selam kızlar nasılsınız
doktordan geldk oğluşumu gödük 434 gr olmuş teyzeleri her şey çok normal şeker ölçümünü bidaha ki aya yaparız dedi ve ayrıntılı için başka hastanede yaptırmamı söledi bende araştırıyorum şimdi
ordan çıktıktan sonra sağlık ocağına gittik aşımızı vurulduk o kadarda korkulacak bişey yokmuş
hidrar testi yaptılar bol su içmemi söledi enfeksiyon kapma riskim varmış
bebeğimin kalp atışlarını dinledik ebemiz biraz zor buldu bebişimi nazlı biraz oğlum
SOĞUKTA YOK CANIM YA ILIK BİR HAVA DIŞARDA KAR SESSİZLİĞİ SADECE ÖYLE HUZUR VERİCİ Kİ ANLAMATAMAM SABAH SABAH KIZIMLA FOTOGRAF ÇEKİNDİK SİZEDE YAĞAR İNŞALLAH TESADÜFEN GECE BİZDE KÖYDE KALDIK ŞEHRE GELMEK BİLE İSTEMEDİM SOBANIN YANINDA AÇTIK PERDELERİ OTURDUK CAMIN ÖNÜNE BAHÇEYE YAĞAN KAR EŞLİĞİNDE ETTİK KAHVALTIMIZI :1rolleyes:
Günaydın güzel anneler, güzel kızları ve yakısıklı ogulları... Yine tükkanı açıyım dedim ben bugünlük kaydirigubbakcemile3
Bugün benim doğumgünümmmm cok mutluyum, tabi bir yandan da hüzünlüyüm anlatmıştım ya size, bu sene farklı bi duygu yaşıyorum, gerçekten annelik cok kutsal, 9 ay beni karnında tasıyan her türlü zorluga benim için göğüs geren annemi şuan daha iyi anlayabiliyorum, yanımda olsaydı ona soylıcek bi sürü güzel seyim olurdu ama gökyüzünde bi yerlerden beni duydugunu ve gördügünü hissediyorumm... Doğumgünlerinin ne kadar önemli bi gün oldugu ve gercekten kutlanması gereken bir gun oldugunu cidden ilk kez bu sene idrak ediyorum, o güne dek yaşananları düşünürsek...senağlama
Allahım hepimize ailemiz, eşimiz, çocuklarımız ve sevdiklerimizle nice dogumgunleri kutlamayı nasip etsinnnn :Saruboceq:
İçinizi fazla kararttım sabah sabah kusra bakmayıni o zaman size yatcas kalkcas yatcas kalkcas cuma olcak diyim sevinin :lepi:
canım doğum günün kutlu olsun eşinle ve kuzucuğunla ömür boyu mutluluklar diliyorum
eyetkiner gözünaydın...
maşallah paşanın cicilerine..........
annelerimiz olmasa napardık ya biz..
iyi ki varlar..
onları allah başımızdan eksik etmesin
eyetkiner sen ne zaman ekliyeceksin göbüşünün resmini
dilara sen de cezalısın................
anladın sen onu:1closedeyes:
jasmincinn maşallah canım allah böyle güzel haberlerle karşılaştırsına.s.seni artık zaman daralıyo geri sayım başladı ne mutlu bize önceden sıkıntıdan uyuyamıyodum şimdi heyecandan:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?