2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

aminnn zuzummmm aminn.... hepimizin dileklerii bu yönde allah inşallah hepimize ksmet eder....

dün annemler gelmişti söylemiştim size....

bebeğime bi sürü şey almış annem benimmm... hastane çıkışı battaniytelerr... alt açma bile almışş.. çok güzell şeyler örmüş bebişime.. minicik badiler almış yaz bebişii olacak yaa allahım ne güzel şeyler onlarr şimdi daha çok inandımm anne olacağımaa çok duıygulandımm allahım bana da bunu nasip ettiği için....
inanın 1 yıla kadar o kadar uzaktı ki bana allahım nasip etti ve şimdii bebeğimmm oluyorrrr.... minik kuzuımmmm benimle büyüyorrr......

SOĞUKTA YOK CANIM YA ILIK BİR HAVA DIŞARDA KAR SESSİZLİĞİ SADECE ÖYLE HUZUR VERİCİ Kİ ANLAMATAMAM SABAH SABAH KIZIMLA FOTOGRAF ÇEKİNDİK SİZEDE YAĞAR İNŞALLAH TESADÜFEN GECE BİZDE KÖYDE KALDIK ŞEHRE GELMEK BİLE İSTEMEDİM SOBANIN YANINDA AÇTIK PERDELERİ OTURDUK CAMIN ÖNÜNE BAHÇEYE YAĞAN KAR EŞLİĞİNDE ETTİK KAHVALTIMIZI :1rolleyes:

çoook şükürr :Saruboceq:

allah hepimizin bebişlerini korusun inşallahhh onlarıı bizlere bağışlasınn....

ayy çok duygusallaştımm bennn.... senağlama

Allaha emanet olun tüm anneler ve bebekleriyle beraber annenin veya bi başkasının alması daha mutlu ediyor insanı nedense geçen hafta annemde bana almış içimi ayrı bi coşku kapladı daha çok sevindim ve inanadım anneliğe yaklaşmama

Size birşey anlatıyım kıslar, bundan 7 ay once 1 arkadaşımızın eşinin hamile oldugunu ogrenmiştim, bugün doğuruyo kendisi, sabah sezaryene girdi, henüz haber gelmedi baya da zaman gecti ama eminimki kendisi de minik ogluşu da cok iyidir... Zaman hızla akıp geçiyo, bi bakıcas haziran temmuz gelmis pıtır pıtır dökülüyorus forumdan kaydirigubbakcemile3

gözğn aydın canım.
Annen uzakta idi değil mi?

Gözünaydın canımm ne güzel hasret giderin bakalım :1hug:

çok sağolun kızlarrr.... swethome canım annem antalya dan geldii uzaktıkk yanii..

çok haklısın canımm aynı duygusallığı yaşadım bende... çoook güzell bişeyy amaaa allah ım isteyen herkese nasip etsin...:Saruboceq: kucağıma aldığımda nasıl olurumm acaba??? kaydirigubbakcemile3

ayyyy süperrrr olurr walla.... allah arkadaşının bebeğine uzun ömürler versinn

Ozamanda anne adayları olarak deĞİlde anne olarak yenİ forumlarda tekrar toplaŞırız

mutlaka öyle olacakk.... o zamanda bebeğimizi anlatıcazz resimlerini koyucazz.. hoş ben pek beceremiyorumm resim koymayı amaa.. becerebilseemm göbüşümüüü... annemin aldıklarını ve ördüklerinii koycamm yapıyorumm küçücükk çıkıyoo resimmm...kaydirigubbakcemile3

gunaydin kizlar. dun baska bir ofiste calistim, oradan giremedim foruma. gecmisi de dogru duzgun okuyamadim, umarim herkes iyidir.
zuzuucum dogum gunun kutlu olsun!!! bebisinle ve esinle uzun saglikli seneler dilerim sana!a.s.

ZUUZUMM canım benim doğum günün kutlu olsun bitanem..........
yeni yaşın sana öncelikle sağlık ve sağlıklı bir bebek...huzur,mutluluk ve bol şans getirsin iyi ki doğdun canım nice yıllar eşin ve minik kızınla beraber...

gunaydin kizlar. dun baska bir ofiste calistim, oradan giremedim foruma. gecmisi de dogru duzgun okuyamadim, umarim herkes iyidir.
zuzuucum dogum gunun kutlu olsun!!! bebisinle ve esinle uzun saglikli seneler dilerim sana!a.s.

Cok teşekkür ederim babayloncum :sm_cool:

Dimi artık dogumdan sora yeni forumlarda ay gazını cıkartcam, dün gecede beni hic uyutmadı ufaklık diye konuscas insallah :Saruboceq: Cok heycanlııı coookkk

selam kızlar nasılsınız

doktordan geldk oğluşumu gödük 434 gr olmuş teyzeleri her şey çok normal şeker ölçümünü bidaha ki aya yaparız dedi ve ayrıntılı için başka hastanede yaptırmamı söledi bende araştırıyorum şimdi

ordan çıktıktan sonra sağlık ocağına gittik aşımızı vurulduk o kadarda korkulacak bişey yokmuş
hidrar testi yaptılar bol su içmemi söledi enfeksiyon kapma riskim varmış
bebeğimin kalp atışlarını dinledik ebemiz biraz zor buldu bebişimi nazlı biraz oğlum

Teşekkür ederim Melekcimmm :1hug: Aynı sekilde cnm yeni umutlarımızın yeşerdiği 2009 yılı hiçbirimizin elini boş cıkarmadı, dahada artarak devam eder huzur ve şansımız umarım, meleklerimizi kucaklarımıza saglıklar alır, dahada güzel umutlar yeşertmeye başlarısss :sm_cool: Ay bugün ben bi sevgi yumagı, topalagıyımmm :dance:

ay maşlalah allahı kucağına lamayıda nasip etsin canım.
anneane de çok duygulanmıştır.

off keyif bu işte.allah her zaman huzur verisn ki ,her olaydan mutlu olmayı öğreneim değil mi?
afiyet olsun.canım

ay vallahi ben de annem gelcek saece 20 gün kalacakmış.doğum için .ama 30 haziran dageliyorlar.
ya doğum geç yada erken olursa.
içim gidiyor şimdiden
burada olsunalr istiyorum hep yanımda olsunalr.
babam gelmiyor.
üzülüyorum.benim en mutlu günüm o gün olur inşallah.ve bunuda onalra ile yaşamk sitiyorum.
babamın torunalrına bakaraken ki yüzü gözü aklıma geliyor.
ama benim bebeğimi ne zaman görecek ya offf ya bende hemen gidemem ne yapcağım ben ..
işte sen duygularını anlattın bende duygulnadım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…