2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

hoşgeldin canımmm

çok sağoll walla öyle bütün yük gitti üstümdenn... hehehe

hanimlar merhaba,

gecmisi okumadan size bir marhaba diyeyim deidm. bugun erkenciyim e saat 8 de yatinca dogal olarak 6.30 da kalktim. 1 saattir maillerime falan bakiyordum ancak gelebildim yaniniza.

kızlar kan Şekerıme baktırmıŞ benım doktorum her ay baktırıyor.............o normal Çıktı............
Ama Şeker yÜklemesı baŞla bıŞey sanırım...........onu 24. Hafta ıle 26. Haftada yapacaĞız en garantı sonuÇ o zaman dedı...

Bırde magnezyum desteĞı alıyormusunuz...
Hangı vıtamını kullanıyorsunuz..

zuzuuumm cum sana coook mutlu yillar dilerim. kizinla birlikte insallah ilk dogum gunun. Annen de emin ol seni biryerlerden izliyordur. dogunca kizini da alir gidersin mezarina. ayakucunda mi basucunda mi durursan gorurlermis.

Gaydınnn canım ya Çok Şeker kıme benzıyor oĞlun...
MaŞallah..........
Kızlar babalarına dÜŞkÜn olurmuŞ
erkekler de annelerıne....

demet cnm çok geçmiş olsun dikkat et kendine sanada bulaşmasın

benim kan ve demir değerlerim iyi olduğu için onlaara destek kullanmıyorum.
sadece son zamanlarda ayaklarıma be kalçama kramplar giriyor onun için magnezyum desteğine başladım.günde 1 tane tok............
adısteocare calsiyum,magnezyum ve d vitamini var..içinde..
ital bi ürün...doktorum bu çok iyi dedi...
gerçektende 1 haftadı r iiyorum ve kramplarım geçti...
iştahımı kapattı ama...............
aç karnına aldığım için bi tuhaf oluyorum sonrada yemek yiyemiyorum

Gaydincim masallah oglusuna.

beyaz melekcim sana da gunaydin, evet ya bugun aranizdayim, guzle bir sey. sonradan okumak sikici oluyor cunku.

cuma kalp ekosunu çektircem..........
cumartesi de tüm tahlillerimi toplayıp sonuçları göstermeye gitçem doktoruma
ee gitmişken kızımı görmezsem olmaz tabi

Bu arada Melekcim Peg Perago'nun switch modelini de tavsiye ederim. buraya daha onceden koymustum resmini ama gene koyayim. bak bu video'yu izle.

peg perego switch - Google Video

hem hafif hem katlayinca minicik oluyor. otobuse minibuse binerken, kaldirimdan inip cikarken de hem yer hem de agirliktan dolayi sikintisi yok. hem de cift tarafli basinet. bebegin yuzunu kendine ceviriyorsun. 180derece yatiyor ki bu cok onemli. hatta dur detayli resimlerini koyayim. fiyati biraz tuzlu ama neye vermiyoruz ki bakalim belki yaza kadar indirime vs girer. car seat de fiyata dahil degil. ayrica aliyorsun kahretmesin.

Son düzenleme:
Çok saolun kıslar evet haftadan dolayı sanırım çok güsel yakaladı doktorumuz poz verdi bize ya
24+0 da çekildik bu usg yi.
sanırım eşime benziyo burun dudaklar öyle gibi geldi bize ama bakalım doğunca görücez eşimin burnunu bende beğenirim umarım ona benzer tombiklikde eşim sanırım doktor çok kilo almış yediklerini (hamurişi , tatlı, şekerli meyveleri) azalt dedi bana paşam 687 gr. olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…