dogru zuzu ben daha hıc bır sey almadım. ısın kotusu ne alacagımı da bılmıyorunm
neden ölçüyorlar rahim ağzını
merhaba kızlarrrrr
geçmişi okuyacağım ama önce yazıyım
ayrıntılıya girdik bugun çok güzel geçti dev bir ekranda yavrumu izledik çok güzeldi.
rahim ağzını ölçtü karından görünüyormuş 41 mm çıktı .iyi dedi.
diğer herşeyde temiz çıktı çok şükür keyfimiz yerinde.
Stardust cum gÖzÜn aydın canım.
sevındım star dust. ınsanları gereksız yere telaslandıran doktolardan nefret edıyorum.
Tabi rahat olcaksın stardust cım, bebişine de yazk o kadar zaman seninle birlikte nolcam ben diye üzüldü, rahatlasın ufaklık, yirimmm ben onuuu :teytey:
İlsucum sonuclarının güzel olmasına cok sevindim cnmmmmm, aman masallah diyelimmmm, nazarlar degmesinnn
:1hug:
:1hug:saolun arkadaslar
Stardust simdi seninkinide okudum bak endişeleneceğin bişi yokmuş ortada .Dr unu değiştirebilirsin izmirdeki .sürekli seni böyle endişeye sokacaksa dimi ama
star_dust ve ılsu ıyı haberlerle gelmenıze sevındım hadı gozunuz aydınkaydirigubbakcemile5
Ay stardustcum bende dÜn aldım Şu emzİrme sÜytenlerİnden.ne kadar rahatmıŞ.dÜnya varmıŞ dedİm ya.sÜper bİrŞey gerÇekten.herkese tavsİye ederİm.resmen İŞkence ÇekİyormuŞum
star dust canım iyi haberlerle gelmene sevindim canım oğluşuna maşallah canım irenbede senin drun kimdi nurettin beymi dilek hanımmıydı ben orada refik keleşle görüşmüştüm tüp bebek için hiç memnun kalmamıştım ki oradaki drlarda tüp bebek drları hayret bişi yani boşu boşuna strese girdin neyse gözünaydın canım
ilsu gözünaydın canım
annecik evet ayvalıkta oturuyorum
kızlar rahım agzı neden olculuyor. ne anlama gelıyor. benımkını de soyledı o gun 3.5 cm dıye
daha emzırmeye baslamadık kı neden aldınız sutyenleri . kullanıyormusunuz cok rahat yazmıssınız
Canım mesela bende alıcam emzirmiyorum ama gebelikte ya gebelige ozel yada balenli sütyen kullanmak gerekmiş, balenliler beni cok sıkmaya basladı, nefes problemi cekiyorum. Sadece rahat etmek icin emzirme sütyeni alcam hem nede olsa işime yarıcak ilerde...
evet karından baktı ipek
stardustcım ne güsel rahatlamışsındır maşallah sana ve kuzuna Allah hayırlı sağlıklı bi şekilde kucağına almayıda nasip etsin inş.
İlsucum çok güsel sonuçların temiz çıkmış hadi gözün aydın rahim ölçünde iyiymiş süper süper
teşekkür ederiz güzel teyzelerimis , hepinizi ayrı ayrı öper oğluşum ellerinizden a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.
rahim ağzını olası düşüğü engellemek için kontrol amacıyla ölçüyorlar . 2,5-3 cm den kısaysa dikiş atarak önüne geçebiliyorlar yada olası erken doğumu geciktirebildikleri kadar geciktiriyorlar böylece ..
sütyen konusuna gelince , ben yazdım ya aldım ve kullanıyorum , dünya varmış felan , selsin de yazmış , ayol kullanmasak niye atalım kendimi,zi ortaya çok rahat aman aman felan diye kaydirigubbakcemile3
bende aldım emzirme sütyeni rahat olduğunu düşünüyorum.Ama keşke 1 beden daha büyük alsaydım sanırım biras daha büyürse olmıcak kaydirigubbakcemile3
Bende almadım cnm merak etme, malum cinsimiz geregi alısveris konusunda basarılıyıs, kararını verdimi 2 günde alırsın hepsini, sora gelsin ekstrelerrrr kaydirigubbakcemile3 Bana oyle olcak sanırım, keske yavas yavas alsaydım taksit niyetine :roflol:
bu arada okuyup yazasıya bu konuya yetiştim anca. Arkadaşların drlarından güzel haberlerle dönmesi beni çoooooooooooooook mutlu etttttiii :lepi:
çıkış vaktine az kaldı yarın görüşürük sizinle zaman su gibi aktı... öpüyom sizi hamişlerimmmm. :CüvCüv:
canımcımmm 3 gündür buralarda olmayınca ben bişiii kaçırmışım galiba , senin yumurcağın cinsiyeti kesinleşmiş galibaaa :teytey::dance::hooray::sm_cool:kaydirigubbakcemile5
Canımmm belki oldu valla, kızım olcak hatta ismine bilem oy kullandın ya kıssss kaydirigubbakcemile3
Kızlar bu aksamlık benden bu kadar, yarın sabah görüşünceye dek esen kalınnn, sevgiyle kalınn :1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?