2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

azönce nette okudum kıslarr
her bebek farklıdır kimisi çok oynar hareketlidir kimisi ise sakindir az oynar yazıyordu.

Dilaracığım geçmiş olsun canım .
sende sık sık şifayı kapıyorsun dikkat et

teşekkür ederim canım evet canım nedense bağışıklık sistemim çöktü herhalde ben kızımda bi kere hastalanmadan doğum yaptım bi tane ağrı kesici içmedim yemnle ama bunda ilacın her türlüsünü gördüm..-tatlicadiarzu-
Ben çıkıyorum yemek hazırlayacağım. Artık sonra görüşürüz.

afiyet olsun canım

dilaracim gecmis olsun canim ya. bal ve limon karisimini dene bi de istersen. bana cok iy geliyo ole zamanlardaa..

sağol canım bu akşam herşeyi deneyimkaydirigubbakcemile3 ben hiç hastalığa tahammülüm yoktur sabaha kadar iyileşirim inşallah çünkü bütün evin yükü sende yemek çamaşır çocuk ben hasta olursam onları kim yapcak-tatlicadiarzu-

nurr34 canım gargara iyi geldi galiba boğazlarımı temizledim yatarken bi daha yapayım bide şimdi ballı limonu yiyeyimde güzel olsun şifa olsun:)

ayy canim allah kolaylik versin. isin zor valla.

canım benim kız 3.5 yaşında.maşallah yemesi içmesi uyuması tuvaletini görüyo bi sorun yok olsada dert değil zaten
biz alışkınız aradabi böle gider 1 haftalık gezer gelir ilk 15 aylıkken ayrılmıştık sütten ayırmak içindi sonrada gezmelere başladı oda aramaz bizi ananesi teyzeleri üstüne titrer oda onları çok sever özler
gurbet elde koca koca binalarda ne arkadaşımız var ne eşimiz dostumuz biz bile sıkılıyoz o yavruların hakkı değilmi koşup oynamak insan yüzü görmek
sırf buyüzden arada bi gönderiyorum
ama bu seferki çok koydu hamilelik hormonlarından olsa gerek
yapayalnız kaldım :çok üzgünüm:
sabahları beni öperek okşayarak uyandırırdı.bu sabah baktım baktım kimse gelmedisenağlamasenağlamasenağlama

şimdi evde vakitte geçiremezsin neyse canım sıkma canını nasılsa kızın alışkın annanesi felan bundan sonra bırakmazsın kolay kolay:):teselli: ben kıyamıyorum yaa niye böyleyim ki keşke bırakabilsem onun içinde iyi olur burda hiç akranı yok annemin orda var 2 arkadaşı gidince hemen onların yanına gitmek istiyorum diye tutturuyo zavallaım neyse artık bu sene okula başlıcak artık hiç bırakamam :)belki okulda güzel arkdaşlık edinirde canı sıkılmaz benim kızında:1rolleyes:

star dust çok sevindim gözün aydın cnm

ilsu ve star dust gozunuz aydin gusel haberlerle donmussunuz. cok sevindim... nurcum hosgeldin cnm.. nasilsin??

Canım gözünaydınnnnn,için rahatlamış bak çok sevindim ya :1hug:.
Maşallah canım sende güzel haberlerle gelmişsin

teşekkürler kızlar :1hug:a.s.Şeniz
iki günde kendime geldim şükür :Saruboceq:

VEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
BABAMIZ NİHAAAAAAAYET OĞLUŞUNUN KÜÇÜK TEKMESİNİ HİSSETİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ delikafadulden
bi kığraşma oldu ama ilk defa bu kadar ben de ne hissettim , elimi koydum avucuma geliyor , hemmmmen eşime söyledim , koş çabuk gel deyince zıpadı yanımdaki kanepeden , eline aldım koydum karnıma , oğluşum küçük bir iki tekme attı , eşimin yüzüne baktım bi tuhaf oldu , hissettin mi dedim , inanamamış , ben sorunce emin olmuş o eline belli belirsiz vuran şeyin oğluşu oduğuna :asigim:

canım gemiş olsun , Allah kavuştursun ve bebişine de kooooooooooocaman

canimu sağol Şeniz
inşallah bi sonraki gelmemde buluşuruz o dediğin yerlere gideriz , alışverişleri yaparıss , sonra da bir güzel karınlarımızı doyururussss cokacimcoook
ben düz beyaz düşünüyorum nedense mobilyayı , takım almıycaz , şimdilik beşik ve gardrob , sonra yatak eklenir belki bir de alt açma konsüllü dolap var , oyuncak- kitap vb. koymak için .. yazdım ya hoş özelden de .. duvarları önce beyaza boyuycaz yarıya kadar duvar kağıdı olacak mavi yada turkuaz / beyaz piti kareli . yatak gardrob felan beyaz olsun , halısı - perdesi-nevresim takımı felan renkli olsun diye düşündük , sonradan caymazsak tabi :uhm:

ya elveda rumelinin sonunda ne oldu , izlediniz mi ??
ben son reklama girince kaçırmışım son sahneyi fisfisfis

stardustcum iyi dileklerin için çok saol bende şimdi seninkileri okuyodum seninde gözün aydın canım hep böle iyi haberler alalım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…