Geçmişler olsun cnm valla bugün aksama da ben acaip bi patlama bekliyorum insallah hasta olmam :1shok:
amann canımmm dikkat et kendinee...
Bende merak ettim ama eminim hersey yolundadır sadece iş güçten yazamıyodurrr
şimdi müdürüm geldi.sen ne zaman ayrılıyorsun izine dedi.şimdi benim normal doğum 6 temmuz.sezeryan olacağı için.haziran son haftası diyorum.bende ayın 5 inden sonra raporu verim ayrılıcam dedim.kalan 3 ayımı doğumdan sonra kullanıcam.ve 3 ayda ücretsiz izin kullanmak istiyorum dedim.o da problem değil zaten kanuni hakkın değilmi dedi.o 3 ay doğumdan önce 3 ay doğumdan sonra zannediyormuş.bende 2 ay 2 ay dedim.6 ayda ücretsiz izin kullanma hakkımız var dedim.oda kabul etti.zaten 6 ay kullanmıcam.sadece 3 ay kullanıcam.oğlum 6 aylık olana kadar.bari 6 ay emsin.çok mutlu oldum.belki ücretsiz izini kabul etmez diyordum ama etti süper oldu valla
günaydın herkese benim hiçbiryerim tutmuyor bugün kızlar inş grip olmuyorumdur yada dün temizlik yaptım ondfanda olabilir elim kolum kalkmıyor
herkese gunaydın gecmışı okumadım umarım herkez ıyıdır
ılk kım dogum yapıcaktı aramızda. dogumdan sonra bır sure gıremeyız heralde. o zamankı hallerımızı cok merak edıyorum. 1 ay falan kımse olmaz buralarda :))
Kizlar bebesin bir seyi yokmus.beyninde bir kist var. ama o da cok yaygin bir seymis. zaten kist, bir kromozom bozuklugu sonucu olabilirmis ama benim 3lu test sonuclarimda risk faktoru 1/10.000 ciktigi icin boyle bir risk yok. zamanla cozunur, cok yaygin dedi doktor.
ben de rahatim, insallah cozunur. bu bahane ile bir iki ultrason daha isterim ben:) bakalim.
günaydın.
zuzum cumaya az kaldı.sabret canım
ben de perşembeyi sayıyorummmmmmm:)
şeker testi yapıalcak ya.
off 4 saat sürüyormuş.
inanmıyorum ya inşallah bayılmama bayılan çok oluyormuş .
kibelem canım çok geçmiş olsun.
evet yaygın bir kist diye duyuyoruz hep.
rabbim bebeklerimzi de annelerini de korusun.
dün çok dizitakip etmem ama , elveda rumeli de ,bebeğin kalp atışalını duydukları anı görüdm.içim nasıl mutlu oldu.
nasıl sevindim.
allahım gerçek gibi gözlerim suladıç
ne güzledi değiil mi kızlar.
allah tüm bebekleri korusnç
isteyen herkese verisn hayırlsı ile bu duyguyu yaşatsın he
günaydınnn..........
bugün kendimi çok daha iyi hissediyorumm.... dün akşam kötüydüm dr umu aradım grip bebeği etkilemez korkma bu kadar ateşin çıkmasın yeter dedi... çok şükür ateşim hiç çıkmadıı...
umarımm herkes iyidir bugünn....
GÜnaydın nasılsınız bugÜn.yatıp kalkalım hemen cuma olsun.oĞlumu gÖrmeye gİdİcem ÇÜnkÜ cuma
şimdi müdürüm geldi.sen ne zaman ayrılıyorsun izine dedi.şimdi benim normal doğum 6 temmuz.sezeryan olacağı için.haziran son haftası diyorum.bende ayın 5 inden sonra raporu verim ayrılıcam dedim.kalan 3 ayımı doğumdan sonra kullanıcam.ve 3 ayda ücretsiz izin kullanmak istiyorum dedim.o da problem değil zaten kanuni hakkın değilmi dedi.o 3 ay doğumdan önce 3 ay doğumdan sonra zannediyormuş.bende 2 ay 2 ay dedim.6 ayda ücretsiz izin kullanma hakkımız var dedim.oda kabul etti.zaten 6 ay kullanmıcam.sadece 3 ay kullanıcam.oğlum 6 aylık olana kadar.bari 6 ay emsin.çok mutlu oldum.belki ücretsiz izini kabul etmez diyordum ama etti süper oldu valla
süper istediğin gibi olmuş ne güzel.
