2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

günaysın anneler
zuum doğum günün kutlu olsun sevdiklerinle güzel bir ömür sür inşallah
beyaz melek arabaların hepside çok güzel seçmek zor gerçekten kullanışlığına bak

eyetkiner canım gözün aydın anneciğin yanında maşallah oğluşununda kıyyafetleri herşey tamam sağlıkla gelsin paşamız:1hug:

sağol canımmm.... çok teşekkürlerrr :1hug:

evde okadar iş varki yapılcak canım istemiyo bide 20 gün içinde badanada olacak durmadan kendime iş güç çıkarmak istemiyorum:mymeka:

dikkat et kendinee boşver iş oluyo walla bende yormucam kendimi dedim ev taşınırken hala hastayımm -tatlicadiarzu-

Ay kıslar arkadasımdannnn haber geldi doğmuş bebegi hemde 3.950 gr... topaç gibi maşallah ya yirim ben onun yumuk yumuk etleriniiii

ben geldimmmmmmmmmmmm :teytey::teytey::teytey:
tüm güzel temmuz annelerine ve tatlı bebişlerine selamlarrrr :teytey:

uzun bi mecburi ayrılıktan sonra şükür tekrar sizlerle beraberim :1hug:
ayrılık sebebim evimizi değiştirdik.toplan taşın yerleş derken günleri geçirdik..:bbo::bbo:-tatlicadiarzu-

inş sizler ve bebişleriniz çook iyidir :Saruboceq:
hepinizi bebeişlernizi öyle merak ediyorumki delikafadulden
inş herkez çooook iyidir ve bisorun yoktur:Saruboceq:

meğersem hayatımıza ne çok girmış bu topık CADIARZU
bişeyler kaybetmiş gibi aranıp durdum
hep aklım ve dualarım buradaydı Şeniz

geçmişi okumam imkansız :1no2: okadar çook birikmişki maşallah
artık bundan sonra bi aksilik olmazsa paylaşımlara devam ederimm :dance::dance:

canım gözün aydın benim annemde yanımda hafta sonuda babam gelecek inşhihoyyyt

maşallah oğluşuna canım

Ay kıslar arkadasımdannnn haber geldi doğmuş bebegi hemde 3.950 gr... topaç gibi maşallah ya yirim ben onun yumuk yumuk etleriniiii

maşallahh allah hepimize o günleri nasip etsin inşallahh... :Saruboceq:

hoşgeldin cnmmm... yeniden aramıza katılman ne güzell hakikaten insan 2 gün giremeyince aranıyorr çok haklısın...

canım hoşgeldin nasılsın oğluşumuz nasıl

dilaracım şaka yaptım...........
eskisi kadar sık görüşemiyoruz sadece....
pek yoksun forumda....

canım bi kaç gündür hava güzel gündüz yürüyüş yapıyorum geliyorum evde iş yemek çocuk derken akşam oluyo bide eşim evde olduğu için pc ye bi o geçiyo bi ben sonra tartışıyoruz:mymeka: bende aradan okuduğum yakaladığım kadarıyla size yazıyorumŞeniz şu badanayıda bi halletsek ev temizlense içim açılcak içim karardı iş güçte fazla yapamayınca bunalıyorum annemler yarıdm etcek çok şükür babamla eşim badanayı yapcak bizde annemle evi toparlıcaz çocuğuda babanneye bırakcaz herkes bi iş başına olacakdelikafadulden

sağol canımmm.... çok teşekkürlerrr :1hug:

dikkat et kendinee boşver iş oluyo walla bende yormucam kendimi dedim ev taşınırken hala hastayımm -tatlicadiarzu-

bende badana olacağı için kendimi yormucam şimdilik sadece süpür toz al sil okadar annemde kızıyo zaten idare etcem bi kaç gün dahaŞeniz zaten tam iyileşmedim bende korkuyorum tam grip havası baharda geldi sayılır ah bi incecik tiril tiril giyincek ne iyi olurdelikafadulden

canım hoş geldin aramıza döndüğün için bidaha ayrılma:)

zuzumm maşallah arkdaşın bebişini iyi beslemiş ben anca 3 kilo 3,300 gibi doğururum herhalde kızım öyle doğmuştu:1closedeyes: sağlıklı olsunlarda yeterki kilo sorun değil

AMİN CANIM ÇOK BALLANDIRMIŞIM BENDE UZUN ZANMANDIR KARA HASRETİZ ONDA ÇOŞTUM HERHALDE:asigim:

hoşgeldin cnmmm... yeniden aramıza katılman ne güzell hakikaten insan 2 gün giremeyince aranıyorr çok haklısın...[/QUOTE]
hoşbulduk canımm gerçekten çok özledim sizleri Şeniz

canım hoşgeldin nasılsın oğluşumuz nasıl

maşallah teyzesi kıpır kıpır :asigim:
şükür herşey yolunda hihoyyyt
yarın tekrar görecem paşamı bakalım ne yapıyormuşş kaydirigubbakcemile

CGULISTAN cım nasılsın cnm hosgeldinnnn, kendini fazla yormasaydın tasınma derdine...

çok şükür bi aksilik olmadan atlattık..saolsun kargo şirketi hepsini halletti..kalanınıda eşim saolsun yaptı..benlik işleride yavştan yavaştan yerleştirdim.bu saate kadar boşunamı ayrı kaldım bi yaptım on dinlendim kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 [/

canım hoş geldin aramıza döndüğün için bidaha ayrılma:)[/QUOTE]

inş bundan sonra bi aksilik olmazsa kolay kolay ayrılmamm:1no2:

sağolasın canım biraz daha iyiyim..........
kızım için iyi olmak zorundayım.cuma kalp ekosu çektirene kadar neşelenmem ve iyi olmam gerekir ki sa.sonuçlar iyi çıksın

bi daha öykümüzü üzersen üşenmeyip yanına gelecem elimedeklava:klava:yı alacam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…