2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

günaydın canım.doğum günün kutlu olsun.nice senelere kızınla ve eşinle.bugün nasılsın.nasıl oldu öksürüğün.

zuzucuğum iyi ki doğdun canım.
bebeğinle eşinle ve diğer sevdiklerinle uzun sağlıklı bir yasam geçirmeni dilerim:1hug:

zuzumm doğum günün kutlu olsun canım eşinle bebişinle allah uzun ömürler versin sizlere sağlık mutluluk huzur bereket getirsin nice yıllara canıma.s.

günaydın canım.doğum günün kutlu olsun.nice senelere kızınla ve eşinle.bugün nasılsın.nasıl oldu öksürüğün.

zuzucuğum iyi ki doğdun canım.
bebeğinle eşinle ve diğer sevdiklerinle uzun sağlıklı bir yasam geçirmeni dilerim:1hug:

Teşekkür ederim kıslar aynı güzel dilekleri bende sizler için diliyorummmm, cok tatlısınızzzzz :1hug:

Öskürüğüme gelince bu sabah daha iyi, dün portakal, limon, bal üçlüsünü denedim cok işe yaradı, sayısı azaldı ama soluk borum inanılmaz acıyo cok zorladım sanırım öksürcem diye :bbo:

zuzumm doğum günün kutlu olsun canım eşinle bebişinle allah uzun ömürler versin sizlere sağlık mutluluk huzur bereket getirsin nice yıllara canıma.s.

Teşekkür ederim diloşummm Şeniz Aynı dilekleri yineliyorummmmm cnm, hayat hep güsel seyler getirsin sana ve sevdiklerine a.s.

DoĞum gÜnÜn kutlu olsun zuzu

[color="ındigo"]nıce mutlu yıllara ,Çocukların ve eŞın ıle beraber mutlu bır aıle bırlıĞı ıÇınde gırmenı dılerım(Çocukların dedım:)) bırde erkke beklıyoruz senden babaanne olacaksın ya ))
[/COLOR]

Tonton bir nine olduğunda bahçendeki sandalyene oturup eski günlere daldığında ;hatırlamak istediğin kadar güzel günlerin olması dileğiyle....
doğum günün kutlu olsun ZUZUUUUMMMMMhihoyyyt

günaydın kızlar nasılsınız..:teselli:
zuzumm dogum günün kutlu olsun canım nice nice yıllara..a.s.
kızımı görmeme 2 gün kaldı çok sabırsızlanıyorum.

Geleceğini oluşturacak her yeni günün bir önceki günden daha güzel, isteklerine uygun ve seni mutlu edecek şekilde olmasını dilerim. Nice senelere zuzuuum

Endişeli, bardağın boş yarısını gören bir anne veya baba adayımısınız? Eğer öyleyseniz şu anda bebeğinizin sağlıklı doğması konusunda çok aşırı endişeli olduğunuz için gebeliğinizin keyfini hakkınca çıkaramıyorsunuz demektir. Bebeğiniz şu anda "doğmadı" ama aramızda. Sadece farklı bir konumda. O yaşıyor ve sizin aslında çoktan bir bebeğiniz oldu bile. Onu öpemiyor olmak, ona dokunamıyor, onu görmüyor olmak sadece biz insanların 5 duyusunun yetersizliğinden kaynaklanıyor. Halbuki onu hissedebilirsiniz. Bunun için yapmanız gereken, "5 duyumdan biriyle algılamadığım birşey gerçek değildir" ön yargısından kurtulmak. Hepimizin 5 duyumuzla ulaşamadığımız ancak var olduğuna inandığımız değerlerimiz var. Sizin bebeğiniz de bunlardan biri. Çok yakında 5 duyunuzla da onu hissedeceksiniz. Bebeğinizin "doğum tarihi", yani hesaplayıcıya göre 40 haftayı doldurduğu tarih sadece basit bir geçişten ibaret. Bebeğinizin manevi varlığını hissedin ve ileride çok zevk alarak anacağınız bu gebelik döneminin tadını çıkarın.
Bazı anneler doğum yaptıktan sonra bebekleriyle bizlere geldiklerinde, bebekleri yanlarında olmalarına rağmen, "onun karnımdaki kıpırtılarını özlüyorum" derler. Bu, biz insanların sıklıkla yaptığı hatalardan biri: Bulunduğumuz anı yaşamak yerine geçmişe ya da geleceğe odaklanıyor ve bunu anılarda yaşayarak telaffi etmeye çalışıyoruz...