inşallah hep böyle olur
ben de burda tek muhasbeciyim.çok büyük bir eyr değil.
ben yokken mali müşavir resmi kısmını, patronun askerden gelecek oğlu var oda gayri resmi kısmını yaapr ama personelin maaşlarını yapamazlar bence.
programdan va bizim garib uygularmarımızdan kimsenin bilgisi yok.yani kafana parmak hesabını yapralr ama diğerlerini yapamazlar.
ona gelirim belki bende.
ama niyerim benimd ebaşka bir iş buşlmak.
tabi kriz ve ortam müsade ederse.
ben eşimin iş bulmasına ve işinin nasıl oacaaına bağlaı olarak doğum sorna sını hesaplaycaım.o yzüden ücretsiz kısmını daha ağzıma alamıyorum.
ama birde benim mali müşavrilik stajım avr danışman ile konuşup sorun çıkamdan ne kadar ücretsiz kullanabileceğimi sormam laızm tabi.
offffff
yani
bu arada anne ile bebek. com a da bi bakarmısınız
bebeğimi çok seviyorummmmmmmmmmm
şimdi hastaneyi aradım.100 grçlık şeker yüklemesi için.4 kez kan alıyoruz.aşağı yukarı 4 saat burdasınız dedi.
offf şimdiden korktum
Temmuzun 1 inde dogurcak insanın ilk dogum yapması lazımken bence bi kısmımız haziran sonuna kayıcak gibi sanki kaydirigubbakcemile3
stardustum hoşgeldin.
hüzün yılım sende hoışgeldin canım
ya takıldım kalıdm .perşembe gününe de azıcık:)))))
iğne korkusu mu açlıkğa dayanamam diye mi acaba :))))))))
HERKEZE MERHABA...........
pazar günü kızımn odasını aldık...........ay sonunda gelecek inşallah............
pazartesi günü doktora gittim...detaylı usg de bi problem yok herşey normal.hatta öykü 1 hafta önde çıkıyor....400 gram civarı olmuş..403 tü sanırım............
sonra kan testlerimi yaptırdık................
ordan sağlık ocağına gittik...aşı için erke bebek biraz daha güçlensin 26. haftada yapçaz dediler..doktorumu aradın sordum tamam olur uygun 26 da yaptır hem bebek iyice güçlensin acelesi yok dedi...............
orda tüm işlemlerimizi halledim yine hastaneye döndük ve kalp ekosu için fakülte hastanesine sevk aldım....
hatane ile fakülte arası yaklaşık 50-60 dakka yol....................
yolda giderken...tam fakülteye yaklaşmıştık ki tam önümüzde çok büğük bir kaza oldu.............tam bir faciaydı irileri yola fırladı.hemen önümüzdeki araba...........
ben şoka girdim ve çok korktum.........ağlamaya başladım.ne eşim ne başkası susturamadı beni su falan içtim nafile...........
şoka girdim ne sorulara cevap verebiliyordum ne de sakinleşebiliyordum.........karnımı tutup kızımm diye sürekli ağlıyordum.............
eşim ordan hızla dörtlüleri yakıp aradan çıktı ve fakülteye gitttik..acil servise girdik orda birkaç doktor ve asistanları geldi bizi hemen odaya aldı..rutin kontrollerim yapıldı tansiyonum 6*4 çıktı...........ateşim 37[/nabzım da düşmüş...
ilaç ve tedaviyi kabul etmek istemedim.............
eşim hamile olduğumu söyledi kadın doğumcu geldi bebek gayet iyi ama sen böyle devam edersen bebek te kötüleşecek dedi.............
bak senin bile kalbin zayıf atmaya başladı minicik bebeğin nasıl dayansın bu ağlaamalarına dedi............
bi serum taktılar ve yaklaşık 3 saat gözlem altında kaldım...........
bu gün için bebeğin kalp ekosunu çekmeyelim yanıltıcı olabilir dediler............
cuma sabahı saat 9*15 e randevu verdiler...kalp ekosunu cuma günü çektireceğim...........
eve geldik hemen uzandım...........sürekli uyudum..........
çok korktum bebeğime bişey olacak diye...........
hala sersem gibiyim...............o kadar çok ağladım ki........başım ağırmış..hala ağrıyor............
elim ayağım kesik bu gün zar zor geldim işe...sabah uyudum biraz geç geldim işe.........
geçmişi de okuyamadım tamamen..bu günlük kusura bakmayın..umarım herkez iyidir..................[COLOR]
zuzu kızın olacakmış canım gözünaydın....
iyi habellerini okudum çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?