nurcum gecmis olsun canim annen icinde. ins bisicik cikmaz.. allahim acil sifa versin
evet canım murat açıköğretime gidiyorum branşımda türkçe ben meleğimin şansına hazırlanıyorum
inşallah olur cnm. benim branş okul öncesi öğretmenliği matematikte problemim var artık bende seneye diyiyorum
inş canım benimde tarih sorunlu o yüzden gidiyorum inş olur hayırlısıyla bize çektirdilerine bak
kızlar boğazımda yanma var nasıl geçer bu ne yaparsam daha iyi gelir
dilaracım hemen tantumn gargara yap bi zararı yok eğer yoksa sirkeli suda birebir cnm hemen yap
çok saolasın canım doktorda ilaç olmaz bol su tüket dedi bende oluyodu zaten hep ama sen şimdi ıspanak yeme dedinya yiyeceğim tutar yaaaaaaakikoleyim geçmiş olsun cnm kum kötü bendede taş var bir kezde düşürmüştüm bünye yapıyomuş bol su iç , ıspanaktan uzak dur bide maydonoz ye cnm
-
Kikoleyim geçmiş olsun canım gebelikte sıkca rastlanan bişi
bende dökmüştüm
tek yolu bol bol su içip atmak kumları
evet canım öle yapacaz artık çok saolasın
çok saol canımGeçmiş olsun sana da canım. İnşallah kısa zamanda toparlanırsın.
tarihde çok nankördür sürekli tekrar ister . sorma cnm neler çektiriyolar o kadar bitir bi sınava takıl hele geçen seneki kps tam bi fiyasoydu allahım neydi o eğitim soruları hiç bir yerde görülmemiş duyulmamış sorular
çok saolasın canım doktorda ilaç olmaz bol su tüket dedi bende oluyodu zaten hep ama sen şimdi ıspanak yeme dedinya yiyeceğim tutar yaaaaaaa
pardon cnm ya bilseydim demezdim hamile olduğumuzu unuttum
canım tantumn ilaç adımı hemen nöbetçi eczane bulup aldırırım benneyaptımki
ya ben şimdi yalnız ne yaparım yaaaaaaa
allahtan internet varda arada bi görüyorum kızımı
ama sabah beni günaydın öpücükleriyle uyandıran minnoşum yok çok ağrıma gitti
daha öncede böle kalırdı ananesinde ama şimdi hamileliktenmi ne çok koydu banaa,benneyaptımki
tantum gargara cnm ama yoksa boşver sirkeli suda aynı
yarım çay bardağına sirke koy diğer yarısına su ekle gargara yap cnm boğazına yutmadan
EVET CANIM YA SORMA CİNSİYET DEĞİŞİNCE İLK AKLIMA SEN GELDİN ZATEN. BİRDE NASIL OLDU SANA ANLATAYIM. DR İLK HEMEMN BAKAR BAKMAZ ERKEK BEBEK DEĞİLMİ DEDİ BİZDE DAHA ÖNCE KIZA BENZİYO DEMİŞLERDİ DEDİK. DR ÖLE DİYİNCE BİRAZ DURAKSADI AMA ERKEĞE BENZİYO DEDİ. BACAKLARI TAM AÇIKDEĞİLDİ ERKEK DEDİĞİNDE. SONRA UZUN UĞRAŞLARDAN SONRA AÇTI BACAKLARINI VE BENDE O ÇIKINTIYI GÖRDÜM. DR ERKEK DEDİ SONRA DİĞER DR KIZA BENZİYO DEDİĞİ İÇİN AÇIKÇASI KIVIRMAYA BAŞLADI. AMA ERKE DEDİ .İAİIRDIM KALDIM VALLA. BAKALIM HAYIRLISI. DOĞRU SÖLÜYOSUN SENİN ELİN DEDĞDİ BANA.
Kızlar benİ saĞ gÖĞsÜmÜn altı acayİp batıyor.sİzİnde oluyormu aĞrı.sırt ÜstÜ yattıĞımda geÇİyor.ama ayaktayken,otururken yada saĞa sola dÖnÜk yatarken Çok aĞrım oluyor.sırt ÜstÜ yatmakta İyİ deĞİlmİŞ.
kızlar salam sosis vs ne sıklıkla yıyorsunuz. sosıslı yesem bır sey olur mu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?