2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

doğum günün kutlu olsun canımm.Rabbim bi ömür sevdiklerinle tatlı bebişinle sağlıklı ve mutlu bi hayat versin inş.yüreğinde ne sıkıntı nede keder olur..herşey gönlünce ve hayırlısıyla olması dualarımla canımm..a.s.
gözün aydın canım senin adına çok sevindim:1hug:
canım şimdi benide duygulandırdın bak senağlama
bende öyle çok özledim ki annemi senağlamasenağlama
uzaktada olsak Rabbim bizlerden ayırmasın :Saruboceq:

Ay kıslar arkadasımdannnn haber geldi doğmuş bebegi hemde 3.950 gr... topaç gibi maşallah ya yirim ben onun yumuk yumuk etleriniiii
maşallah tatlı paşaya
Rabbim bizlerede o günları hayırlısıyla gösteriri inş.:Saruboceq:

sağolasın canım biraz daha iyiyim..........
kızım için iyi olmak zorundayım.cuma kalp ekosu çektirene kadar neşelenmem ve iyi olmam gerekir ki sa.sonuçlar iyi çıksın
geçmiş olsun canım umarım herşey yolundadır..
kızlar ben ara ara girebiliyorum
bugün işler yoğun
resmimi koydum albüme:CüvCüv:
maşallah canım.çok tatlı çıkmışsın sengözlerimebaksanab

Dilerim yeni yaşında mutlulukların en güzelini yaşar, başarı merdivenlerini rahatlıkla tırmanırsın ve dilerim yüzün hep güler, neşeni hiç yitirmezsin.Prensesin, eşin ve tüm sevdiklerinle sevgi dolu kalman ve mutlu olman dileğiyle... Doğumgünün kutlu olsun zuzummmm Şeniz

bakalım pastanı beğenecekmisin:lepi:

selam tatlı hamişler ve şeker kuzucuklarıŞeniz

bugün koşturmaca geçecek benim için..

oğlum grip olmuş babası okuldan aldı önce doktora sonra eve getirdi karnını doyurdum ilaclarını içirdim yatırdım çorba yapıyorum şimdide anneme geçicem ziraa o da kör kütük grip yatıyorrrrrkafamçokkarıştı

Allah yardımjcım olsun 2 aradaaaaabenneyaptımki

sizler nasılsınız bakalım dünden beri

canımm çok geçmiş oslunn ama bu iki arada kendine çok dikkat et cnm hakikaten ciddi bi salgın var...

cgülistan canım hoşgeldin merak etmiştim bende seni demek taşındın güle güle sağlık ve mutlulukla otur yeni evinde inşallahŞeniz

Herkese tünaydın,umarım iyisinizdir. Geçici olarak girdim bilgisayarım formatlanıyor bugün benneyaptımki . Dün akşam msn adresim çalındı,bütün adreslerim gitti çokkkk sinirliyim.Bakalım geri alabilecek miyiz herkesten kontör istemiş ya millet beni arayıp duruyor

Allah yardımcın olsun canımm..Rabbim şifalar versin..aman bu arada sende hasta olmada Allah korusun..dikkat et kendine de canım..
cgülistan canım hoşgeldin merak etmiştim bende seni demek taşındın güle güle sağlık ve mutlulukla otur yeni evinde inşallahŞeniz
hoşbulduk canım.teşekkürler.bende sizleri çok merak ettim..geçmişe şöyle bi göz attığımda şükür herkez iyi maşallah..
inş kendi evimizin haberinide veririm canım.lojmana taşındık..Rabbim herkeze evinde sağlıklı mutlu olmayı nasip eder inş :1hug:

Ayy ben geldım.
2 saattır ÇarŞıdayım.
Noter ,banka,noter banka vs.derken ÖldÜm resmen.
Bırde hep merdıven ınıp Çıkmak zorunda kaldık kızım rahatszı oldu bıraz.
Noterde 2. Kere merdıvenlerı tırmandıĞımı gÖre bır teyze .bana allah bır avazda kurtarsın yavrm senı dıye dua ettı.bayaĞı yÜksek bır sesle .ıŞhanının ıÇınde yankılandı.allah razı olsun.hoŞuma gıttı.
Bankada kı bayanalr maŞallah normalden bÜyÜk gÖbeĞın .ama baŞka hıÇ bır yerın ÇıkmamıŞ dedıler. Epeydır gÖrmÜĞyorlardı benı.gÜldÜm bende aıleden gelıyor deıdm.
Kızım Şımdı acıktı ve yoruldu onu dınlendırıp ,mama yememız lazım. Ama sıze de selam vereyım dedım.
Ay ne Çok konuŞtum.
ÖptÜm sızı

canımm hoşgeldinn...

çok üzüldümmm inşallah adresini geri alırsın.. aynı şey bizimde işyerinde başımıza geldii bağlı olduğumuz bayiilerden falan kontör istemişlerr.. neler var nelerr...

Kıslar selam geçmişi okudum geldim
melekcim geçmiş olsun ucuz atlatılmış bizde bayram dönüşü önmüzde olan bir kazayı gördük ama çok feciydi saniyede oldu herşey hala aklıma gelir gerçekten etkisinden çıkmak zor Allah yardımcıları olsun kendini rahatlatmaya çalış canım kötü düşünme hemen etkileniyo kuzucuklar kaydirigubbakcemile5 sonuçların güsel çıkmış maşallah sana ve kızçene canımcım
bebişim canım gönlünü ferah tut bak ipeğmununda geriden gelmiş bi dönem yedikleri ile düzene girmiş sende dikkat et faydalı şeyleri tüket canım gönlünü ferah tutmaya çalış canımcım:1hug:
eyetkiner gözün aydın canımcım annenler gelmiş ne güsel ev kalabalık şen şakrak olur akşamları yemeğin hazır olur süper yaa.s.
zuzum doğum günün kutlu olsun nice güsel senelere kalabalık bir aile olarak girmeni dilerim canımcım cıvıl cıvıl olun hep inş...a.s.
aklıma gelenlere yazdım atladığım varsa kusura bakmayın nolur sayfalar çok ilerlemiş

canımm hoşgeldinn...
çok üzüldümmm inşallah adresini geri alırsın.. aynı şey bizimde işyerinde başımıza geldii bağlı olduğumuz bayiilerden falan kontör istemişlerr.. neler var nelerr...

Sağol canım umarım alabilirimmmm acayip hırs yaptım ya ne insanlar var,ne geçti yani eline.Yedek bi adresim daha var ama onda herkes yok nasıl toparlarım bilmiyorum neyse hayırlısı canımı sıkmıcam.:1no2:

Zuzummm doğumgünün kutlu olsun canım,eşinle bebişinle sevdiklerinle nice mutlu yıllara :lepi: .Ay ben çok duygulanırım doğumgünlerimde 1 ay sonrada benimki 21 nisan :jeyyar:.Hemde nişan yıldönümümüz.bu sene üç kişi olarak kutlamak ne güzel olacak kimbilir ya.Zuzum tadını çıkar sende şekerim a.s.

Şu bebeklerın cıcılerı bÖlÜmÜne gÖz atıp geldım yıne gÖzÜm gÖnlÜm aÇıldı ya nasılda tatlılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…