2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

dogru zuzu ben daha hıc bır sey almadım. ısın kotusu ne alacagımı da bılmıyorunm

Bende almadım cnm merak etme, malum cinsimiz geregi alısveris konusunda basarılıyıs, kararını verdimi 2 günde alırsın hepsini, sora gelsin ekstrelerrrr kaydirigubbakcemile3 Bana oyle olcak sanırım, keske yavas yavas alsaydım taksit niyetine :roflol:

neden ölçüyorlar rahim ağzını

Annecik, rahim ağzı ölçümü bildiğim kadarıyla erken doğam veya ileri hafta düşük riskini değerlendirmek için ölçülüyor...
Doktorm bahsetmedi benimde sormak hiç aklıma gelmedi ancak eğer karından ölçüm yapıyolarsa detaya girdiğimde ölçtürmyi düşünüyorum

maşallah canım herşey yolunda Şeniz

annecik rahim ağzı ölçümü rahim ağzı yetmezliği varmı diye bakılmak adına yapılıyor bademin başına gelenlerden sonra tedirgin olduk hepimiz biliyosun ondan dolayı birçoğumuz yaptırdık
benim doktorum söyledi ölçüm yapıcaz diye ve alttan kontrol etti şükürki ölçüm normal çıktı eğer açıklık görseydi dikiş atıp sürekli kontrolde tutacaktı canımcım sende yaptırmalısın mutlaka

stardustcım ne güsel rahatlamışsındır maşallah sana ve kuzuna Allah hayırlı sağlıklı bi şekilde kucağına almayıda nasip etsin inş.
ılsucum çok güsel sonuçların temiz çıkmış hadi gözün aydın rahim ölçünde iyiymiş süper süper

Stardust cum gÖzÜn aydın canım.

sevındım star dust. ınsanları gereksız yere telaslandıran doktolardan nefret edıyorum.

:1hug:

:1hug:saolun arkadaslar
Stardust simdi seninkinide okudum bak endişeleneceğin bişi yokmuş ortada .Dr unu değiştirebilirsin izmirdeki .sürekli seni böyle endişeye sokacaksa dimi ama

star_dust ve ılsu ıyı haberlerle gelmenıze sevındım hadı gozunuz aydınkaydirigubbakcemile5

Ay stardustcum bende dÜn aldım Şu emzİrme sÜytenlerİnden.ne kadar rahatmıŞ.dÜnya varmıŞ dedİm ya.sÜper bİrŞey gerÇekten.herkese tavsİye ederİm.resmen İŞkence ÇekİyormuŞum

teşekkür ederiz güzel teyzelerimis , hepinizi ayrı ayrı öper oğluşum ellerinizden a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

kızlar rahım agzı neden olculuyor. ne anlama gelıyor. benımkını de soyledı o gun 3.5 cm dıye
daha emzırmeye baslamadık kı neden aldınız sutyenleri . kullanıyormusunuz cok rahat yazmıssınız

rahim ağzını olası düşüğü engellemek için kontrol amacıyla ölçüyorlar . 2,5-3 cm den kısaysa dikiş atarak önüne geçebiliyorlar yada olası erken doğumu geciktirebildikleri kadar geciktiriyorlar böylece ..
sütyen konusuna gelince , ben yazdım ya aldım ve kullanıyorum , dünya varmış felan , selsin de yazmış , ayol kullanmasak niye atalım kendimi,zi ortaya çok rahat aman aman felan diye kaydirigubbakcemile3

bende aldım emzirme sütyeni rahat olduğunu düşünüyorum.Ama keşke 1 beden daha büyük alsaydım sanırım biras daha büyürse olmıcak kaydirigubbakcemile3

gaydinim canımcım çok saol :1hug:
hem ne rahatlamak :Saruboceq:
buna içilirdi ya neyse :içelim:kaydirigubbakcemile3

Iyı gule gule kullanın o zaman

bu arada okuyup yazasıya bu konuya yetiştim anca. Arkadaşların drlarından güzel haberlerle dönmesi beni çoooooooooooooook mutlu etttttiii :lepi:

bende aldım emzirme sütyeni rahat olduğunu düşünüyorum.Ama keşke 1 beden daha büyük alsaydım sanırım biras daha büyürse olmıcak kaydirigubbakcemile3

canımcım zaten bir kaç tane alcaz ya , süt aktığında felan fena kokuyo -tatlicadiarzu-
ben de denemek için 1 tane almıştım şimdilik , güya bir beden büyüğünü verdi , tam oldu .. ben de 2 tane daha 1 beden büyük olanından alıcam ..

canımcımmm 3 gündür buralarda olmayınca ben bişiii kaçırmışım galiba , senin yumurcağın cinsiyeti kesinleşmiş galibaaa :teytey::dance::hooray::sm_cool: kaydirigubbakcemile5

Son düzenleme:
çıkış vaktine az kaldı yarın görüşürük sizinle zaman su gibi aktı... öpüyom sizi hamişlerimmmm. :CüvCüv:

bu arada okuyup yazasıya bu konuya yetiştim anca. Arkadaşların drlarından güzel haberlerle dönmesi beni çoooooooooooooook mutlu etttttiii :lepi:

teşekkürler canımmmmm Şeniz

çıkış vaktine az kaldı yarın görüşürük sizinle zaman su gibi aktı... öpüyom sizi hamişlerimmmm. :CüvCüv:

hoşçakalllllllll hihoyyyt

canımcımmm 3 gündür buralarda olmayınca ben bişiii kaçırmışım galiba , senin yumurcağın cinsiyeti kesinleşmiş galibaaa :teytey::dance::hooray::sm_cool:kaydirigubbakcemile5

Canımmm belki oldu valla, kızım olcak hatta ismine bilem oy kullandın ya kıssss kaydirigubbakcemile3

Kızlar bu aksamlık benden bu kadar, yarın sabah görüşünceye dek esen kalınnn, sevgiyle kalınn :1hug:

Canımmm belki oldu valla, kızım olcak hatta ismine bilem oy kullandın ya kıssss kaydirigubbakcemile3

Kızlar bu aksamlık benden bu kadar, yarın sabah görüşünceye dek esen kalınnn, sevgiyle kalınn :1hug:

kullandım evet de bir de burdan kutlayım istedim yerimseniben
hoşçakal zuzummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…