2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

inş canım benimde tarih sorunlu o yüzden gidiyorum inş olur hayırlısıyla bize çektirdilerine bak

tarihde çok nankördür sürekli tekrar ister . sorma cnm neler çektiriyolar o kadar bitir bi sınava takıl hele geçen seneki kps tam bi fiyasoydu allahım neydi o eğitim soruları hiç bir yerde görülmemiş duyulmamış sorular

kikoleyim geçmiş olsun cnm kum kötü bendede taş var bir kezde düşürmüştüm bünye yapıyomuş bol su iç , ıspanaktan uzak dur bide maydonoz ye cnm
-
çok saolasın canım doktorda ilaç olmaz bol su tüket dedi bende oluyodu zaten hep ama sen şimdi ıspanak yeme dedinya yiyeceğim tutar yaaaaaaa

ya ben şimdi yalnız ne yaparım yaaaaaaa
allahtan internet varda arada bi görüyorum kızımı
ama sabah beni günaydın öpücükleriyle uyandıran minnoşum yok çok ağrıma gitti
daha öncede böle kalırdı ananesinde ama şimdi hamileliktenmi ne çok koydu banaa,benneyaptımki

evet canım geçen gün iki kpss eğitim sorusu iptalş edildi

canım kaç yaşında senin kıss ben daha hiç bırakmadım anneme dayanamam herhalde 5 yaşına geldi cesaret edipte bırakamadım aslında yakınızda taksiyle 5 dakika eve bizim ama hiç kıyamam vallahi annem diyo hamilesin bırak bende kalsın sen hem dinlen hem işini gücünü daha rahat yaparsın yok diyorum dayanamam özlerim ben yaramazda olsa üzsede beni ben onsuz yapamam:1no2:

nur teşekkür ederim canım dün hiç bişeyim yoktu belirti bile yoktu sabah kalktım herşey vardı burun akıntısı hafif üşüme boğazımda hafif ağrı bu havalar maffetti bizimirmirmirmir

Tarih tersine döndü desene. Hayırlısı olsun. Sanki sen ilk erkek istedin gibi içime doğdu. Allah gönlüne göre verdi. Ben de kız istemiştim ilk zamanlarda. Sonra kız olduğunu öğrendik. Benim için de güzel bir süpriz oldu.

Benim de kalçam, popom hep sabit yatmaktan acıyor. Sırtüstü yatmaya çok alışmıştım beni korkuttunuz oksijen gitmez diye. Bir de sağdan sola soldan sağa hızlı dönülmez demişsiniz ya dün gece hiç uyuyamadım. Önce sol tarafımın uyuşukluğuna uyandım. Sağıma dönmek istedim. Yok öyle hemen dönülmez diye biraz sırt üstü yattım öylece tam dalarken yok böyle yatmamalı oksijen gitmez dedim sağıma döndüm. Sağ tarafta uzun süre yatmamalı yine sola dönmeli dedim. Aradan biraz zaman geçince yine aynı aşamalarla sola döndüm. Sonra da uyuyamadım. Zaten 6,25'de saatim çaldı kalktım. Ne olacak bu işin sonu harbi merak ediyorum.

kızlar salam sosis vs ne sıklıkla yıyorsunuz. sosıslı yesem bır sey olur mu acaba

Ben canım ne zaman isterse yiyorum. Tüm etli kahvaltılıkları iyice pişiriyorum. Ha döner yemişim ha sosis ne farkeder. Önemli olan pişmiş olması.

Stardust emzirme sütyenlerini Nişantaşından da alabiliriz. Bir sonraki gelişinde ben seni götürürüm. Başka şeyler de bakarız. Bu arada hazır altaçmalar var. Kullan at modeli. Bahsettiğin modelden ısrarlar üzerine aldım ama hiç mantıklı da gelmedi. Kirlenince yıkamak sorun olacak. Yedek taşımak lazım falan. Hazır satılanların içinde 20 tane var. Her biri en az 1 hafta kullanılıyor. 1 paketi bitirmek aylar alıyor. 20 TL de fiyatı var galiba. Valla altaçma yıkayacağıma bebeğimle oynarım daha iyi.

Bebek odası almaya karar verdik eşimle. Evde de bir tane akrabadan kalma vardı. Onu kullanmayacağız. İstediğim renge boyatma, tekstili, nakliyesi v.s. azımsanacak rakamlar olmadığı için paraya kıyıp yenisini alacağız. Masko'da bulduk bile. Şimdi duvar kağıtlarına bakıyorum. Kafayı yiyeceğim. İstediğim gibi birşey yok. Aslında istediğim modeli biliyorum ama markasını bilmediğim için deli dana gibi nette arayıp duruyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…