Nurcum sagolasin. valla yaz gelince daha bir mutlu oluyor insan.
evet canım bizim buraya gelmedi daha şu montları atsak üzerimizden
Yarin ikinci kez detayli ultrasonum var kizlar insallah bir sey cikmayacak da siz gene de dualarinizi eksik etmeyin. birincisinde 2 tane problem gorulmustu.
rahat olmamin sebei burada tazminat davalari cok agir oldugu icin tekniker, suphelendigi herseyi yaziyor rapora. cunku ustune kalir yazmazsa. bir de burada makina eski oldugu icin biraz rahatim. bakalim yarin gorecez minnosumu.
Yarin ikinci kez detayli ultrasonum var kizlar insallah bir sey cikmayacak da siz gene de dualarinizi eksik etmeyin. birincisinde 2 tane problem gorulmustu.
rahat olmamin sebei burada tazminat davalari cok agir oldugu icin tekniker, suphelendigi herseyi yaziyor rapora. cunku ustune kalir yazmazsa. bir de burada makina eski oldugu icin biraz rahatim. bakalim yarin gorecez minnosumu.
canım inş güzel şekilde atlatırsınız bizde 28. haftada gidecez tekrar meleğimin kafasında kist görülmüştü ona baktıracaz...
minnoşuna öpücüğümüzü götür tamam mı
kızlar herkese iyi geceler bugün erken kalktım çok uykum var yarın görüşrüz hepiniz öpüldünüz:)
Canım inşallah senin de sonuçların çok iyi çıkar...O görülen kistler zamanla kayboluyormuş sanırım çoğunlukla...Bebişin sapasağlamdır inşallah annesi...
kızlar herkese iyi geceler bugün erken kalktım çok uykum var yarın görüşrüz hepiniz öpüldünüz:)
inş canım çok hareketlendi kızım annesi üzülmesin kafası takılmasın diye sürekli ben iyiyim annecim diye vuruyor drumuzda çok önemsemedi zaten
Kibele;
Canım çok güzel görünüyorsun kırmızılar içinde ve göbişinde söylediğinden büyük görünüyor.Allah nazardan korusun canım seni de bebişini de...
Canım inşallah ultrason sonuçların çok güzel çıkar.Hiçbir problem de görülmez inşallah.Dualarımız seninle...Kalbini ferah tut...
kibele maşallah göbişine canım hiç yayılmamış sivri gidiyo inşallah detaylı usg de güzel haberlerle dönersin ikinizede kocaman maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?