9+4 oluyoruz canım buralar güzel valla istediğin zaman gir gösteriyorlarkaydirigubbakcemile3
iyi geceler kızlar..... nasılsınız?
Daha gece olmadı bitanem..iyi akşamlar:1hug:
valla ben uyuyup uyuyp uyandığım için gece gibi geliyor:)) nasılsın?
bende hep uyuyorum bitanemkaydirigubbakcemile5
nasıl olsun iyiyim çok şükür.yarın dr a gidecez bakalım ne diyecek bize...:1rolleyes:
sen nasılsın?a.s.
iyiyim allaha şükür.... sabahları bulantım oluyor. kahvaltı zor yapıyorum. eğer yemenkleri ban hazırlamazsam yiyebiliyorum.... olsun ama güzel şeyler bunlar...:)belim ağrıyor biraz.... ayyy ne çok söylendim dimi. :)bene haftaya cumartesi gidicem. inşallah iyi şeyler der canım da içimiz rahatlar.
canm demek senınde gec dollenme oldugunu soyledı doktorun.banada aynısı soyledı doktorum.amin canımm çok sağol darısı başına diyim :) önümüzde ki cuma gidersen sende net görebilirsin canım hatta kalp atışlarınıda duyabilirsin ama net olsun diye alttan bakıyorlar.. benim hesaplamalarıma göre 7+1 im ama doktorum gittiğim gün 6+3 sün dedi geç döllenme olmuş o yüzden haftaya sende 6 haftalık oluyorsun net görünür yani bence biran önce git tahliller falan olur onlarıda yaptırınca rahatlarsın..
nıhayet kese boyunu yazan cıktı .ŞenizSlm hanımlar boşalmış bu sayfa hafta sonu gezmesi heralde ben gittim bu gün kese göründü ama bebek daha görünmedi perşembe cuma çağırdı tekrar inş o zaman görürüz doktorlar nedense artık hamileliğin başında çok teditgin yaklaşıyorlar bana kese var ama bebek var diyemem bir dahaki geldiğinde inş dedi kesem 10 mm iyimi acaba
iyi geceler arkadaşlar nasılsınız içim çok huzursuz siz yardımcı olun eğer bilginiz varsa doktora gittim geçen hafta cumartesi bana progestan verdi karın ve kasık agrım olduğunu söyleyince ama ne kanamam nede düşük tehlikem var birde ilk bebeğim şimdi kullanıyorum ilacı ama bana boşu boşunaymış gibi geliyor birde korkuyorum ya bişey olursa diye lütfen bi cevap verin bu konuda bilginiz varsa ilacı kullanayımmı kullanmayayım mı?
ben bebeğimin kalp atışını duydum biz bugün 9 haftalık olduk herşey normal ve iyi gidiyor inşallah aldığım progestanın bebeğime bi zararı yoktur ben bunun için endişeliyim badem teşekkür ederim cevabın için
:):) sagolasin.. eger turliyede olsam hic dusunmezdim de burda daha once de yazmistim saglik sistemi cok kotu bu nedenden bunlara guvenip alttan baktiramam ben.. beklemek en iyisi yine.. tahliller derken neler yaptiriyolar bana soylesen iyi olur bakalim burda da isteyecekler mi kiyaslarimmfisfisfis
ben yarın gideceğim doktora...yani pazar günü..hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?