GÜnaydın kızlar lapa lapa kar yaĞan bır gÜne uyandık bugÜn bızz
zuzucum doĞum gÜnÜn kutlu olsun

Teşekkür ederim cnm, iyki de dogmusum valla kaydirigubbakcemile3 İnsallah cnm en cok istedigim sey 1 tanede erkek cocugu, bakalım şu bıdıgı atlatabilirsek eger :ecrin_bebek:

Tonton bir nine olduğunda bahçendeki sandalyene oturup eski günlere daldığında ;hatırlamak istediğin kadar güzel günlerin olması dileğiyle....
doğum günün kutlu olsun ZUZUUUUMMMMMhihoyyyt

Ya ama kikoleyim niye bana yaşlandıgımı hatırlatıyosuni genceciğim, fidan gibiyim, dal gibiyim lülülülülülü Şaka bir yana cok teşekkür ederim cnm :1hug:

günaydın kızlar nasılsınız..:teselli:
zuzumm dogum günün kutlu olsun canım nice nice yıllara..a.s.
kızımı görmeme 2 gün kaldı çok sabırsızlanıyorum.

Teşekkür ederim sibelcimmmma.s.

Geleceğini oluşturacak her yeni günün bir önceki günden daha güzel, isteklerine uygun ve seni mutlu edecek şekilde olmasını dilerim. Nice senelere zuzuuum

Cok teşekkür ederim bitanem :içelim:

Hepinize teker teker teşekkür etmek istedim ama dileklerim aynı kıslar... Allah sizlere de eşiniz, bebişiniz yada bebişleriniz ve sevdiklerinizle uzun saglıklı ve en onemlisi huzurlu ömürler versinnn :Saruboceq:

GÜnaydın kızlar lapa lapa kar yaĞan bİr gÜne uyandık bugÜn bİzz
zuzucum doĞum gÜnÜn kutlu olsun

Teşekkür ederim hürremcimm, ay ne güsel bembeyaz bi gün, tertemizzzzzz kaydirigubbakcemile3

herkese gunaydın gecmısı okumadım zuzum bugun dogum gununmus
dogum gunun kutlu olsun canım nıce senelere ınsallaha.s.

Teşekkür ederim hüzün yılıcımmmmm, bu yıl hepimize hüzün yerine kucak kucak mutluluklar, sevincler ve tombul tombul bebişler getirsinnnn :1hug:

Oyy oyy kar mı yaĞıyor hÜrrem bacım
kar gÖrmeye hasrete kaldım Şu ıstanbulda.
Valla .kar yaĞdı gÖsterıdkelrı yerler nedense buralar olmuyor hıÇ.galıab daha yÜksek yerler .
Offffff soĞuktur belkı ama tadını Çıkar canım.

günaydınlarrrrrrrrrr...................

zuzummm doğum günün kutlu olsun canım......

daha güzell nice yılları ailenle mutlulukla yaşaman dileğiyle.... a.s.

günaydınlarrrrrrrrrr...................

zuzummm doğum günün kutlu olsun canım......

daha güzell nice yılları ailenle mutlulukla yaşaman dileğiyle.... a.s.

Teşekkür ederim cnm güzel dileklerin için a.s.

günaydınlar herkeze
zuzucum nice senelere doğum günün kutlu olsun canım eşinle kızınla beraber

Saol cnm insallah bitanem yaaa :1hug:

Simdi ne geldi kıslar aklıma biliyomusunuz? Allah hepimize eşlerimizle yaşlanmayı ve çocuklarımızın eğitim, evlilik yıllarını ve torunlarımızı görmeyi nasip etsinnnn :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…