eyetkiner canım gözün aydın anneciğin yanında maşallah oğluşununda kıyyafetleri herşey tamam sağlıkla gelsin paşamız:1hug:
evde okadar iş varki yapılcak canım istemiyo bide 20 gün içinde badanada olacak durmadan kendime iş güç çıkarmak istemiyorum:mymeka:
canım gözün aydın benim annemde yanımda hafta sonuda babam gelecek inşhihoyyytdün annemler gelmişti söylemiştim size....
bebeğime bi sürü şey almış annem benimmm... hastane çıkışı battaniytelerr... alt açma bile almışş.. çok güzell şeyler örmüş bebişime.. minicik badiler almış yaz bebişii olacak yaa allahım ne güzel şeyler onlarr şimdi daha çok inandımm anne olacağımaa çok duıygulandımm allahım bana da bunu nasip ettiği için....
inanın 1 yıla kadar o kadar uzaktı ki bana allahım nasip etti ve şimdii bebeğimmm oluyorrrr.... minik kuzuımmmm benimle büyüyorrr......
selam kızlar nasılsınız
doktordan geldk oğluşumu gödük 434 gr olmuş teyzeleri her şey çok normal şeker ölçümünü bidaha ki aya yaparız dedi ve ayrıntılı için başka hastanede yaptırmamı söledi bende araştırıyorum şimdi
ordan çıktıktan sonra sağlık ocağına gittik aşımızı vurulduk o kadarda korkulacak bişey yokmuş
hidrar testi yaptılar bol su içmemi söledi enfeksiyon kapma riskim varmış
bebeğimin kalp atışlarını dinledik ebemiz biraz zor buldu bebişimi nazlı biraz oğlum
Ay kıslar arkadasımdannnn haber geldi doğmuş bebegi hemde 3.950 gr... topaç gibi maşallah ya yirim ben onun yumuk yumuk etleriniiii
ben geldimmmmmmmmmmmm :teytey::teytey::teytey:
tüm güzel temmuz annelerine ve tatlı bebişlerine selamlarrrr :teytey:
uzun bi mecburi ayrılıktan sonra şükür tekrar sizlerle beraberim :1hug:
ayrılık sebebim evimizi değiştirdik.toplan taşın yerleş derken günleri geçirdik..:bbo::bbo:-tatlicadiarzu-
inş sizler ve bebişleriniz çook iyidir :Saruboceq:
hepinizi bebeişlernizi öyle merak ediyorumki delikafadulden
inş herkez çooook iyidir ve bisorun yoktur:Saruboceq:
meğersem hayatımıza ne çok girmış bu topık CADIARZU
bişeyler kaybetmiş gibi aranıp durdum
hep aklım ve dualarım buradaydı Şeniz
geçmişi okumam imkansız :1no2: okadar çook birikmişki maşallah
artık bundan sonra bi aksilik olmazsa paylaşımlara devam ederimm :dance::dance:
günaysın anneler
zuum doğum günün kutlu olsun sevdiklerinle güzel bir ömür sür inşallah
beyaz melek arabaların hepside çok güzel seçmek zor gerçekten kullanışlığına bak
ayrılık sebebim evimizi değiştirdik.toplan taşın yerleş derken günleri geçirdik..:bbo::bbo:-tatlicadiarzu-
dilaracım şaka yaptım...........
eskisi kadar sık görüşemiyoruz sadece....
pek yoksun forumda....
sağol canımmm.... çok teşekkürlerrr :1hug:
dikkat et kendinee boşver iş oluyo walla bende yormucam kendimi dedim ev taşınırken hala hastayımm -tatlicadiarzu-
Günaydınlar,
Hurrem, manzarayı öyle güzel anlatmışsınki resmen aşerdim...tekrar tekrar okudum, o manzarada kahvaltı yapmayalı, bahçeye yağan karı soba sıcaklığında seyretmeyeli ne kadar uzun zaman oldu...Çocukluğumdaki ozamanları hatırlayınca iyice keyiflendim Çok teşekkürler a.s.
Bu arada herkese teşekkürler a.s. yoğunluktan aktif olarak katılma fırsatını pek bulamasamda, uygun zmanlarda foruma yazılanları takip ediyorum...koşturmacaların içinde insanın kendine benzer heyecanı yaşan kimselerin deneyimlerine tanık olması çok güzel.
Umarım ileride hepimiz çocuklarımızla, eşlerimizle Hürremin anlattığı kadar güzel manzaralar eşliğinde sayısız kahvaltılar edebilirz
canım hoşgeldin nasılsın oğluşumuz nasıl
CGULISTAN cım nasılsın cnm hosgeldinnnn, kendini fazla yormasaydın tasınma derdine...
melek nasılsın canım daha iyisin değil mi??
sağolasın canım biraz daha iyiyim..........
kızım için iyi olmak zorundayım.cuma kalp ekosu çektirene kadar neşelenmem ve iyi olmam gerekir ki sa.sonuçlar iyi çıksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?