Kizlar bebesin bir seyi yokmus.beyninde bir kist var. ama o da cok yaygin bir seymis. zaten kist, bir kromozom bozuklugu sonucu olabilirmis ama benim 3lu test sonuclarimda risk faktoru 1/10.000 ciktigi icin boyle bir risk yok. zamanla cozunur, cok yaygin dedi doktor.
ben de rahatim, insallah cozunur. bu bahane ile bir iki ultrason daha isterim ben:) bakalim.
GÜnaydın nasılsınız bugÜn.yatıp kalkalım hemen cuma olsun.oĞlumu gÖrmeye gİdİcem ÇÜnkÜ cuma
herkese günaydın kızlarrkaydirigubbakcemile2
Günaydın Dilaracımmm kaydirigubbakcemile5
maşallah canım bugünde bomba gibisin nerden buluyosun bu enerjiyi:)Şeniz
Kızlar size bişi sorcam, doğum izinlerinizi alırken hangi tarihten yola cıkcaksınız? Yane mesela benim tahmini dogum tarihim 40.haftanın doldugu tarih 15 temmuz, bu durumda 37.haftam bitince cıkıcam bu da Haziran 26 ya denk geliyo. Ama benim sezaryen olcak dolayısıyla doğum tarihim 5 temmuz olabilir ama olmayabilirde... Sonucta bu ben izne cıktıktan sora belli olcak. Ben haziran sonu cıkıp temmuz bası dogurursam 2 haftalık iznim boşa gidicek degil mi? Ne düşünüyosunuz? İş kanunun bu kısmı bilas yoruma kalmış bence
günaydın.
zuzum cumaya az kaldı.sabret canım
ben de perşembeyi sayıyorummmmmmm:)
şeker testi yapıalcak ya.
off 4 saat sürüyormuş.
inanmıyorum ya inşallah bayılmama bayılan çok oluyormuş .
kibelem canım çok geçmiş olsun.
evet yaygın bir kist diye duyuyoruz hep.
rabbim bebeklerimzi de annelerini de korusun.
dün çok dizitakip etmem ama , elveda rumeli de ,bebeğin kalp atışalını duydukları anı görüdm.içim nasıl mutlu oldu.
nasıl sevindim.
allahım gerçek gibi gözlerim suladıç
ne güzledi değiil mi kızlar.
allah tüm bebekleri korusnç
isteyen herkese verisn hayırlsı ile bu duyguyu yaşatsın he
Kızlar size bişi sorcam, doğum izinlerinizi alırken hangi tarihten yola cıkcaksınız? Yane mesela benim tahmini dogum tarihim 40.haftanın doldugu tarih 15 temmuz, bu durumda 37.haftam bitince cıkıcam bu da Haziran 26 ya denk geliyo. Ama benim sezaryen olcak dolayısıyla doğum tarihim 5 temmuz olabilir ama olmayabilirde... Sonucta bu ben izne cıktıktan sora belli olcak. Ben haziran sonu cıkıp temmuz bası dogurursam 2 haftalık iznim boşa gidicek degil mi? Ne düşünüyosunuz? İş kanunun bu kısmı bilas yoruma kalmış bence
canım 4 saatmi o nerden çıktı ben 1 saat bekledim şeker testi için 4 saat yapmıyolarki hiç en fazla 2 saatlik var korkma bişeycik olmaz ama yanlız gitme bide sabah erkenden gitki okadar sarsmasın seniŞeniz
günaydınnn..........
bugün kendimi çok daha iyi hissediyorumm.... dün akşam kötüydüm dr umu aradım grip bebeği etkilemez korkma bu kadar ateşin çıkmasın yeter dedi... çok şükür ateşim hiç çıkmadıı...
umarımm herkes iyidir bugünn....
kızlar bu beyaz melek niye gelemdi yaa herkesten önce gelirdi iyice merak etmeye başladımbenneyaptımki
of benim içind ebir sıkıntı ya
ben daha ne zaman izne ayrılşacağımı bilmiyorum.mecburen 37. hafta en geç tabi.
ama ben o tarihi tam hesaplayamayacağım diye korkuyorum,
ya 3 temmuz normla doğum görnüyor ama dediğin gibi izne çıktıktan sonra doğum tarihi yada szaren tarihi belli oalcak.
ama yine de riski göze alacğaız ve 37 haftaya kadar çalışcağız giib geliyor.
çünkü doğumdan sonraya atıyorlar 2 haftayı hiç değilse.
az tatilde yapsak bebeğim ile geçireceiğim 2 hafta bana daha iyi gibi geliyor.
sağlıklı bir hamilelik süresi geçiririz inşallah
Tarih tersine döndü desene. Hayırlısı olsun. Sanki sen ilk erkek istedin gibi içime doğdu. Allah gönlüne göre verdi. Ben de kız istemiştim ilk zamanlarda. Sonra kız olduğunu öğrendik. Benim için de güzel bir süpriz oldu.
Benim de kalçam, popom hep sabit yatmaktan acıyor. Sırtüstü yatmaya çok alışmıştım beni korkuttunuz oksijen gitmez diye. Bir de sağdan sola soldan sağa hızlı dönülmez demişsiniz ya dün gece hiç uyuyamadım. Önce sol tarafımın uyuşukluğuna uyandım. Sağıma dönmek istedim. Yok öyle hemen dönülmez diye biraz sırt üstü yattım öylece tam dalarken yok böyle yatmamalı oksijen gitmez dedim sağıma döndüm. Sağ tarafta uzun süre yatmamalı yine sola dönmeli dedim. Aradan biraz zaman geçince yine aynı aşamalarla sola döndüm. Sonra da uyuyamadım. Zaten 6,25'de saatim çaldı kalktım. Ne olacak bu işin sonu harbi merak ediyorum.
Ben canım ne zaman isterse yiyorum. Tüm etli kahvaltılıkları iyice pişiriyorum. Ha döner yemişim ha sosis ne farkeder. Önemli olan pişmiş olması.
Stardust emzirme sütyenlerini Nişantaşından da alabiliriz. Bir sonraki gelişinde ben seni götürürüm. Başka şeyler de bakarız. Bu arada hazır altaçmalar var. Kullan at modeli. Bahsettiğin modelden ısrarlar üzerine aldım ama hiç mantıklı da gelmedi. Kirlenince yıkamak sorun olacak. Yedek taşımak lazım falan. Hazır satılanların içinde 20 tane var. Her biri en az 1 hafta kullanılıyor. 1 paketi bitirmek aylar alıyor. 20 TL de fiyatı var galiba. Valla altaçma yıkayacağıma bebeğimle oynarım daha iyi.
Bebek odası almaya karar verdik eşimle. Evde de bir tane akrabadan kalma vardı. Onu kullanmayacağız. İstediğim renge boyatma, tekstili, nakliyesi v.s. azımsanacak rakamlar olmadığı için paraya kıyıp yenisini alacağız. Masko'da bulduk bile. Şimdi duvar kağıtlarına bakıyorum. Kafayı yiyeceğim. İstediğim gibi birşey yok. Aslında istediğim modeli biliyorum ama markasını bilmediğim için deli dana gibi nette arayıp duruyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?