2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

Kızlar öle... Dayanmak lazım ama olmayınca bulantı falan inasnaın morali bozluyor ... Onların olması meleğimizle iletişim gibi.. Bu gün bulanmayınca çok üzüldüm ben...

Bulantım yok,hiç moralim bozulmuyor bulantım yok diye valla....kaydirigubbakcemile3

Bulantın olmadı diye mi üzüldün :1shok:

Abartma canım o kadar...:roflol:

hanımlar allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah benei ablamda 2009 temmuz annesi

SLM CANIM HANİ SENİN DOKTORUN İLAÇ VERMİŞTİ YA ONU ALDIYSAN KESİLMİŞTİR BULANTIN TABİ.AMA EĞER ALMADIYSAN HAFTA İÇİDE BULANTI OLMAZSA BİR GÖRÜŞ DOKTORUNLA.YEMEK YEMEN NASIL TİKSİNTİ DEVAM EDİYORSA KORKMA.İNŞALLAH HERŞEY YOLUNDADIR.KENDİNE DİKKAT ET.ALLAH BEBİŞLERİMİZİ SAĞLIKLA KUCAĞIMIZA ALMAI NASİP ETSİN.:Saruboceq:

Gözün aydın serap testlerinde temiz çıkar inşallah

bugün gittim tahlillerimi almaya çok şükür temiz çıktı herbişeyim çok şükür normal darısı tüm hamişlerin başına... bundan sonra ayda bir kontroller olucak yeterliymiş bayramdan iki hafta sonra gel dedi..

serap cım kalp atışı duyduysan görmüşsündürde bebeği heralde bende yarın gidecem 6.3 oluyorum aynıyız seninle

evet canım bebişimide gördüm :) çok çok duygulandım kafası ve gövdesi çok net belli oluyor ama kollarıda bacaklarıda oluşmuş hatta parmakları bile :))

ayy masallah canimm.. allah tamamina erdirsin ins. darisi benim basimaa. henuz 5+2 yim. kucuk diye doktorada gitmedim nasipse bayram bitince giderim diyorumm:)fisfisfis

ayy masallah canimm.. allah tamamina erdirsin ins. darisi benim basimaa. henuz 5+2 yim. kucuk diye doktorada gitmedim nasipse bayram bitince giderim diyorumm:)fisfisfis

amin canımm çok sağol darısı başına diyim :) önümüzde ki cuma gidersen sende net görebilirsin canım hatta kalp atışlarınıda duyabilirsin ama net olsun diye alttan bakıyorlar.. benim hesaplamalarıma göre 7+1 im ama doktorum gittiğim gün 6+3 sün dedi geç döllenme olmuş o yüzden haftaya sende 6 haftalık oluyorsun net görünür yani bence biran önce git tahliller falan olur onlarıda yaptırınca rahatlarsın..

Slm hanımlar boşalmış bu sayfa hafta sonu gezmesi heralde ben gittim bu gün kese göründü ama bebek daha görünmedi perşembe cuma çağırdı tekrar inş o zaman görürüz doktorlar nedense artık hamileliğin başında çok teditgin yaklaşıyorlar bana kese var ama bebek var diyemem bir dahaki geldiğinde inş dedi kesem 10 mm iyimi acaba

sılacım şuan gitsen sadece keseyi görürsün
azıcık dişini sık bayramdan sonra gidersin

sagolasin canim haklisin.. biraz sabir gerek hiiicbitmiyo sabir isi dimi?? ilk once hamilemiyim telasinda hamileleik testi icin sabret biraz bekle simdi bunun icin:) gerisi de gelecek tabi 9 ay yine sabirr.. bebeislerimize deger

:):) sagolasin.. eger turliyede olsam hic dusunmezdim de burda daha once de yazmistim saglik sistemi cok kotu bu nedenden bunlara guvenip alttan baktiramam ben.. beklemek en iyisi yine.. tahliller derken neler yaptiriyolar bana soylesen iyi olur bakalim burda da isteyecekler mi kiyaslarimmfisfisfis

sagolasin canim haklisin.. biraz sabir gerek hiiicbitmiyo sabir isi dimi?? ilk once hamilemiyim telasinda hamileleik testi icin sabret biraz bekle simdi bunun icin:) gerisi de gelecek tabi 9 ay yine sabirr.. bebeislerimize deger

ömrümüz sabırla geçiyor zaten bizde perşembe günü görecez bebişimi

ömrümüz sabırla geçiyor zaten bizde perşembe günü görecez bebişimi

hadi masallah bakalim nurcum.. nasipse kac oluyosunuz persembeyee?? birde ultrason cihazinin gelismis olup olmamasi etkiler dimi gorus tarihini?? zaten ben gitsem de almiyo burdaki doktorlarr.. doguma kadar zorunlu olarak giris 1 kere.. keyfi olarak girmek istersen 3.. biri kalp atisi icin o zaten zorunlui. sora cinsiyet icin. sora da dogumdan once yakin bi tarih..ne garip dimii??

9+4 oluyoruz canım buralar güzel valla istediğin zaman gir gösteriyorlarkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…