bu gün tam 6 haftalık olmuşum..Sabah bulantılarım yok henüz çok şükür

Kızlar sımdı hamıle kıyafetlerıne bakıyorumda cok guzeller ya;
ay bıran once karnımız sıssede bızde gıyebılsek

ilsucum cevabın için teşekkürler, bugün tekrar ultrasona girdim çok şükür kesem iki günde iki mm büyüyerek 7.7 mm olmuş. yani gelişimi normal. allaha bin şükür.

denizkızıl canım sen kaç haftalksın? herşeyin yolunda olmasına çok sevindim bu arada. tebriklerr

selam kızlar..isimlerinizin altına o yazıları nasıl yazdınız genelde orada çiçek isimleri yazıyorya bende değiştireyim ama nasıl????

ahh canım benim çok üzüldüm hayırlısı böyleymiş en kısa zamanda tekrar hamile kalırsın ve sağ sağlim kucağına alırsın inşallah...

denizkızıl canım sen kaç haftalksın? herşeyin yolunda olmasına çok sevindim bu arada. tebriklerr

canım benim son adet tarihime göre 6. haftaın içinde olmam gerekiyor. ancak kesenin boyutları ile hafta uyuşmuyordu. ilk önce kesenin gelişimi yavaş diye endişelendik ancak 2 günde 2 mm gelişme olunca geç yumurtladığıma emin olduk allaha şükür herşey yolunda 5. haftanın içindeyim şu anda. allah hepimize yardım etsin bebecikleri korusun

ilsucum cevabın için teşekkürler, bugün tekrar ultrasona girdim çok şükür kesem iki günde iki mm büyüyerek 7.7 mm olmuş. yani gelişimi normal. allaha bin şükür.

COK SEVİNDİM canım.demekki herşey yolunda annesi .
günde 1 mm büyümeli kese zaten .seninkide o şekilde olmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…