2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

evet beyaz melek yok uzun zamandır inşallah herşey yolundadır...

çook güzell bi haber selsincimm çok sevindim senin adınaa..
nisanın sonunda çıkıcamm...zaten o zaman 30. haftamada olucamm allah kısmet ederse...

günaydın herkese benim hiçbiryerim tutmuyor bugün kızlar inş grip olmuyorumdur yada dün temizlik yaptım ondfanda olabilir elim kolum kalkmıyor

canımm dikkat et kendine.. yat dinlen bol bol c vitamini al hamilelik ve grip ikisi çok kötü oluyoo ben bunu bizzat yaşayanlardanımmm....

herkese gunaydın gecmışı okumadım umarım herkez ıyıdır

günaydınnn.... hoşgeldinn cnmm.. :1hug:

SaĞol eyetkınercım.Çok rahatladım.bende ıŞte 6 temmuz normal doĞum.6 hazıran gıbı ayrılıcam.36 hafta oluyor

ılk kım dogum yapıcaktı aramızda. dogumdan sonra bır sure gıremeyız heralde. o zamankı hallerımızı cok merak edıyorum. 1 ay falan kımse olmaz buralarda :))

ılk kım dogum yapıcaktı aramızda. dogumdan sonra bır sure gıremeyız heralde. o zamankı hallerımızı cok merak edıyorum. 1 ay falan kımse olmaz buralarda :))

Eeee artık ozamana cep telefonlarımızı da alalım bence... Mart annelerinde var mesela, biri gelmedi mi hemen aralarından biri haber alıyo foruma yazıyoooo kaydirigubbakcemile3 Ay ne güseellllll, cok heycan yaptım ben simdiiii

kibelecim , çok sevindim bebişinin bir şeyi olmamasına ve her zamanki gibi böyle olumlu yaklaşımına , süpersin :hooray:

ben de ağladım kalp atışını duyunca , Allahım o nasıl güzel bir sestir yaaa :asigim:

geçmiş olsun tatlımmmmm , ateşinin çıkmaması çok iyi :1hug:

GÜnaydın nasılsınız bugÜn.yatıp kalkalım hemen cuma olsun.oĞlumu gÖrmeye gİdİcem ÇÜnkÜ cuma

cumaya az kaldııııııııı , heyecan var dimiiie yerimseniben
müdürünü takdir ettim , ne güzel anlayışlıymış yaaa , Alah herkese böyle müdürler ve patronlarla çalışmayı nasip etsin , hiç bir çalışan hamiş zor durumda kalmasın :Saruboceq:

canım benim inşallah eşinin iş durumu da bir an önce çözüme kavuşur ve sıkıntıdan kurtulursunuz :Saruboceq::1hug:

bu arada anne ile bebek. com a da bi bakarmısınız

bende de geldi 10 puan:lepi:
yalnız ayşegülcüm açıktan site adresi vermek yasak , bir an önce sil istersen , zor durumda kalabilirsin sonra ..

şimdi hastaneyi aradım.100 grçlık şeker yüklemesi için.4 kez kan alıyoruz.aşağı yukarı 4 saat burdasınız dedi.
offf şimdiden korktum

Temmuzun 1 inde dogurcak insanın ilk dogum yapması lazımken bence bi kısmımız haziran sonuna kayıcak gibi sanki kaydirigubbakcemile3

şimdi hastaneyi aradım.100 grçlık şeker yüklemesi için.4 kez kan alıyoruz.aşağı yukarı 4 saat burdasınız dedi.
offf şimdiden korktum

Bak yaaa birinizden biriniz mutlaka elimde kalcak sonunda aaaa ne diye korkuyosun çocuğummm ya, bi de bebek bakcaksınnnn klava:klava:klava: Ay aynı babanem oldum bennnnnn, annelikten babanelige terfi ettim :sm_cool:

stardustum hoşgeldin.
hüzün yılım sende hoışgeldin canım
ya takıldım kalıdm .perşembe gününe de azıcık:)))))
iğne korkusu mu açlıkğa dayanamam diye mi acaba :))))))))

HERKEZE MERHABA...........

