2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

Ahududulummm bak sana mesaj atınca hep acıkıyorummmm cokacimcoook cok teşekkür ederim cnm a.s.

Stardustcım senin içinde hayırlı olsun güzelimmm, bunu da atlatıyorus teker teker işte

stardus canım büyün talihsizliğinize rağmen herşey güzel canım bebişin iyi sen iyisin sonuçta bundan güzel ne olabilir artık yola daha rahat devam edersin maşallah bebişinede

gözün aydın star dust güzel haberlerine çok sevindim:teytey:
maşallah sana ve oğluna
sonuna kadar sorunsuz devam edesiniz inş

cok gecmıs olsun star dust hastaymıssın sanırım. ben bayadır gırmıyordum gelısmelerden haberım yok

yok hasta değildim , takibimi yapan dr.um erken doğum belirtilerim olduğunu söylemişti , ben de bana tüp bebek işemini yapan İst.daki dr.uma gittim ve öyle olmadığını öğrendim , buradaki dr.umun dediklerinin hep tam tersini gördüm ve duydum dr.umdan ..
yine de saol yerimseniben

Ahududulummm bak sana mesaj atınca hep acıkıyorummmm cokacimcoook cok teşekkür ederim cnm a.s.

Stardustcım senin içinde hayırlı olsun güzelimmm, bunu da atlatıyorus teker teker işte

saol zuzucummm Şeniz
için nasıl rahat
nasıl huzurluyum , şöyle kocaman bir oh beeeee :teytey:

merhaba kızlarrrrr
geçmişi okuyacağım ama önce yazıyım
ayrıntılıya girdik bugun çok güzel geçti dev bir ekranda yavrumu izledik çok güzeldi.
rahim ağzını ölçtü karından görünüyormuş 41 mm çıktı .iyi dedi.
diğer herşeyde temiz çıktı çok şükür keyfimiz yerinde.

stardus canım büyün talihsizliğinize rağmen herşey güzel canım bebişin iyi sen iyisin sonuçta bundan güzel ne olabilir artık yola daha rahat devam edersin maşallah bebişinede

diloşummmm saol tatlımm Şeniz
Allaha çok şükür gerçekten :Saruboceq:

gözün aydın star dust güzel haberlerine çok sevindim:teytey:
maşallah sana ve oğluna
sonuna kadar sorunsuz devam edesiniz inş

canımmmmm saol teşekkürler Şeniz
inşallah hepimiz ..
kocaman olmuş bi de benim oğluşum teyzesiiii :dance:

süperrrrrrrrr
çok çok güzel canım , ben de inşallah 2 hafta sonra gidicem , ama nereye :uhm:

Tabi rahat olcaksın stardust cım, bebişine de yazk o kadar zaman seninle birlikte nolcam ben diye üzüldü, rahatlasın ufaklık, yirimmm ben onuuu :teytey:

ılsucum sonuclarının güzel olmasına cok sevindim cnmmmmm, aman masallah diyelimmmm, nazarlar degmesinnn

:1hug:
süperrrrrrrrr
çok çok güzel canım , ben de inşallah 2 hafta sonra gidicem , ama nereye :uhm:

İlsucum senİnde gÖzÜn aydın.sÜper bİrŞey İzlemek.

:1hug:saolun arkadaslar
Stardust simdi seninkinide okudum bak endişeleneceğin bişi yokmuş ortada .Dr unu değiştirebilirsin izmirdeki .sürekli seni böyle endişeye sokacaksa dimi ama

Ay stardustcum bende dÜn aldım Şu emzırme sÜytenlerınden.ne kadar rahatmıŞ.dÜnya varmıŞ dedım ya.sÜper bırŞey gerÇekten.herkese tavsıye ederım.resmen ıŞkence ÇekıyormuŞum

daha emzırmeye baslamadık kı neden aldınız sutyenleri . kullanıyormusunuz cok rahat yazmıssınız

Canım mesela bende alıcam emzirmiyorum ama gebelikte ya gebelige ozel yada balenli sütyen kullanmak gerekmiş, balenliler beni cok sıkmaya basladı, nefes problemi cekiyorum. Sadece rahat etmek icin emzirme sütyeni alcam hem nede olsa işime yarıcak ilerde...

star dust canım iyi haberlerle gelmene sevindim canım oğluşuna maşallah canım irenbede senin drun kimdi nurettin beymi dilek hanımmıydı ben orada refik keleşle görüşmüştüm tüp bebek için hiç memnun kalmamıştım ki oradaki drlarda tüp bebek drları hayret bişi yani boşu boşuna strese girdin neyse gözünaydın canım
ilsu gözünaydın canım
annecik evet ayvalıkta oturuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…