2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

kimsecikler yok yineee çok uyumayın bak çok kilo alırsınız sonreee

günaydın kızlar ben çoktan kalktım işleri bitiremedim daha uyuşukluk devam üzerimde kilo dersen üff valla yandım ben kendimi çok kilo almış hissediyorum gazmı var göbeklendimmi anlayamadımnaniknanik ama sanırım kesin 1 kilo aldım tartı onu gösteriyo bugün 8+7 oldum hadi hayırlısı hepimiz için artık 3 ay bi geçsede derin bi nefes alsam zamanım gelsede bebişimi görmeye gitsem gittikçe heyecan basıyoa.s:icecream:

arkadaşlar günaydınnn....ya çalışırken zor oluyor hamilelik yavvvvvv daha başında böyle ilerisini düşünemiyorum çalışan anneler sizcede zor olmuyormu öğle saati bi uyku bastırıyor anlatamam.

zor oluyor sibelcim bende calışıyorum .öğlen yemeğinden sonra uykmum geliyor
gerçi bulantım olmadığı için o yönden biras sanslıyım

Günaydınlar...

çalışanlara daha zor tabi.. Uyumak istiyorum ama nerde.... Kızlar dünden beri bulantım yok sabahda öğürmedim.. Sadece midemde yanma var... Biraz canım sıkıldı benimde.. Niye bulantım yok olmadı die...

hamileliğin ilk dönemlerinde çok aşırı bulantısı olanların bebekleri kızmış.....
kız bebek çok aşırı hormon salgılıyormuş...o yüzden daha erken dönemde hem çok kilo alınıyomuş hemde çok bulantı oluyormuş....doğru mu bilinmez rivayet işte....

merak etme canım heran değişiyo vücudumuz birden anormallikler gösteriyo geçen haftada 4 gün boyunca evde duvarlara koltuklara tutunarak gezdim miyde bulantısı bi yandan halsizlik baş dönmesi ne ararsan vardı ama birden bire hiç bişeyim yokmuş gibi geçti normale döndü sadece şimdi kötü bi koku alırsam hafif miydem bulanıyo okadar oda normaldir artıkkaydirigubbakcemile2

bakalım nasılmış kuzu...haftaya da cumartesi gideceğim ondan sonra artık rahat bayram geçiririm.hele bide kalp atışını duyabilirsem bayram öncesiii çok mulu olacağım

bende henüz kalp atışını duymadım dr bayramdan sonra gel dedi .bakalım ben sabredebilecek miyim okadar zaman:)

selamlar bütün temmuz annelerine bebeklerini hayırlısıyla kucaklamalarını dilerim.
bende 18 kasımda öğrendim hamile oldumu ama o an 6 haftadaymışım anlamadan. bebeğim allahın izniyle 15 temmuzda doğcakmış. şu an 7 hafta 3 günlük bakalım kalbini nezaman duycam!?

nesilim aramıza hoşgeldin.....
Bende bursada oturuyorum....
Aslında şimdi gitsen kalp atışını görebilirsin maşallah kocaman olmuş bebeişin....
Hangi doktora gidiyosun tatlım sen

nesilm hoşgeldin canım
hayırlı uğurlu olsun
kalpt atımı baslamıştır senin dr a gidebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…