2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

kısss zuzu cinsiyetiniz kesinleşmiş .kızın olacakmış
hayırlı olsun tatlım
nihayet kzım diye sevebileceksin:roflol:

ben de kaçtım kıssslar
Şeniz hepiciinizi de
akşam elveda rumeli varrrrrrrrrrrr :dance:
inşallah zarifenin bebeğine bişii olmamıştır yaaa benneyaptımki
film milm ama insan merak ediyo ve üzülüyo , hemen empati değil sempati yapıyo hatta , çok kötü fena :1shok:

ilsu gözün aydın cnm

cnm bende gittim aynen burda yok öyle bi alet dedi bende başka hastaneye gittim çok şükür kızım iyiydi doktor bu dönemde bebekler uykuya yeni yeni alışıyo uykuda olduğu için hareket etmiyodur dei ama ultrasonda uyanıktı hareket te ediyodu ama ben hisstmiyorum

Stardust --ilsu
gzel haberlerinzi için gözünüz aydın.tabi biizm de gözümüz aydın.
Inşallah bir daha risk sözü duymayız.
Senin doktorun dediği gibi doğum sornasına odaklanırsak bebğimiz daha rahat edecek galiba star-dust.

hiç sorma cnm bilerekmi ne yapıyolar telaşlandırmak için ay şimdiden çok fenalar ya nasıl koşturtuyolar bizi cadılarhihoyyyt

evet swethome pek kibarmış benim kızım nazikçe hareket ediyo annesinin canını acıtmıyosositososito

ay yerim ben onun nazik ellerini ayakalrını.
pıtır pıtır annesine hafifçe mi dokunurmuş.
oy allahım.
maşallah.
eşim o gün sanki hep içerdn böyle vuracak bizde dinleyecekmişiz giib geliyor.dışarı çıkacağnıı hayal edemiyorum diye konuşuyordu.
delüüüüüüüüüü dedim.
vakti saati gelsin de yavrumu içerde bırakır mıyımz deidm:))))))
delü ya babalarda bizden delüüüüü

kaydirigubbakcemile3 ay sorma onlar bizden beter oldular kendimize benzettik sonunda benim eşim de aynen hiç ogün gelmeyecek sanki diyo çok sabırlıdır ama bir sabırsız oldu bu konuda , ikinci bebeği çok sonraya bırakalım diyo çok stresli bi şeymiş bu hamilelik diyo testler, hareketler, kontrolller onlarda kafayı yedilerdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…