2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

maşallah canımmm oğluşunaa

jasmin maşallah oğluşuna...........
benim sağlık ocağı aşımı yapmadı neden acaba daha erken 25-26.haftada yapalım bebek iyice güçlensin dedi.........
doktorumda aynı fikirde...............

eyetkiner gözünaydın...
maşallah paşanın cicilerine..........
annelerimiz olmasa napardık ya biz..
iyi ki varlar..
onları allah başımızdan eksik etmesin

Günaydınlar,

Hurrem, manzarayı öyle güzel anlatmışsınki resmen aşerdim...tekrar tekrar okudum, o manzarada kahvaltı yapmayalı, bahçeye yağan karı soba sıcaklığında seyretmeyeli ne kadar uzun zaman oldu...Çocukluğumdaki ozamanları hatırlayınca iyice keyiflendim Çok teşekkürler a.s.

Bu arada herkese teşekkürler a.s. yoğunluktan aktif olarak katılma fırsatını pek bulamasamda, uygun zmanlarda foruma yazılanları takip ediyorum...koşturmacaların içinde insanın kendine benzer heyecanı yaşan kimselerin deneyimlerine tanık olması çok güzel.
Umarım ileride hepimiz çocuklarımızla, eşlerimizle Hürremin anlattığı kadar güzel manzaralar eşliğinde sayısız kahvaltılar edebilirz

canım doğum günün kutlu olsun eşinle ve kuzucuğunla ömür boyu mutluluklar diliyorum

öyküye bebek arabası bakıyorum..........
bu model nasıl sizce..en çok bunu beğendim şimdilik................

bu şekillerde olabiliyor tek araba

eyetkiner gözünaydın...
maşallah paşanın cicilerine..........
annelerimiz olmasa napardık ya biz..
iyi ki varlar..
onları allah başımızdan eksik etmesin

sağoll canımmm... evet iyi ki varlar....ayy annem benimm herşeyimmmm :lepi:

kikoleyim, eyetkiner, beyaz melek, selsin zuzuum kızlar çok teşekkür ederim
beyaz melek bende sağlık ocağına ilk girdiğimde sen aklıma geldin yapmazlar diye düşündüm ama sakıncası yok dediler bi daha kini 1 ay sonra yapıcaz dedi

eyetkiner sen ne zaman ekliyeceksin göbüşünün resmini

yaa eklemek istiyorumm ama çok küçük çıkıyo resmimm daha önceki denemelerim başarısızlıkla sonuçlandıı bende vazgeçtimm.... akşama sizin için tekrar deneyeceğimm söz....

jasmincinn maşallah canım allah böyle güzel haberlerle karşılaştırsın a.s.seni artık zaman daralıyo geri sayım başladı ne mutlu bize önceden sıkıntıdan uyuyamıyodum şimdi heyecandan:)

jasmincinn maşallah canım allah böyle güzel haberlerle karşılaştırsın a.s.seni artık zaman daralıyo geri sayım başladı ne mutlu bize önceden sıkıntıdan uyuyamıyodum şimdi heyecandan:)

çok teşekkür ederim canım Allah hepimizi böle güzel haberlerle karşılaştırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…