2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

9+4 oluyoruz canım buralar güzel valla istediğin zaman gir gösteriyorlarkaydirigubbakcemile3

biliyorum canimm.. memleketim gibisi var mi?? bende nasipse burda amerikan hastanesine gidicem. turkiyeye en yakin sistem o. diznidan eksik etmeyin. ben simdi cikiyorum. allahaemanet olun.. opuldunuzz:1hug:

bende hep uyuyorum bitanemkaydirigubbakcemile5
nasıl olsun iyiyim çok şükür.yarın dr a gidecez bakalım ne diyecek bize...:1rolleyes:

sen nasılsın?a.s.

iyiyim allaha şükür.... sabahları bulantım oluyor. kahvaltı zor yapıyorum. eğer yemenkleri ban hazırlamazsam yiyebiliyorum.... olsun ama güzel şeyler bunlar...:)belim ağrıyor biraz.... ayyy ne çok söylendim dimi. :)bene haftaya cumartesi gidicem. inşallah iyi şeyler der canım da içimiz rahatlar.

iyi haberler alırsın inşallah...

canm demek senınde gec dollenme oldugunu soyledı doktorun.banada aynısı soyledı doktorum.

nıhayet kese boyunu yazan cıktı .Şeniz
canım kese boyları hakkında pek bır bılgım yok ama sen kacıncı haftada 10 mm cıktın acaba?

iyi geceler arkadaşlar nasılsınız içim çok huzursuz siz yardımcı olun eğer bilginiz varsa doktora gittim geçen hafta cumartesi bana progestan verdi karın ve kasık agrım olduğunu söyleyince ama ne kanamam nede düşük tehlikem var birde ilk bebeğim şimdi kullanıyorum ilacı ama bana boşu boşunaymış gibi geliyor birde korkuyorum ya bişey olursa diye lütfen bi cevap verin bu konuda bilginiz varsa ilacı kullanayımmı kullanmayayım mı?

Canım ,benimde başlarda kanamam vardı ama progesteron alınca bir kaç gün içinde kesildi kanama.hala devam ediyorum progesteronu almaya...Benim de ilk bebeğim olucak..progesteron bebeğin tutunmasına yardım edicektir..düşük tehlikesi için illa kanama olması gerekmiyor..aşırı karın ve kasık ağrısında da düşüğün habercisi diye söz ediliyor.doktorunuz erken müdahelede bulunmak istemiş sanırım..Doktorunuza güvenin ve moralinizi bozmayın..a.s.

ben bebeğimin kalp atışını duydum biz bugün 9 haftalık olduk herşey normal ve iyi gidiyor inşallah aldığım progestanın bebeğime bi zararı yoktur ben bunun için endişeliyim badem teşekkür ederim cevabın için

Canım zararı olsa neden doktorlar versin ki...çoğumuz kullanıyoruz..iğne fitil veya jel şeklinde....:1hug:

anladım canım bekle o zaman biraz daha ben sana testleri yazıyim sen karşılaştır genel olarak bunları istiyorlar:

HEMATOLOJİ
.................

ENDOKRİN ...tsh
.........................
İDRAR TAHLİLLERİ
........................
İMMUNOLOJİ
.....................
ANTİ HIV
RUBELLA ıg M
RUBELLA ıg G
bu testler var, çok şükür benim hepsi normal değerlerde... umuyorum sizinde sonuçlarınız normal çıkar..

slm kızlar...........herkes ıyıdır ınsallah....gecmısı okumak ıstedım pek okuyamadım valla kızlar ınsallah onemlı bısey kacırmamısımdır...
benım gunduzlerı asırı uykum olıyor cok halsızım....aksamları toparlanıyorum ancak.....mıde sorunları nadıren yasıyorum ama...2 aralıkta kese gormeye gdecegız nasıpse.....
canlar ben mıcro hamısıyım....bademcım senınle aynı zamanlarda yaptırdık hatta....şu aralar ıcımı korku sardı ya uc tane tuttuysa dıye..cunku uclu gebelıklerde genelde ıkıye ındırıyor drlar....uc olursa genelde bırı gelışmıyormus anneye ve dıger bebeklere zarar verıyormus..... hamısken operasyon gecırıyosun,bebısıne kıyamıyosun bır suru uzuntu......ALLAH hayırlısıyla ve saglıkla nasıp etsın canlar dua edelım bırbırımıze hep...:Saruboceq:..salıya kadar beklıcem ama endıselıyım hayırlısı olsun......:Saruboceq:a.s.

Kızlar kalp atışları kaçıncı hafta duyuluyo acaba?Ben 6 haftalığım..

filizcim ben 7.haftada duymuştum karından bakmıştı.6 haftalıkken de görünebiliyor vajinal daha görünür seninki.inşallah biran önce görürsü kalp atışını.

slm kislar, nasilsiniz gorusmeyeli? ya kizlar ben 7 haftaligim ve suana kadar 2 kilo vermisim bulantilarim ve kusmalarim yuzunden... doktorun verdigi ilaclar hic bi ise yaramiyo. su bile icemiyorum artik. neyapmaliyim yardim lutfen;

selam kızlar nasılsınız bakalım ben bi yandan haziran anneleri bölümünü okuyorumda bizden 1 ay öndeler çoğuda bebişlerinin cinsiyeti öğrenmişler 12 haftalarında inşallah bizlerde o günü görürüz ve sevinçlerimizi duygularımızı burda paylaşmak nasip olur hepimize sağlıklı bi şekilde bebişlerimizi kollarımıza alırız inşallah onların yazılarını okuyunca birden çok heyecanlandım...yerimsenibenkaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…