canım 2 saatlik olanı yaptırıdm .yüksek çıktı.
şimdi 100 gr.lık olanı yaptıracağız.
çarşamba akşam 9 dan sonra hiç bir şey yemeyeceğim.
ve sabah 9 da tahlile gideceim inşallah.
bu arada 4 kere alıyorlamış öremk galiba
nette de okudum 4 saat yazıyor.
yani benim koalrımı delik deşik yapacaklar
ama bebeğime zararı olmaycak şekilde olsun da şeker sonucu gerisi ne yapalım öenmsiz diyoruz
şimdi müdürüm geldi.sen ne zaman ayrılıyorsun izine dedi.şimdi benim normal doğum 6 temmuz.sezeryan olacağı için.haziran son haftası diyorum.bende ayın 5 inden sonra raporu verim ayrılıcam dedim.kalan 3 ayımı doğumdan sonra kullanıcam.ve 3 ayda ücretsiz izin kullanmak istiyorum dedim.o da problem değil zaten kanuni hakkın değilmi dedi.o 3 ay doğumdan önce 3 ay doğumdan sonra zannediyormuş.bende 2 ay 2 ay dedim.6 ayda ücretsiz izin kullanma hakkımız var dedim.oda kabul etti.zaten 6 ay kullanmıcam.sadece 3 ay kullanıcam.oğlum 6 aylık olana kadar.bari 6 ay emsin.çok mutlu oldum.belki ücretsiz izini kabul etmez diyordum ama etti süper oldu valla
dün işe gitmediği için bugün işelrini toparlıyordurkızlar bu beyaz melek niye gelemdi yaa herkesten önce gelirdi iyice merak etmeye başladımbenneyaptımki
İşte cnm orada küçük bi ayrıntı var, iş kanunu 32.de ayrılabilirsin, raporla en fazla 37. sonuna dek calısabilirsin diyo yani işyerleri o arada heba olan 2 haftayı doğum sonrasına atar mı bilmiyorum. 37-32=5 haftayı sona eklicek ama erken yada geç dogurman derdim diil benim de diyebilir ki benim çirkefler kesin der, oyle bi ayarlama yapmam lazım ki iznim heba olmasınnn
canım 100 gr bizim burdaki hastanede 2 sat sürüyo 4 kere kan alıp yapılıyo hatta ben doktoruma söyledimde yüksek çıktığında tekrar yaptırmıyoruz dedi tekrarlamıyoruz şeker testini bi diyet programı veriyo 10 gün ona uyuyorsun sonra gidip tekrar yaptırıyosun çünkü 4 saat çok uzun bir süre heldede akşam 9 dan sonra bence çok ynalış benim doktorum 2 saate bile karşı ama mecbur kalınırsa yapılıyo yani çoğu doktor bunu yaptırmaz 4 saat beklemek kolay değil:1no2:
Cok iyi selsincim cok sevindimmmm, bende çoğunu dogum sonrasına bırakcam ama işte ne zaman cıkıcam onu kestiremiyorum... Bi de iş degistirmeyi düşünüyorum onun için ücretli iznimin ardından ücretsiz izinde alcam , yıllık iznimi de kullancam o arada iş arıcam bakalım kısmet insallah kısım bana güsel hediyeler getirir yanında :sm_cool:
selsin senin adına sevindim canım bebişinle daha çok vakit geçircen en öenmlisi anne sütünden mahrum kalmıcak canı istedikçe cok cok çekecek:ecrin_bebek:kaydirigubbakcemile5
valla ben 50 grlıkta 1 saat tahlil bekleidm ,sonra su içirdiler.tekrar 1 saat. bekleidk kan aldıalr .onun sonucnu da 1 saat da veridler.
bilmiyorum kendi yoğunlujları mı oksa teknolojielri mi böyle.
tabi.
şeker yüksek olursa bebeği etkiliyormuş.
ama ablamda kendi hastanesinde.
daha farklı olduğunu söyledi ama işte gittiğimiz doktorada bağlı kalmak zorunda oluyoruz
şimdi müdürüm geldi.sen ne zaman ayrılıyorsun izine dedi.şimdi benim normal doğum 6 temmuz.sezeryan olacağı için.haziran son haftası diyorum.bende ayın 5 inden sonra raporu verim ayrılıcam dedim.kalan 3 ayımı doğumdan sonra kullanıcam.ve 3 ayda ücretsiz izin kullanmak istiyorum dedim.o da problem değil zaten kanuni hakkın değilmi dedi.o 3 ay doğumdan önce 3 ay doğumdan sonra zannediyormuş.bende 2 ay 2 ay dedim.6 ayda ücretsiz izin kullanma hakkımız var dedim.oda kabul etti.zaten 6 ay kullanmıcam.sadece 3 ay kullanıcam.oğlum 6 aylık olana kadar.bari 6 ay emsin.çok mutlu oldum.belki ücretsiz izini kabul etmez diyordum ama etti süper oldu valla
tabi bu arada haftada 1 gün gelip işeri toparlıcam.mağdur etmicem yani.yerime bakıcak kimse yok çünkü.gerçi bir arkadaş var.ona belli başlı şeyleri göstericem
canım dediğin doğru tabiki her doktor farklı şekilde uyguluyo inşallah güzel çıkar sonuçlarında fazla yormazlar seni dikkat et canım allah yardımcın olsunŞeniz
süper istediğin gibi olmuş ne güzel.
inşallah hep böyle olur
ben de burda tek muhasbeciyim.çok büyük bir eyr değil.
ben yokken mali müşavir resmi kısmını, patronun askerden gelecek oğlu var oda gayri resmi kısmını yaapr ama personelin maaşlarını yapamazlar bence.
programdan va bizim garib uygularmarımızdan kimsenin bilgisi yok.yani kafana parmak hesabını yapralr ama diğerlerini yapamazlar.
ona gelirim belki bende.
ama niyerim benimd ebaşka bir iş buşlmak.
tabi kriz ve ortam müsade ederse.
ben eşimin iş bulmasına ve işinin nasıl oacaaına bağlaı olarak doğum sorna sını hesaplaycaım.o yzüden ücretsiz kısmını daha ağzıma alamıyorum.
ama birde benim mali müşavrilik stajım avr danışman ile konuşup sorun çıkamdan ne kadar ücretsiz kullanabileceğimi sormam laızm tabi.
offffff
yani
günaydın herkese benim hiçbiryerim tutmuyor bugün kızlar inş grip olmuyorumdur yada dün temizlik yaptım ondfanda olabilir elim kolum kalkmıyor
çok sağol canım.inşallah eşin biran önce iş bulur.ve sende inşallah istediğin gibi ayarlarsın izini.gerçekten bu izin konusuda baskı yaratıytor insanda
evet zuzu hakediyor derin dayağı .vur oklavayı ama doğumdan sonra inşallahBen sana didim kendine dikkat et diye ama nerdeeeeklava: klava:
Swethome cum görceksin bak eşin iş bulcak, bebeginizin şansı olcak bu sakın üstünüze alınmayın yane kaydirigubbakcemile3 Staj konusuna gelince bence sen onu tesmere sor onlar cevap verir ama benim bildigim 3 ay... Mesela işini değiştirdigindede en fazla 3 ay sora iş bulmuş olman gerekliydi, hic abuk subuk adamlarla muhattap olmadan tesmere sor, cevabını da onlara iletirsin...
herkese gunaydın gecmışı okumadım umarım herkez ıyıdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?