2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

canım bende geldim ve yorgunluktan ölüyorum şimdide apartmada toplantı var 2 saatte orda takılırız gelir gelmez uyurum herhalde ne yaptın bebişine neler aldın gezebildinmikaydirigubbakcemile5

evet canım alısverıs yaptım bebıse canım cıktı banyo esyalarını aldım
dayanamadım yıne c&a ya gıttım yazlıklar gelmıs yazlık kıyafetler aldım
az once baktım baya kıyafet olmus artık bısey almayı dusunmuyorum yeter bu kadarsüprizzzzz

sılacım aslında bu aksam cekıp koyucaktım ama esım hafıza kartını arabada bırakmıs telefonun soyledım gıdıp almadı yarın bı ara ceker koyarıma.s

giderdik canım hem nasıllllllll :asigim:
zor olmuştur bu aylarda ve bu haldeyken ev değiştirmek fisfisfis
gitma daaa bir yere , farkediliiyor gelmeyenlerin yokluğu
daha sayayım mı :
bebişim , rosem , swethome da eh işte geliyor , ahududulu , karen , nilayyy , bir tane daha nur vardı nur34dü galiba , akdas , comebaby ( bahanesi var dinleniyo ve yatılı misafirleri var ) , sevtapduzyol , aramıza yeni yeni katılan arkadaşlardan papetland ..

bu da biz....büyüdük ablaları teyzeleri

21.HAFTAM
KIZLAR BUDA BENİM GÖBİŞİM

kızlar maşallah ikinize de

geçmiş olsun canım .. valla sinüzitin kalıcı bir çözümü yok , ileri sinüzitti ameliyat ediyorlar ama o da tekrarlıyormuş .
saçın ıslak olmayacak , ceryanda kalmayacaksın , özellikle de lodos fena çarpar sinüzitliyi , aklında olsun . duocid diye bir antibiyotik vardı , halen var mı bilmiyorum , o çok ii gelirdi yerimseniben

geçmiş olsun canım , üşütmüş olabilir misin ??
bu aylarda olmaması lazım bulantı felan fisfisfis

ıyı aksamlar hanımlar.
star dustcum merhaba sekerım nasılsın?

Son düzenleme:
iyiym canım sen naapıyorsun , nasıl gidiyor çalışmalar ??
yoksun uzun zamandır , hoş , ben de bir kaç haftadır aktif katılımda bulunamıyorum ama yine de arada girip baktığımda okuyorum geçmişi ara ara , yazmıyorsun bişiii yerimseniben
herşey yolunda diimi ?

merhabalar kızlar, herkese güzel mutlu bir pazar diliyorum.
hepinizin tatil günü eşleriniz çocuklarınızla birlikte güzel bir gün geçirin inş.
benim eşim yok malesef bugün yalnızım. gece de yalnız kaldım Allah'tan korkmadım.
eşim üds sınavına girebilmek için izmire gitti. inş yeterli puan alır bize dua edin.

ahududulu insallah esin sinavda basarili olur.

herkese gunaydin arkadaslar, tabi sizde oglen ya da ikindi. biz deekahvaltiya davetliyiz karsi komsuma. hazirlaniyorduk bir merhaba diyeyim dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…