2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

gamzecım supersındelikafaduldenB
masallah sana ve oğlusuna sımdıye kadar gördugum en guzel hamıslerden bırısın ınan fızıgın super nazar degmesın ınsallah:asigim:

merhaba hepınıze.nasılsınız?
zuzum nice mutlu yıllara canım.a.s.

bende bugun sabaha kadar hep aynı rüyayı gordum kıslar halen etkısındeyım.
rüyamda dogum yapıyordum hemde normal dogum.delikafadulden
uyandıgımda kendımı dogumhanede sandım.kaydirigubbakcemile3

[/COLOR]
sanırım hepımız goruyoruz bu ruyaları hayır olsun ınsallah

seker yuklemesı yaptıranlar ,yüklemeden 3 gun once tatlı bırseyler yenılmeyecek mı acaba?
bır arkadasım oyle dedı de kafam karıstı.bılgınız varmı kıslar?

hayır olsun cnm rüyan...

bende gece rüyamda sezeryan olduğumu gördümm çok tatlı bi oğlum oldu sabah bi kalktımm karnıma bakıyorumm....

hayır olsun cnm rüyan...

bende gece rüyamda sezeryan olduğumu gördümm çok tatlı bi oğlum oldu sabah bi kalktımm karnıma bakıyorumm....

aynen canım bende uyandıgımda karnıma baktım.kaydirigubbakcemile3
cok etkılenmısım halen etkısındeyım.

seker yuklemesı yaptıranlar ,yüklemeden 3 gun once tatlı bırseyler yenılmeyecek mı acaba?
bır arkadasım oyle dedı de kafam karıstı.bılgınız varmı kıslar?

canım ben yaptırdım yükleme ama hiçte kesmedim boğazımdan ne bulursam yedim ama benim tatlıyla tuzluyla pek aram yok belkide o yüzden iyi çıktı şekerim yani doktor bana öyle bişey demedi sadece akşam 12 den sonra bişey yemiyosun ama gece susarsan sadece su içebilceğimi söyledi gece bi bardak su içmiştim kalktığımda aç gidiyosun kan olıyolar sonra sana orda şekerli su veriyolar onu içiyosun 1 saat bekliyosun sonra tekrar kan alınıyo sonuçta 1 saat sonra çıkıyo zaten bu kadarkaydirigubbakcemile5

dılaracım tesekkurler cevabın ıcın ve ilgin ıcın.
benım maalesef sekerle aram cok ıyı.kaydirigubbakcemilesureklı tatlı bırseyler canım ıstıyor.ınsallah seker felan cıkmaz.banada doktorum hıcbırsey demedı bu konuda ama arkadasım oyle dıyınce kafam karıstı.:1closedeyes:

Son düzenleme:
saolun kızlar ya ne güzel moral oluyo böyle
keşke daha önce koysaymışım resim:dance:
7 kilo aldım boy var belki ondan pek göstermiyo
ben tek tek cevap yazamıyorum çok yoğunum
noğlur kusuruma bakmayın artık
işten arkadaşım yok onun yerinede bakıyorum:CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…