2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

slm güzel annişler minik kuzucukları biz geldik
çok güzel bi hafta sonu geçirdim ailemle birlikteydim ama yollar biraz bozuktu baya bi sarstı beni
gelirken kızımı vermediler orda bıraktım ama şimdi çok özledim yaaaaa
bugünde doktora gittim bebişim gayet iyi teyzeleri 26 cm 393gr mış ama kum döküyomuşum bol su içmem gerekliymiş
geçmişi okuyamadım inşallah burdada herşey yolundadır

Nur34 senin gittiğin yerde yoktucanım ozaman sansına
bn sağlık ocağına gittiğimde kalp dinleme cihazı vardı ,herzaman gelebilirsin dedi hemşire ...

kikoleyim geçmiş olsun cnm kum kötü bendede taş var bir kezde düşürmüştüm bünye yapıyomuş bol su iç , ıspanaktan uzak dur bide maydonoz ye cnm
-

Kikoleyim geçmiş olsun canım gebelikte sıkca rastlanan bişi
bende dökmüştüm
tek yolu bol bol su içip atmak kumları

Nur84
hiç rastlasamıyoruz seninle de .eskiden daha sık giriyordun özletme kendini canım. annenin ne rahatsızlığı var bilemyiorum ama geçmiş olsun

bende iyiyim canim. bebis de iyi heralde. bugun yine masallah cok hareketli bi gunundeydi. senin kizin nasil??gamyoncuiremsu

canım benimki 1 haftadır çok hareketliydi dün eşim yurt dışına gitti bende biraz üzüldüm o yüzden akşamdan beri sessiz

evet canım çok giremiyorum dershaneye falan gidiyorum annemin karaciğerinde kist vardı onu gösteriyoruz istanbuldada dra gitmek ölüm

Canım gözünaydınnnnn,için rahatlamış bak çok sevindim ya :1hug:.

Maşallah canım sende güzel haberlerle gelmişsin

canım benimki 1 haftadır çok hareketliydi dün eşim yurt dışına gitti bende biraz üzüldüm o yüzden akşamdan beri sessiz

canim benim yaa.. hakikaten etkiliyo onlari da bizim streslerimiz yada uzuntulerimiz. bende 2 gun ust uste biraz gergindim. o ara o kadar az hareket etti ki endise etmistimm

Geçmiş olsun Karen. Şimdi iyisindir inşallah.

Ben nedense erkek olmasına pek ihtimal vermemiştim. O yüzden süpriz olmadı. Gözün aydın canım. Bu arada bahsettiğin hana ben geçen hafta gittim pek ucuz bir yer değil. Nişantaşındaki hana gideceğim şimdi. Sanki fiyatlar aynıydı. Ama yine de git gör bir değişiklik olur.

Geçmiş olsun sana da canım. İnşallah kısa zamanda toparlanırsın.

Kıalar bu arada geçmişin tamamını okuyamadım. Atladığım haberler var gördüğüm kadarıyla. Hasta olan herkese geçmiş olsun diyorum. Stardust senin de gözün aydın canım. Gerçi özelden de yazdım. Boşuna paniklettiler bizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…