gaydin maşallah paşana çok tatlı görünüyor
Kıslar selam geçmişi okudum geldim
melekcim geçmiş olsun ucuz atlatılmış bizde bayram dönüşü önmüzde olan bir kazayı gördük ama çok feciydi saniyede oldu herşey hala aklıma gelir gerçekten etkisinden çıkmak zor Allah yardımcıları olsun kendini rahatlatmaya çalış canım kötü düşünme hemen etkileniyo kuzucuklar kaydirigubbakcemile5 sonuçların güsel çıkmış maşallah sana ve kızçene canımcım
bebişim canım gönlünü ferah tut bak ipeğmununda geriden gelmiş bi dönem yedikleri ile düzene girmiş sende dikkat et faydalı şeyleri tüket canım gönlünü ferah tutmaya çalış canımcım:1hug:
eyetkiner gözün aydın canımcım annenler gelmiş ne güsel ev kalabalık şen şakrak olur akşamları yemeğin hazır olur süper yaa.s.
zuzum doğum günün kutlu olsun nice güsel senelere kalabalık bir aile olarak girmeni dilerim canımcım cıvıl cıvıl olun hep inş...a.s.
aklıma gelenlere yazdım atladığım varsa kusura bakmayın nolur sayfalar çok ilerlemiş
Kıslar paşamın profil resmi
[/URL][/IMG]
selam tatlı hamişler ve şeker kuzucuklarıŞeniz
bugün koşturmaca geçecek benim için..
oğlum grip olmuş babası okuldan aldı önce doktora sonra eve getirdi karnını doyurdum ilaclarını içirdim yatırdım çorba yapıyorum şimdide anneme geçicem ziraa o da kör kütük grip yatıyorrrrrkafamçokkarıştı
Allah yardımjcım olsun 2 aradaaaaabenneyaptımki
sizler nasılsınız bakalım dünden beri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?