ya elveda rumelinin sonunda ne oldu , izlediniz mi ??
ben son reklama girince kaçırmışım son sahneyi fisfisfis
stardustcum iyi dileklerin için çok saol bende şimdi seninkileri okuyodum seninde gözün aydın canım hep böle iyi haberler alalım inşallah
diloşcum boğazın nasıl oldu ??
dilaracım gelmişsin nasıl oldun bari
ben kocişi yatağa götüreyim , nerdeyse 2 saattir kanepede uyuyor ..
öptüm kızlar ikinizi de Şeniz
allah rahatlık versin canım hadi iyi geceler bizde öptükben kocişi yatağa götüreyim , nerdeyse 2 saattir kanepede uyuyor ..
öptüm kızlar ikinizi de Şeniz
fena değilim canım bakalım bide uyusam iyi olur gece zaten ateş felan olmazssa iyi de şimdilik ateşim yok ama boğazımda batma ve yanma var sirkeli gargara dedi nur biraz sanki iyi geldi inşallah iyi gelirde gerek kalmaz doktora felan:1no2:
kızlar iyi geceler tatlı rüyalar öptüm hepinizi yarın görüşmek üzerekaydirigubbakcemile5
Kizlar bebesin bir seyi yokmus.beyninde bir kist var. ama o da cok yaygin bir seymis. zaten kist, bir kromozom bozuklugu sonucu olabilirmis ama benim 3lu test sonuclarimda risk faktoru 1/10.000 ciktigi icin boyle bir risk yok. zamanla cozunur, cok yaygin dedi doktor.
ben de rahatim, insallah cozunur. bu bahane ile bir iki ultrason daha isterim ben:) bakalim.
canim benim bebisin biseyinin olmamasina cok sevindim. dedigin gibi o kistik durumda cozulur gider en kisa zamanda ins. bu kjadar pozitif olman o kadar hosuma gidiyoki anlatamam. masallah sana valla..:1hug:
Silacim cok tesekkurler iyi dileklerin icin. Evet hayatta da genelde pozitif bir insanim, herkese cesaret verirmisim oyle diyorlar:)
ya etrafimda cok hamile var, ya da yeni bebek sahibi olan. en rahat olanlarin bebekleri uysal, sakin, uykusu vs duzgun oldu, pimpirikli olup ay soyle mi olacak, boyle mi olacak vs vs diyenlerin de hep basina olumsuzluklar geldi, bebekleri dogmadan, ya da dogduktan sonra annelerini uzuyor. yani ne kadar rahat olursa bebek de o kadar sakin oluyor.
o yuzden iyice beynime asiladim, ne olacaksa Allah'tan. Bir de basima dis gebelik geldigi icin biliyorum, ne kadar ahlasan vahlasan olaylar, sonuclar degismiyor, is olacagina variyor. sen kendini uzdugunle kaliyorsun.
Simdi bebegimin kafasinda kist var diye bardagin bos tarafini gormek istemiyorum. kist gececek. o zaman dusunmeye degmez. Allah dermansiz dert vermesin.
kısss zuzu cinsiyetiniz kesinleşmiş .kızın olacakmış
hayırlı olsun tatlım
nihayet kzım diye sevebileceksin:roflol:
kullandım evet de bir de burdan kutlayım istedim yerimseniben
hoşçakal zuzummm
Geçmiş olsun Karen. Şimdi iyisindir inşallah.
Ben nedense erkek olmasına pek ihtimal vermemiştim. O yüzden süpriz olmadı. Gözün aydın canım. Bu arada bahsettiğin hana ben geçen hafta gittim pek ucuz bir yer değil. Nişantaşındaki hana gideceğim şimdi. Sanki fiyatlar aynıydı. Ama yine de git gör bir değişiklik olur.
Geçmiş olsun sana da canım. İnşallah kısa zamanda toparlanırsın.
Kizlar bebesin bir seyi yokmus.beyninde bir kist var. ama o da cok yaygin bir seymis. zaten kist, bir kromozom bozuklugu sonucu olabilirmis ama benim 3lu test sonuclarimda risk faktoru 1/10.000 ciktigi icin boyle bir risk yok. zamanla cozunur, cok yaygin dedi doktor.
ben de rahatim, insallah cozunur. bu bahane ile bir iki ultrason daha isterim ben:) bakalim.
selsin mehtap hanım sana ne zaman aşı ol dedi cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?