doğum günün kutlu olsun canımm.Rabbim bi ömür sevdiklerinle tatlı bebişinle sağlıklı ve mutlu bi hayat versin inş.yüreğinde ne sıkıntı nede keder olur..herşey gönlünce ve hayırlısıyla olması dualarımla canımm..a.s.Günaydın güzel anneler, güzel kızları ve yakısıklı ogulları... Yine tükkanı açıyım dedim ben bugünlük kaydirigubbakcemile3
Bugün benim doğumgünümmmm cok mutluyum, tabi bir yandan da hüzünlüyüm anlatmıştım ya size, bu sene farklı bi duygu yaşıyorum, gerçekten annelik cok kutsal, 9 ay beni karnında tasıyan her türlü zorluga benim için göğüs geren annemi şuan daha iyi anlayabiliyorum, yanımda olsaydı ona soylıcek bi sürü güzel seyim olurdu ama gökyüzünde bi yerlerden beni duydugunu ve gördügünü hissediyorumm... Doğumgünlerinin ne kadar önemli bi gün oldugu ve gercekten kutlanması gereken bir gun oldugunu cidden ilk kez bu sene idrak ediyorum, o güne dek yaşananları düşünürsek...senağlama
Allahım hepimize ailemiz, eşimiz, çocuklarımız ve sevdiklerimizle nice dogumgunleri kutlamayı nasip etsinnnn :Saruboceq:
İçinizi fazla kararttım sabah sabah kusra bakmayıni o zaman size yatcas kalkcas yatcas kalkcas cuma olcak diyim sevinin :lepi:
gözün aydın canım senin adına çok sevindim:1hug:dün annemler gelmişti söylemiştim size....
bebeğime bi sürü şey almış annem benimmm... hastane çıkışı battaniytelerr... alt açma bile almışş.. çok güzell şeyler örmüş bebişime.. minicik badiler almış yaz bebişii olacak yaa allahım ne güzel şeyler onlarr şimdi daha çok inandımm anne olacağımaa çok duıygulandımm allahım bana da bunu nasip ettiği için....
inanın 1 yıla kadar o kadar uzaktı ki bana allahım nasip etti ve şimdii bebeğimmm oluyorrrr.... minik kuzuımmmm benimle büyüyorrr......
maşallah tatlı paşayaAy kıslar arkadasımdannnn haber geldi doğmuş bebegi hemde 3.950 gr... topaç gibi maşallah ya yirim ben onun yumuk yumuk etleriniiii
geçmiş olsun canım umarım herşey yolundadır..sağolasın canım biraz daha iyiyim..........
kızım için iyi olmak zorundayım.cuma kalp ekosu çektirene kadar neşelenmem ve iyi olmam gerekir ki sa.sonuçlar iyi çıksın
maşallah canım.çok tatlı çıkmışsın sengözlerimebaksanabkızlar ben ara ara girebiliyorum
bugün işler yoğun
resmimi koydum albüme:CüvCüv:
eytkinercım sen seker yuklemesı yaptırdınmı?
selam tatlı hamişler ve şeker kuzucuklarıŞeniz
bugün koşturmaca geçecek benim için..
oğlum grip olmuş babası okuldan aldı önce doktora sonra eve getirdi karnını doyurdum ilaclarını içirdim yatırdım çorba yapıyorum şimdide anneme geçicem ziraa o da kör kütük grip yatıyorrrrrkafamçokkarıştı
Allah yardımjcım olsun 2 aradaaaaabenneyaptımki
sizler nasılsınız bakalım dünden beri
canımm çok geçmiş oslunn ama bu iki arada kendine çok dikkat et cnm hakikaten ciddi bi salgın var...
yok canım yaptırmadımmm bu cuma gidicem dr a o zaman söyler herhalde...
canım gözun aydın benım annecımde 6 nısanda burda ınsallah cok özledım onları
Allah yardımcın olsun canımm..Rabbim şifalar versin..aman bu arada sende hasta olmada Allah korusun..dikkat et kendine de canım..selam tatlı hamişler ve şeker kuzucuklarıŞeniz
bugün koşturmaca geçecek benim için..
oğlum grip olmuş babası okuldan aldı önce doktora sonra eve getirdi karnını doyurdum ilaclarını içirdim yatırdım çorba yapıyorum şimdide anneme geçicem ziraa o da kör kütük grip yatıyorrrrrkafamçokkarıştı
Allah yardımjcım olsun 2 aradaaaaabenneyaptımki
sizler nasılsınız bakalım dünden beri
hoşbulduk canım.teşekkürler.bende sizleri çok merak ettim..geçmişe şöyle bi göz attığımda şükür herkez iyi maşallah..cgülistan canım hoşgeldin merak etmiştim bende seni demek taşındın güle güle sağlık ve mutlulukla otur yeni evinde inşallahŞeniz
Herkese tünaydın,umarım iyisinizdir. Geçici olarak girdim bilgisayarım formatlanıyor bugün benneyaptımki . Dün akşam msn adresim çalındı,bütün adreslerim gitti çokkkk sinirliyim.Bakalım geri alabilecek miyiz herkesten kontör istemiş ya millet beni arayıp duruyor
canımm hoşgeldinn...
çok üzüldümmm inşallah adresini geri alırsın.. aynı şey bizimde işyerinde başımıza geldii bağlı olduğumuz bayiilerden falan kontör istemişlerr.. neler var nelerr...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?