2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

ben kocişi yatağa götüreyim , nerdeyse 2 saattir kanepede uyuyor ..
öptüm kızlar ikinizi de Şeniz

ben kocişi yatağa götüreyim , nerdeyse 2 saattir kanepede uyuyor ..
öptüm kızlar ikinizi de Şeniz
allah rahatlık versin canım hadi iyi geceler bizde öptük

inşallah canım ilerlemez de bişiciğin kalmaz malum bakman gereken bi kuzucuğun daha var ALLAH şifanı versin canım tekrar geçmiş olsuna.s.

Kizlar bebesin bir seyi yokmus.beyninde bir kist var. ama o da cok yaygin bir seymis. zaten kist, bir kromozom bozuklugu sonucu olabilirmis ama benim 3lu test sonuclarimda risk faktoru 1/10.000 ciktigi icin boyle bir risk yok. zamanla cozunur, cok yaygin dedi doktor.

ben de rahatim, insallah cozunur. bu bahane ile bir iki ultrason daha isterim ben:) bakalim.

Son düzenleme:

canim benim bebisin biseyinin olmamasina cok sevindim. dedigin gibi o kistik durumda cozulur gider en kisa zamanda ins. bu kjadar pozitif olman o kadar hosuma gidiyoki anlatamam. masallah sana valla..:1hug:

canim benim bebisin biseyinin olmamasina cok sevindim. dedigin gibi o kistik durumda cozulur gider en kisa zamanda ins. bu kjadar pozitif olman o kadar hosuma gidiyoki anlatamam. masallah sana valla..:1hug:

Silacim cok tesekkurler iyi dileklerin icin. Evet hayatta da genelde pozitif bir insanim, herkese cesaret verirmisim oyle diyorlar:)

ya etrafimda cok hamile var, ya da yeni bebek sahibi olan. en rahat olanlarin bebekleri uysal, sakin, uykusu vs duzgun oldu, pimpirikli olup ay soyle mi olacak, boyle mi olacak vs vs diyenlerin de hep basina olumsuzluklar geldi, bebekleri dogmadan, ya da dogduktan sonra annelerini uzuyor. yani ne kadar rahat olursa bebek de o kadar sakin oluyor.

o yuzden iyice beynime asiladim, ne olacaksa Allah'tan. Bir de basima dis gebelik geldigi icin biliyorum, ne kadar ahlasan vahlasan olaylar, sonuclar degismiyor, is olacagina variyor. sen kendini uzdugunle kaliyorsun.

Simdi bebegimin kafasinda kist var diye bardagin bos tarafini gormek istemiyorum. kist gececek. o zaman dusunmeye degmez. Allah dermansiz dert vermesin.

aynen canim. oyle gusel anlatmissin ki inan icim rahatliyo bole yazdiklarini okuyunca. allaha tam tevekkul etmek gerek. alllah saglikla hayirla kucagimiza almayi nasip etsin bebislerimizi.

canim simdi virginia daki ablamla gorusuyorum. senin aldiklarini gosterdim de. markalarin outletlerinin yerlerini bilip bilmedigini soruyo. o daha yeni oldugu icin hic bilmiyo outletleri falan. yarimdci olabilirmisin??

Canim ablan burada kalici mi? gidici mi? Ona gore tavsiye verecegim. Eger donecekse TR'ye hep kaliteli magazalardan alisveris yapsin, cunku Tr'de hani pazarda da uygun fiyata seyler cok bulunuyor. uygun diye her markayi almasin cunku buradaki camasir makinalari ve uygun mal satacagiz diye kalitesiz uretimden dolayi ilk yikamada penyelerin agizlari gozleri bir yere gidebiliyor.

Oralarda hangi magazalar var bilmiyorum ama bebek magazasi olarak carter's, oshkosh ve chiildren'splace'in mallari guzel. bunlar sadece bbebek ve cocuk satiyor.
sonra gap ve old navy'in bebek reyonlarinda mallar guzel ama acelesi yoksa mesela sezon sonu cok indirim oluyor, onlari beklesin. mesela simdi yazlik almak pek akil kari degil. yazliklar yeni cikti ve pahali ama temmuzda, agustos basi bunlar cok cok ucuzlar. subat gibi de kisliklari almak lazim.

bir de mesela bu dedigim markalari magazalarindan daha ucuza satan yerler var. mesela TJ Maxx veya Marshall gibi. bunlar var mi acikcasi orada bilmiyorum. Bir de Macy's. Macy's benim favorim. sezonunda cok pahalidir ama kartini vs cikartinca kupolar geliyor devamli. indirim gunleri oluyor. o gunlerde kuponlari da kullaninca bayagi indirimli aliyorsun. macy's kesin vardir orada da.

bu aldiklarimin tamami bu dedigim magazalardan ve ebay'dan da bu markalara bakiyorum acikcasi cok uyguna denk geliyor bazen.

ha bir de gymboree. modelleri super. kalitesi de.

kısss zuzu cinsiyetiniz kesinleşmiş .kızın olacakmış
hayırlı olsun tatlım
nihayet kzım diye sevebileceksin:roflol:

Kesinleşti cnm cok teşekkür ederim :1hug:, artık benim kızımın da bi sıfatı var, sadece bebiş diil kaydirigubbakcemile3 Bi de isim bulabilirsek uzun savaşlar sonunda babasıyla :1ninca:

kullandım evet de bir de burdan kutlayım istedim yerimseniben
hoşçakal zuzummm

Teşekkür ederim cnm benimm a.s.

Cok teşekkür ederim ipekcimmm :1hug: Simdiye dek cinsiyet problemi nedeniyle pek bisi alamadım kızıma, haftasonu gidiyimde en azından bi sürü magaza gezince rahatlarım dedim kaydirigubbakcemile3 Olmadı sora nişantaşına giderim bende...

Bak kibelecim sana ne güsel bahane, sürekli bebegini gorebilirsin artık... Bende o kistik yapının önemli bişi olmadıgını ve kendi kendine büyüme evresinde kaybolacağını düşünüyorum cnm içini ferah tut ki sen zaten cok güsel cok pozitif yaklaşmışsın a.s. Allah bebişini sağlıkla kucagına almayı nasip etsin cnm...

Tüm güzel anneler, onların güzel kızları ve yakışıklı oğullarına günaydınlar diliyorummmm, yattım kalktım geldim aaa salı olmuş bile, cumaya az kaldı yani kaydirigubbakcemile3 Umarım keyifler yerindedir, cok güsel bi gün geciriris hep beraber. Benim burnum ve bogazım inanılmaz kaşınıyo sanırım hafif bi gribal enfeksiyon durumu var ama masallah külçe gibiyim kolayca atlatırımmmm sengözlerimebaksanab

Beyaz Melekten ses soluk cıkmamıs umarım güzel haberleriyel dahada neşelendirir günümüzüüüü kaydirigubbakcemile2

selsin mehtap hanım sana ne zaman aşı ol dedi cnm

zaman vermedi canım.ama mutlaka ol dedi.ben 16 şubatta sağlık ocağına gitmiştim.daha 20 haftalık değildi.oradakiler 20 haftayı geçsin öyle gel dediler.1 ay sonra gelirsin dedi.16 martta.ama ben 20 martta gidicem.mehtap hanıma da gidicem o gün kontrole

GÜnaydın nasılsınız bugÜn.yatıp kalkalım hemen cuma olsun.oĞlumu gÖrmeye gıdıcem ÇÜnkÜ cuma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…