herkese selam gecmısı okuyamadım cok yoruldum bugun hemen uyumak ıstıyorummirmirmirmir
bu da biz....büyüdük ablaları teyzeleri
canım bende geldim ve yorgunluktan ölüyorum şimdide apartmada toplantı var 2 saatte orda takılırız gelir gelmez uyurum herhalde ne yaptın bebişine neler aldın gezebildinmikaydirigubbakcemile5
inş güzel haberlerle gelirsin tatlım :1hug:
oğluşunla uzun uzun bi hasret gider bakalım:asigim:
klava: kaçmak lazım kaydirigubbakcemile3
canım evimizi değiştirdik..lojmana çıktık.biraz acele oldu.toplan taşın yerleş derken uzun bi süre giremedim..:1no2:
ama inş bundan sonra hep buradayım canımm :1hug:
kovsanda gitmem kaydirigubbakcemile3
şaka bi yana canım ilginde teşekkürlerŞeniz]
bu da biz....büyüdük ablaları teyzeleri
21.HAFTAM
KIZLAR BUDA BENİM GÖBİŞİM
selam annişler ve kocaman göbüşler
ya benim acil yardıma ihtiyacım var
aranızda sinüzit olan varmı varsa sölesin bi nasıl bişe neden olur nasıl geçer
akşamdan beri burnumun kökü sızlıyo ölüyom yaaaaa eşimde diyo sen sinüzit olmuşsun diye
ben hiç böle bi acı duymamıştım yaaaa
bilen lütfen ablatsın napacam ben
selam kislar.. nasilsiniz?? gecmisi okuyamadim. ins kotu bi haber yoktur.
ben dun aksamdan beri baya kotuyum. yemekte misafirim vardi. gittikten sora misafirlerim fenalastimm. bu aya kadar bi kere cikarmayan ben cok feci bi sekilde cikardim. o kadar kotu oldum ki anlatamamm. gece de kalktim bi dahaasenağlamasenağlama bebisim bundan sora 2 kere tekme atti o kadar. bugun saat 4e kadar hic oynamadio kadar korktum ki... isin en kotu yani da burda nevruz bayrami oldugundan tum hastanaler kapali. nobetci falan olmuyo burda maleseff...
neyse ki saat 5 civari yedigim cikolatalarin da etkisinden olsa gerek oynadi bebisim de rahatladimm..
allahim kimseye yasatmasin. ole korktum ki...
gunaydın dılosum bende erkenden kalktım açlıga tahammul edemıyorum artık esım hala uyuyo........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?