Günaydın güzel anneler, güzel kızları ve yakısıklı ogulları... Yine tükkanı açıyım dedim ben bugünlük kaydirigubbakcemile3
Bugün benim doğumgünümmmm cok mutluyum, tabi bir yandan da hüzünlüyüm anlatmıştım ya size, bu sene farklı bi duygu yaşıyorum, gerçekten annelik cok kutsal, 9 ay beni karnında tasıyan her türlü zorluga benim için göğüs geren annemi şuan daha iyi anlayabiliyorum, yanımda olsaydı ona soylıcek bi sürü güzel seyim olurdu ama gökyüzünde bi yerlerden beni duydugunu ve gördügünü hissediyorumm... Doğumgünlerinin ne kadar önemli bi gün oldugu ve gercekten kutlanması gereken bir gun oldugunu cidden ilk kez bu sene idrak ediyorum, o güne dek yaşananları düşünürsek...senağlama
Allahım hepimize ailemiz, eşimiz, çocuklarımız ve sevdiklerimizle nice dogumgunleri kutlamayı nasip etsinnnn :Saruboceq:
İçinizi fazla kararttım sabah sabah kusra bakmayıni o zaman size yatcas kalkcas yatcas kalkcas cuma olcak diyim sevinin :lepi:
günaydın canım.doğum günün kutlu olsun.nice senelere kızınla ve eşinle.bugün nasılsın.nasıl oldu öksürüğün.
zuzucuğum iyi ki doğdun canım.
bebeğinle eşinle ve diğer sevdiklerinle uzun sağlıklı bir yasam geçirmeni dilerim:1hug:
zuzumm doğum günün kutlu olsun canım eşinle bebişinle allah uzun ömürler versin sizlere sağlık mutluluk huzur bereket getirsin nice yıllara canıma.s.
Teşekkür ederim diloşummm Şeniz Aynı dilekleri yineliyorummmmm cnm, hayat hep güsel seyler getirsin sana ve sevdiklerine a.s.
DoĞum gÜnÜn kutlu olsun zuzu
[color="ındigo"]nİce mutlu yıllara ,Çocukların ve eŞİn İle beraber mutlu bİr aİle bİrlİĞİ İÇİnde gİrmenİ dİlerİm(Çocukların dedİm:)) bİrde erkke beklİyoruz senden babaanne olacaksın ya ))[/COLOR]
Tonton bir nine olduğunda bahçendeki sandalyene oturup eski günlere daldığında ;hatırlamak istediğin kadar güzel günlerin olması dileğiyle....
doğum günün kutlu olsun ZUZUUUUMMMMMhihoyyyt
günaydın kızlar nasılsınız..:teselli:
zuzumm dogum günün kutlu olsun canım nice nice yıllara..a.s.
kızımı görmeme 2 gün kaldı çok sabırsızlanıyorum.
Geleceğini oluşturacak her yeni günün bir önceki günden daha güzel, isteklerine uygun ve seni mutlu edecek şekilde olmasını dilerim. Nice senelere zuzuuum
GÜnaydın kızlar lapa lapa kar yaĞan bİr gÜne uyandık bugÜn bİzz
zuzucum doĞum gÜnÜn kutlu olsun
herkese gunaydın gecmısı okumadım zuzum bugun dogum gununmus
dogum gunun kutlu olsun canım nıce senelere ınsallaha.s.
günaydınlarrrrrrrrrr...................
zuzummm doğum günün kutlu olsun canım......
daha güzell nice yılları ailenle mutlulukla yaşaman dileğiyle.... a.s.
günaydınlar herkeze
zuzucum nice senelere doğum günün kutlu olsun canım eşinle kızınla beraber
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?