ilsu gözün aydın cnmmerhaba kızlarrrrr
geçmişi okuyacağım ama önce yazıyım
ayrıntılıya girdik bugun çok güzel geçti dev bir ekranda yavrumu izledik çok güzeldi.
rahim ağzını ölçtü karından görünüyormuş 41 mm çıktı .iyi dedi.
diğer herşeyde temiz çıktı çok şükür keyfimiz yerinde.
selam kızlar aşımı oldum geldim aşıyı vuranın eli ağırdı bana dedi ağrı şişlik olabilir bakalım şuan hafif bi dokunduğum yerde ağrı var sadece dedim bebeğin kalp atışlarını dinleniyomu diye nasıl olcak o dedi bana:1shok: bende dedim çoğu sağlık ocaklarında dinleniliyomuş oda bizde öyle bişey yok usg olması lazım dedi bende dedim onu bende biliyorum hemşire dedi bizde öyle bişey yok dinleme cihazı bende çektim geldim bir dahaki aşım nisan 16 da:dilcikar:
cnm bende gittim aynen burda yok öyle bi alet dedi bende başka hastaneye gittim çok şükür kızım iyiydi doktor bu dönemde bebekler uykuya yeni yeni alışıyo uykuda olduğu için hareket etmiyodur dei ama ultrasonda uyanıktı hareket te ediyodu ama ben hisstmiyorum[/QUOTE .!.:CANIM sana da geçmiş olsun.
bebeğimiz her an bize vuracak diye bir şey yok.
ama benim gtitğim sağlık ocaında o aletten vardır ve ben demeden hemen getirmişelrsi.
ufacık da bir şey hayret ya .
sağlık ocağına devler bunu nasıl veremiyor.
neyse benim nazlı kızım bzen öyle tatlı vuruyor ki dışradan belli oluyor bazen de beni yalvartıyor ne olur bir kere kımılda diye.
bizi şimdiden parmaklarında oynatıyorlaar:))
CANIM sana da geçmiş olsun.
bebeğimiz her an bize vuracak diye bir şey yok.
ama benim gtitğim sağlık ocaında o aletten vardır ve ben demeden hemen getirmişelrsi.
ufacık da bir şey hayret ya .
sağlık ocağına devler bunu nasıl veremiyor.
neyse benim nazlı kızım bzen öyle tatlı vuruyor ki dışradan belli oluyor bazen de beni yalvartıyor ne olur bir kere kımılda diye.
bizi şimdiden parmaklarında oynatıyorlaar:))[/Q
teşekkür ederim swethome . tabiki heran vurucak diye bişey yok ben 2 gündür hissetmiyorum
hiç sorma cnm bilerekmi ne yapıyolar telaşlandırmak için ay şimdiden çok fenalar ya nasıl koşturtuyolar bizi cadılarhihoyyyt
Q
teşekkür ederim swethome . tabiki heran vurucak diye bişey yok ben 2 gündür hissetmiyorum
ay canım görmşsün işte bak pek bir nazik senin ufaklık demek ki
anneciğini üzmüyour, maşallah
ay yavrualr bilise meraktan öldüğümüzü herhalde saat başı tık tık yaparlar.
ama bizi hissettikerline eminim.
ben c.tesi gecesi kabus görüdm bağırarak uyandım.ve zavallı bebeğim.nereden vuracağını şaşırdı.
oan ne çok onuniçin endişelendim.
bir sağdan bir soldan vuruyordu.miniğim.
üzülmeyelim ki onalrda üzülmeisnelr değil mi annesia.s.
nurr bizim bebişler en sakin yere kaçtı herhalde belli etmeden kibar kibar vuruyolar annelerinin canı acımasın diyekaydirigubbakcemile3
evet evet pek düşünceli minikler maşalalh
evet swethome pek kibarmış benim kızım nazikçe hareket ediyo annesinin canını acıtmıyosositososito
ay yerim ben onun nazik ellerini ayakalrını.
pıtır pıtır annesine hafifçe mi dokunurmuş.
oy allahım.
maşallah.
eşim o gün sanki hep içerdn böyle vuracak bizde dinleyecekmişiz giib geliyor.dışarı çıkacağnıı hayal edemiyorum diye konuşuyordu.
delüüüüüüüüüü dedim.
vakti saati gelsin de yavrumu içerde bırakır mıyımz deidm:))))))
delü ya babalarda bizden delüüüüü
nur 84 hoş geldin cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?