- 8 Şubat 2008
- 6.873
- 613
- 363
Dilaracığım geçmiş olsun canım .
sende sık sık şifayı kapıyorsun dikkat et
Ben çıkıyorum yemek hazırlayacağım. Artık sonra görüşürüz.
benim kızz 1 saattir ayaklandı biraz küçük vuruşlar yapıyo herhalde bütün gün uyudu:)
Ben çıkıyorum yemek hazırlayacağım. Artık sonra görüşürüz.
dilaracim gecmis olsun canim ya. bal ve limon karisimini dene bi de istersen. bana cok iy geliyo ole zamanlardaa..
benim kızz 1 saattir ayaklandı biraz küçük vuruşlar yapıyo herhalde bütün gün uyudu:)
sağol canım bu akşam herşeyi deneyimkaydirigubbakcemile3 ben hiç hastalığa tahammülüm yoktur sabaha kadar iyileşirim inşallah çünkü bütün evin yükü sende yemek çamaşır çocuk ben hasta olursam onları kim yapcak-tatlicadiarzu-
çok saolasın canım doktorda ilaç olmaz bol su tüket dedi bende oluyodu zaten hep ama sen şimdi ıspanak yeme dedinya yiyeceğim tutar yaaaaaaa
pardon cnm ya bilseydim demezdim hamile olduğumuzu unuttum
benneyaptımkikaydirigubbakcemile3cokacimcoook
canım kaç yaşında senin kıss ben daha hiç bırakmadım anneme dayanamam herhalde 5 yaşına geldi cesaret edipte bırakamadım aslında yakınızda taksiyle 5 dakika eve bizim ama hiç kıyamam vallahi annem diyo hamilesin bırak bende kalsın sen hem dinlen hem işini gücünü daha rahat yaparsın yok diyorum dayanamam özlerim ben yaramazda olsa üzsede beni ben onsuz yapamam:1no2:
canım benim kız 3.5 yaşında.maşallah yemesi içmesi uyuması tuvaletini görüyo bi sorun yok olsada dert değil zaten
biz alışkınız aradabi böle gider 1 haftalık gezer gelir ilk 15 aylıkken ayrılmıştık sütten ayırmak içindi sonrada gezmelere başladı oda aramaz bizi ananesi teyzeleri üstüne titrer oda onları çok sever özler
gurbet elde koca koca binalarda ne arkadaşımız var ne eşimiz dostumuz biz bile sıkılıyoz o yavruların hakkı değilmi koşup oynamak insan yüzü görmek
sırf buyüzden arada bi gönderiyorum
ama bu seferki çok koydu hamilelik hormonlarından olsa gerek
yapayalnız kaldım :çok üzgünüm:
sabahları beni öperek okşayarak uyandırırdı.bu sabah baktım baktım kimse gelmedisenağlamasenağlamasenağlama
Stardust --ilsu
gzel haberlerinzi için gözünüz aydın.tabi biizm de gözümüz aydın.
Inşallah bir daha risk sözü duymayız.
Senin doktorun dediği gibi doğum sornasına odaklanırsak bebğimiz daha rahat edecek galiba star-dust.
star dust çok sevindim gözün aydın cnm
ilsu ve star dust gozunuz aydin gusel haberlerle donmussunuz. cok sevindim... nurcum hosgeldin cnm.. nasilsin??
Canım gözünaydınnnnn,için rahatlamış bak çok sevindim ya :1hug:.
Maşallah canım sende güzel haberlerle gelmişsin
slm güzel annişler minik kuzucukları biz geldik
çok güzel bi hafta sonu geçirdim ailemle birlikteydim ama yollar biraz bozuktu baya bi sarstı beni
gelirken kızımı vermediler orda bıraktım ama şimdi çok özledim yaaaaa
bugünde doktora gittim bebişim gayet iyi teyzeleri 26 cm 393gr mış ama kum döküyomuşum bol su içmem gerekliymiş
geçmişi okuyamadım inşallah burdada herşey yolundadır
Kıalar bu arada geçmişin tamamını okuyamadım. Atladığım haberler var gördüğüm kadarıyla. Hasta olan herkese geçmiş olsun diyorum. Stardust senin de gözün aydın canım. Gerçi özelden de yazdım. Boşuna paniklettiler bizi.
Tarih tersine döndü desene. Hayırlısı olsun. Sanki sen ilk erkek istedin gibi içime doğdu. Allah gönlüne göre verdi. Ben de kız istemiştim ilk zamanlarda. Sonra kız olduğunu öğrendik. Benim için de güzel bir süpriz oldu.
Benim de kalçam, popom hep sabit yatmaktan acıyor. Sırtüstü yatmaya çok alışmıştım beni korkuttunuz oksijen gitmez diye. Bir de sağdan sola soldan sağa hızlı dönülmez demişsiniz ya dün gece hiç uyuyamadım. Önce sol tarafımın uyuşukluğuna uyandım. Sağıma dönmek istedim. Yok öyle hemen dönülmez diye biraz sırt üstü yattım öylece tam dalarken yok böyle yatmamalı oksijen gitmez dedim sağıma döndüm. Sağ tarafta uzun süre yatmamalı yine sola dönmeli dedim. Aradan biraz zaman geçince yine aynı aşamalarla sola döndüm. Sonra da uyuyamadım. Zaten 6,25'de saatim çaldı kalktım. Ne olacak bu işin sonu harbi merak ediyorum.
Stardust emzirme sütyenlerini Nişantaşından da alabiliriz. Bir sonraki gelişinde ben seni götürürüm. Başka şeyler de bakarız. Bu arada hazır altaçmalar var. Kullan at modeli. Bahsettiğin modelden ısrarlar üzerine aldım ama hiç mantıklı da gelmedi. Kirlenince yıkamak sorun olacak. Yedek taşımak lazım falan. Hazır satılanların içinde 20 tane var. Her biri en az 1 hafta kullanılıyor. 1 paketi bitirmek aylar alıyor. 20 TL de fiyatı var galiba. Valla altaçma yıkayacağıma bebeğimle oynarım daha iyi.
Bebek odası almaya karar verdik eşimle. Evde de bir tane akrabadan kalma vardı. Onu kullanmayacağız. İstediğim renge boyatma, tekstili, nakliyesi v.s. azımsanacak rakamlar olmadığı için paraya kıyıp yenisini alacağız. Masko'da bulduk bile. Şimdi duvar kağıtlarına bakıyorum. Kafayı yiyeceğim. İstediğim gibi birşey yok. Aslında istediğim modeli biliyorum ama markasını bilmediğim için deli dana gibi nette arayıp duruyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?