ilsu ve star dust gozunuz aydin gusel haberlerle donmussunuz. cok sevindim...
nurcum hosgeldin cnm.. nasilsin??
hoşbuldum canım gittiniz mi sağlık ocağına
Nur34 senin gittiğin yerde yoktucanım ozaman sansına
bn sağlık ocağına gittiğimde kalp dinleme cihazı vardı ,herzaman gelebilirsin dedi hemşire ...
iyiyim canım sen nasılsın bebişiimiz nasıl
bende iyiyim canim. bebis de iyi heralde. bugun yine masallah cok hareketli bi gunundeydi. senin kizin nasil??gamyoncuiremsu
Kikoleyim geçmiş olsun canım gebelikte sıkca rastlanan bişi
bende dökmüştüm
tek yolu bol bol su içip atmak kumları
Nur84 hiç rastlasamıyoruz seninle de .eskiden daha sık giriyordun özletme kendini canım. annenin ne rahatsızlığı var bilemyiorum ama geçmiş olsun
selamlarrrrrr , biz geldik :teytey:
güzel ve çabuk geen bir İst. gezisi oldu bizim için ..
hava soğuktu , hastaneye varıncaya kadar akla karayı seçtik ..
kontrolümüz süper geçti .. yarım saat inceledi oğluşumu dr.u ve bir o kadar da sohbet ettik .. güya son hastası bendim saat 2deki , ama güç bela 3,30da gelebildik benneyaptımki
burdaki dr.un dedikleri hep boş şeylermiş , onu anladık ..
rahim ağzı karından ölçülerek yapıldı , şimdiye kadar 41 mm çıkardı transvajinal bakıldığında , idrar sıkışıkken karından bakıldı ve 50,05 mm çıktı
transvajinal yani alttan ölçümle neden bu kadar fark çıkıyor derseniz , allttan ölçümde doğru ölçüm yapılamıyormuş . rahim ağzı düz bir çizgi değilmiş , biraz kavisli bir yapıya sahipmiş . idrara sıkışık gidildiğinde mesana baskı uygulayınca o kavis düzleşiyormuş , ölçüm daha sağlıklı oluyormuş , daha doğru bilgi veriyormuş rahim ağzı uzunluğuyla ilgili yerimseniben
plesantamız yukarıdaymış :Saruboceq:
üstelik benim içinde bulunduğum haftada erken doğum olmazmış , olsa olsa düşük olurmuş . erken doğum lafı edilmesi için 23-24. haftalarda olması lazımmış gebenin .. bu yüzden de alete felan bağlanmadım , çünkü usg de herşey çok güzeldi , hatta çok hareketli olduğu için bazı ölçümleri yapmakta zorlandı dr.umuz
3lü sonucunu yanımıza almayı unutmuşuz :mymeka: eşim buradaki merkezi arayıp oraya fakslatmayı istedi ama bi türlü faks gelmedi biz oradaykeno yüzden benim gamlı baykuş dr.umun omurilik açıklığı var dediği olayı net konuşamadık ve belki de bu yüzden dr.um iyi bir yer olursa detaylı usg yaptırabilirsin dedi ..
Allah razı olsun dr.um Levent beyden , ne zaman ona gitsem enkaz halinde gidip yenilenmiş , yeniden umut dolmuş olarak çıkıyorum merkezden , birgün o da "eeeh yetter beaaa " demese bari :roflol:
ha bir de " sen okumaya araştırmaya meraklısın , yok rahim ağzında problemmi var , yok erken doğum ne belirtileri ne vs.vs.. seni gerecek , mutsuz edecek şeylerle meşgul olup enerjini boşa harcamaktansa , Allah izin veririse doğacak bu bebek , bebek bakımı nasıl olur , bebek ağlar ama neden ağlar , sadece aç olduğu için mi , bakımı nasıl olmalı vb. vb." şeyleri araştır netten , için daha huzurlu olacak ve bebek doğduktan sonra zaten bunları araştıracak öğrenecek ne vaktin olacak ne o kafa rahatlığın olacak "dedi ve bana bu söylediklerini içeren bir kitap hediye etti .. burdaki dr.um ise ikizlerimden birini kaybettiğimi öğrendiğim gün o duygusal boşluğumdan yararlanıp sanki " aşağıda bizim bir kitabımız var , çıkaren al ondan , oku olur mu " demişti .. muayene ücretini öderken sorduk muhasip kıza , çıkardı kitabı verdi , üstüne 35 tl da aldı .. böyle de bi şey var benneyaptımki
veeeeeeee hastane çıkışlarımızı aldık anne -oğul delikafadulden
eklerim resimlerini akşama , makinenin şarjı bitmiş galiba ..
