2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

canım çok üzüldüm krizden dolayı mı çıkarttılar
inş bebeğiniz uğurlu gelir yeni bir iş bulur

hüzün yılı canım çok üzüldüm inş en kısa zamanda tekrar bi iş sahibi olur
beyaz melek canım görümcen nasıl oldu kaç gündür aklımda soramadım

günaydın kızlar nasılsınız benı sormayın moralım bozuk dün eşimi işten çıkarmıslar malesefbenneyaptımki

:çok üzgünüm:CANIM YA ÇOK ÜZÜLDÜM...SIKMAYIN CANINIZI ,ALLAH RIZKIMIZI KESSE CANIMIZI ALIR,BEBEĞİN RIZKIYLA GELECEK ANNESİ SAKIN BUNLARI DÜŞÜNÜP STRESE GİRME...
İNŞALLAH EN KISA ZAMANDA YENİ BİR İŞ BULUR TATLIM..ALLAH YARDIMCINIZ OLACAK GÖRECEKSİNŞeniz:Saruboceq::Saruboceq:

slm kizlar slm beyazmelkcim insallah kazasiz belasiz hepiniz bebeislerinizi kucaklariniza alirsiniz
darisi bizlerin tum isteyenlerin basina kendinize iyi bakin
beyazmelek canim kendine dikkat et bebisde gelismelerden haber edersin canim gorusmeka.s. uzere

hüzün yılı canım çok üzüldüm inş en kısa zamanda tekrar bi iş sahibi olur
beyaz melek canım görümcen nasıl oldu kaç gündür aklımda soramadım

TATLIM GÖRÜMCEM ameliyatını oldu tümör temizlendi hayırlısıyla..bu gün taburcu olacak....ama malesef tümör kötü huylu...tekrar edebilir...
o yüzden kemoterapi görecek....ona çok üzüldüm.çünkü 31 yaşında 3 yıllık evli ve çocuğu yok....kemoterapiden sonra da yumurtalıkların işlevi bitiyor..o yüzden çocuk sahibi olamayabilir....allah kimsenin başına vermesin...inşallah allah onun da gönlüne verir elden bişey gelmiyor....
TEŞEKKÜR EDERİM TATLIM İLGİNEŞeniza.s.:1hug:

Şeniz canımsın ya yerim seni ben...
çok teşekkür ederim....:1hug:tabi gelişmelerden haberdar ederim seni merak etme tatlım....
herşeyin en mükemmelini yaratan rabbim sana da mucizesini nasip edecek.Şeniz
benim hiç şüpem yok tatlım.sende anne olacaksın...
allah en kısa zamanda tüm isteyenlere nasip etsin..karnımdaki küçük melekle sizin için dua ediyoruma.s.

kızlar slm ben akşamdan beri ağlıyorum bebeğimin kalp atışlarını duyacakmıyım diye sabah yinbe çok ağlayınca kendi drum salı günü çağırmıştı dayanamadım bugün gittim veeeeeeeeeeeee duydfum allahıma binlerce kez şükürler olsun daha çok küçüçük allah inş sonuna kadar sağlıkla devamını getirir. darısı sizlere arkadaşlar inş sizde duyarsınız

canım gözün aydın bi daha endini üzmek yok tamam mı bebişde üzülüyor çünkü Allahın izniyle herşey yolunda gidecek

derin çok sevindim canım hayılı olsunnn inşallahhh sağlıkla gelecek meleklerimiz ağlama annesi....
Bende bu gün gideceğim..fındığım daha çok küçük muhtemelen kap atışını duyamam ama olsun yine de gidip göreyimmm

beyaz melek çok sağol canım ben 7.5 haftalığım yinede çok küçük sen galiba benden 1 hafta geridesin ama olsun git bir gör ben başta göremedik o kadar üzüldümki çünki alttan bakılmadığı için inş sende duyucan canım ben daha duymadım sadece gördüm orada atıyordu inş salı günü daha net duyacağım gel salı gel

dün akşam biraz iyiydim ama şu anda midemde kamp kurdular ateşş yakıyorlar

Kızlar öle... Dayanmak lazım ama olmayınca bulantı falan inasnaın morali bozluyor ... Onların olması meleğimizle iletişim gibi.. Bu gün bulanmayınca çok üzüldüm ben...

cnım bende de öyleydi doktorum o aşırı gaz birkmesinden dedi:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…