2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

Nilay, Karen canlarim gecmis olsun ya. insallah bu kadarla biter. hemen iyilesirsiniz. Ilsucum cok tesekkur ederim begendigin icin.

Resimlerini ekledim bebisime aldiklarimin. gobisimi de ekleyeyim. bugun de burasi yaz gibiydi.

Son düzenleme:
Yarin ikinci kez detayli ultrasonum var kizlar insallah bir sey cikmayacak da siz gene de dualarinizi eksik etmeyin. birincisinde 2 tane problem gorulmustu.

rahat olmamin sebei burada tazminat davalari cok agir oldugu icin tekniker, suphelendigi herseyi yaziyor rapora. cunku ustune kalir yazmazsa. bir de burada makina eski oldugu icin biraz rahatim. bakalim yarin gorecez minnosumu.

evet canım bizim buraya gelmedi daha şu montları atsak üzerimizden

Nurcum aslinda Boston Istanbul dan kat kat soguk. Istanbul'a normalde mart ortasi bahar gelir. burada o dedigin ancak nisan sonu oluyor. dusun yani agaclar yesillenmeye yapraklar tomurcuklanmaya mayis basi basliyor. daha gecen hafta sonu boyledi, pazartesi bir uyandim, tipi var disarda inanamadim.

bakalim gene iyi gidiyor insallah bu sefer sansimiza bahar erken gelir. evimizin cok yakininda bir gol var. golun etrafinda yuruyus yapiyoruz biz de.

Kibele;
Canım çok güzel görünüyorsun kırmızılar içinde ve göbişinde söylediğinden büyük görünüyor.Allah nazardan korusun canım seni de bebişini de...

canım inş güzel şekilde atlatırsınız bizde 28. haftada gidecez tekrar meleğimin kafasında kist görülmüştü ona baktıracaz...
minnoşuna öpücüğümüzü götür tamam mı

Canım inşallah ultrason sonuçların çok güzel çıkar.Hiçbir problem de görülmez inşallah.Dualarımız seninle...Kalbini ferah tut...

canım inş güzel şekilde atlatırsınız bizde 28. haftada gidecez tekrar meleğimin kafasında kist görülmüştü ona baktıracaz...
minnoşuna öpücüğümüzü götür tamam mı

Canım inşallah senin de sonuçların çok iyi çıkar...O görülen kistler zamanla kayboluyormuş sanırım çoğunlukla...Bebişin sapasağlamdır inşallah annesi...

kibele maşallah göbişine canım hiç yayılmamış sivri gidiyo inşallah detaylı usg de güzel haberlerle dönersin ikinizede kocaman maşallah

Canım inşallah senin de sonuçların çok iyi çıkar...O görülen kistler zamanla kayboluyormuş sanırım çoğunlukla...Bebişin sapasağlamdır inşallah annesi...

inş canım çok hareketlendi kızım annesi üzülmesin kafası takılmasın diye sürekli ben iyiyim annecim diye vuruyor drumuzda çok önemsemedi zaten

inş canım çok hareketlendi kızım annesi üzülmesin kafası takılmasın diye sürekli ben iyiyim annecim diye vuruyor drumuzda çok önemsemedi zaten

Canim kist cogu bebekte gorulurmus zaten sonra da kaybolurmus. bence de cok onemseme:) insallah bir dahaki gidisinize kaybolur da sen de daha da rahatlarsin.

Kibele;
Canım çok güzel görünüyorsun kırmızılar içinde ve göbişinde söylediğinden büyük görünüyor.Allah nazardan korusun canım seni de bebişini de...

Canim cok tesekkurler, o elbise normal zaman elbisem ama iste zaten buzgusunu yukardan yapmislar diye hep kizardim, neden belden yapmazlar ki diye. bu ise yaradi, gerci gobek kaldirinca cok kisa oluyor, altina taytla daha iyi olacak sanirim. gobis buyuyunce tabi.

Canım inşallah ultrason sonuçların çok güzel çıkar.Hiçbir problem de görülmez inşallah.Dualarımız seninle...Kalbini ferah tut...

kibele maşallah göbişine canım hiç yayılmamış sivri gidiyo inşallah detaylı usg de güzel haberlerle dönersin ikinizede kocaman maşallah

Cok tesekkur ederim. insallah bir aksilik cikmaz da bebeis bizi yaniltmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…