dinlenme konusunu sordum , 6. aya kadar dinlenerek , bebeği çok fazla yerçekimine maruz bırakmadan günde-gün aşırı bir kaç saatlik ayakta kalmaların bir sakıncası yok dedi ..
karnımdaki batma/kasılmalrınsa bebeğin bulşunduğu yerden kaynaklandığını söyledi . özellikle akşamları solumdaki batmaların sebebi bebeğin mideye baskı uygulamasıymış :ecrin_bebek:
merhaba kızlarrrrr
geçmişi okuyacağım ama önce yazıyım
ayrıntılıya girdik bugun çok güzel geçti dev bir ekranda yavrumu izledik çok güzeldi.
rahim ağzını ölçtü karından görünüyormuş 41 mm çıktı .iyi dedi.
diğer herşeyde temiz çıktı çok şükür keyfimiz yerinde.
evet canım çok giremiyorum dershaneye falan gidiyorum annemin karaciğerinde kist vardı onu gösteriyoruz istanbuldada dra gitmek ölüm
canım benimki 1 haftadır çok hareketliydi dün eşim yurt dışına gitti bende biraz üzüldüm o yüzden akşamdan beri sessiz
kızlar selam...annemlerde oldugum için yazamadım size..özlemişim ..:)
herkes umarım iyidir ve bebeklerinizde tosuncuk olmuşlardır..ben 3 gundur yuksek ateş ve griple yatıodum daha bugun kalkabildim.mecburen antibiotik aldım.inş bebişime bişi olmamıştır diorum..
sizde durumlar nasıl?
Günaydınnn anneler, güzel kızları ve yakısıklı ogulları... Bugün pazartesi diye normalde karalar baglamam gerek, ama hava güsel, bebişimi gördüm haftasonu, eşim sürpriz dogumgunu partisi yapmıs bana, bi sürü arkadasımı gordum, bi sürü güzel kıyafetim oldu onun icin cok cok mutluyummmmm kaydirigubbakcemile3
Bebişimin cinsiyeti sonunda belli oldu da zavallıcık bebiş sıfatından kurtuldu.. Bi KIZIM olcakmıs, herseyi de cok saglıklı cıktı detaylı da... Tam zamanıyla uyumlu bi sekilde büyüyomus, şeker yüklemesinin tarihini bilas ileri attık, bundan sora 1 ay beklicem minişimi görmek içinnn senağlama
Yatcas kalkcas, yatcas kalkcas, yatcas kalkcas, yatcas kalkcas Cuma olcak kaydirigubbakcemile2 Bunu sölemesem çatlardımmmmmm....
slm güzel annişler minik kuzucukları biz geldik
çok güzel bi hafta sonu geçirdim ailemle birlikteydim ama yollar biraz bozuktu baya bi sarstı beni
gelirken kızımı vermediler orda bıraktım ama şimdi çok özledim yaaaaa
bugünde doktora gittim bebişim gayet iyi teyzeleri 26 cm 393gr mış ama kum döküyomuşum bol su içmem gerekliymiş
geçmişi okuyamadım inşallah burdada herşey yolundadır
cnm sen kps ye hazırlanıyodun dimi . hangi dersaneye gidiyodun? ben cesaret edemedim doğum var diye branş neydi cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?