pazar günü kızımn odasını aldık...........ay sonunda gelecek inşallah............
pazartesi günü doktora gittim...detaylı usg de bi problem yok herşey normal.hatta öykü 1 hafta önde çıkıyor....400 gram civarı olmuş..403 tü sanırım............
sonra kan testlerimi yaptırdık................
ordan sağlık ocağına gittik...aşı için erke bebek biraz daha güçlensin 26. haftada yapçaz dediler..doktorumu aradın sordum tamam olur uygun 26 da yaptır hem bebek iyice güçlensin acelesi yok dedi...............
orda tüm işlemlerimizi halledim yine hastaneye döndük ve kalp ekosu için fakülte hastanesine sevk aldım....
hatane ile fakülte arası yaklaşık 50-60 dakka yol....................
yolda giderken...tam fakülteye yaklaşmıştık ki tam önümüzde çok büğük bir kaza oldu.............tam bir faciaydı irileri yola fırladı.hemen önümüzdeki araba...........
ben şoka girdim ve çok korktum.........ağlamaya başladım.ne eşim ne başkası susturamadı beni su falan içtim nafile...........
şoka girdim ne sorulara cevap verebiliyordum ne de sakinleşebiliyordum.........karnımı tutup kızımm diye sürekli ağlıyordum.............
eşim ordan hızla dörtlüleri yakıp aradan çıktı ve fakülteye gitttik..acil servise girdik orda birkaç doktor ve asistanları geldi bizi hemen odaya aldı..rutin kontrollerim yapıldı tansiyonum 6*4 çıktı...........ateşim 37[/nabzım da düşmüş...
ilaç ve tedaviyi kabul etmek istemedim.............
eşim hamile olduğumu söyledi kadın doğumcu geldi bebek gayet iyi ama sen böyle devam edersen bebek te kötüleşecek dedi.............
bak senin bile kalbin zayıf atmaya başladı minicik bebeğin nasıl dayansın bu ağlaamalarına dedi............
bi serum taktılar ve yaklaşık 3 saat gözlem altında kaldım...........
bu gün için bebeğin kalp ekosunu çekmeyelim yanıltıcı olabilir dediler............
cuma sabahı saat 9*15 e randevu verdiler...kalp ekosunu cuma günü çektireceğim...........
eve geldik hemen uzandım...........sürekli uyudum..........
çok korktum bebeğime bişey olacak diye...........
hala sersem gibiyim...............o kadar çok ağladım ki........başım ağırmış..hala ağrıyor............
elim ayağım kesik bu gün zar zor geldim işe...sabah uyudum biraz geç geldim işe.........
geçmişi de okuyamadım tamamen..bu günlük kusura bakmayın..umarım herkez iyidir

Son düzenleme:
Temmuzun 1 inde dogurcak insanın ilk dogum yapması lazımken bence bi kısmımız haziran sonuna kayıcak gibi sanki kaydirigubbakcemile3

zaten ben 3 tenmmuz nornal doğum olması gereken tarih.eğer sezaryen olursa haziran annesi oalcakların içinde ben varım:))))))))
hem de ilk sırada.
bir de dialra benim ile aynı galiba.
nilay ile de
başaksı varsa şu an hatırlamıyorum kusurma bakmayın.
ama ben şimdi takıldım. 30 haziranda annem gelcek ama dönüş biletini de almışlar.19 temmuzç
ya doğuramazsam geç olursa doğum ne yapcağım bebğim ile hep beraber çok az vakit geçireceğiz demektir.
ya şimdi de buna takıldım.
alsında babası bıraksa kızımı da alıp annemler ile gitmek isteridm.
2 kızkardelim gelmiyor babam gelmiyor offfff yaaaaaaa
offfff gurbeti sevmiyorummmmmmmmm

geçmiş olsun beyaz melek.kazadan çok psikolojin etkilmeiş.sen yine de sadaka ver canım.
daha büyük bir şey olabilird.
çok geçmiş olsun.
hadi neşelen ve kendine gel annesi.
allah koruusn meleğini.öykü senden besleniyor unutma tamam mı üzme çocukcağızı. tekrar çok geçmiş olsun

Melekcim seni cok merak ettik ama bak cok sükür Öykücük cok saglıklı tombul topalak bi bebekmis... Bebegin iyi, seninle birlikte ve sana o kadar muhtaç ki suan senin hiçbirşeye üzülme lüksün yok malesef, sürekli bebegini düşünmek zorundasın. Gördügün seyde malesef cok acı bi gercek umarım hepsi de iyidir... Sen beynini ve kalbini ferah tutmaya calıs, dünyada en onemli sey suan sen ve bebeginsin oyle düşünnn :teselli: Sen bol bol dinlen bizi takma kafana, kendini iyi hissedince bütün mesajları okursunnn, karşılıklı atışırıs bende seni döverim oldumuuuuu kaydirigubbakcemile3 Öpüyorum seni cok, kendine de Öyküye de iyi bak

Geçmiş olsun Melekcim . Kazayı birebir gördüün için bukadar çok etkilendim .ama kızını düşün ve kendine mukayet ol böyle durumlarda .
Masallah canım ayrıntılınız iyi çıkmış sizinde. kilo da almış baya .Gözünüz aydınn .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…