2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

Hey maşallah tosuna annesiiiiiii yirim onu ben, ayva tüyü saçlarını cokacimcoook Ay cok yakısıklı olcak desene sana benzicekse tontişşş, beşik kertmesi yapıpı kızımın geleceğini garantiye mi alsam simdiden kaydirigubbakcemile3

Hicte üzücü haber diil, az yicen düzelicek hersey selsincimmmm, üstelik henüz netleşen bi durum olmadıı gibi degerlerde inanılmaz yüksek diil, azcık bi diyetle düzene verir delikafadulden

Zuzuuum sen nerdesİn bakİm.oklava gelİyor Şİmdİ.

Cok apar topar oldu hersey selsinim eve götürmemiştim bilgisayarımı giremedim ama sizi cok ozledim valla

zuzuuum hosgeldın ınsallah kotu bısey yoktur kac gundur gelmıyosun hayırdır

Yok bitanemmmm kötü bişey, azcık öksürük var, işyerini kıraathaneye cevirdim hani vardır ya 50 yıldır sigara içen yaslı amcalar, onlr gibiyim suan ama ilaclarımı kullanıyorummm kaydirigubbakcemile3

zuzuuum cok gecmıs olsun gecekten merak ettık senı ınsallah bıran önce atlatısın bebısın ıyıymıs cok sukur

Teşekkür ederim hüzün yılıcımmm, ben öksürük önemli diil zannederdim ama suyunun erken gelmesine yol acabiliyomus siddetli olanı, cok tırstım kac gundur inannn senağlama Aman sizde dikkat edin kendinize salgın varmıs yine bu aralar, kim salıyosa valla cok fena yapcam onu zaten klava: Havalarda bi türlü düzelmedi, bende 4 gün yattıgım sürede sizi inanılmaz merak ettim, acaba neler oldu diye yattıgım yerde catladımmm bugun cenem düşer artıkkk :1hug:

Günaydın kıslar
Zuzum hoş geldin çok geçmiş olsun hayatım aman dikkat et nolur bak nasıl etkiliyo bizi bu tip salgınlar hastanelik olmuşsun resmen çok çok geçmiş olsun doğal şekilde destek almaya çalış canımcım. Senin kuzuyada maşallah bak o memnunmuş hayatın ne güsel
Selsin maşallah kuzuna ne güsel kocaman olmuş benimkide usg ye komple sığmadı ne hoşuma gitmişti :) dahada büyücekler süper ya maşallah tejrar paşana
GEçmişi okuyıp gelem ben

Çok geÇmıŞ olsun zuzuucum.aman dıkkat et kendıne.saĞol canım.aslında bende Çok fazla takmıyorum.dıyet yapıcaz artık.

günaydınlarr...

selsin maşallahh canımm oğluna...

zuzummm çok geçmiş olsun canımm..

canım maşallah bebişine kocaman olmuş annesi herşey yolunda sen kiloyu takma canım verirsin ve şekerini ölçtürmeden 2 gün önce sen biraz dikkat et tekrar uğraşma tahlil içinkaydirigubbakcemile5

SaĞol gaydıncım.kocaman oldular valla.cmtesı haberlerde bır Üklede 5 ızler doĞmuŞ.kg 700 ıle 910 arası deĞıŞıyor.bızmkılerde o kdar ıŞte

geçmiş olsun canım Şeniz a.s.çok merak bi daha habersiz gitme yoksa oklava geliyoklava:

Çok geÇmİŞ olsun zuzuucum.aman dİkkat et kendİne.saĞol canım.aslında bende Çok fazla takmıyorum.dİyet yapıcaz artık.

günaydınlarr...

selsin maşallahh canımm oğluna...

zuzummm çok geçmiş olsun canımm..

Cok teşekkür ederim kıslar, aman nolur sizde dikkat edin kendinize, işten arta kalan zamanlarınızda da bol bol dinleninnn, be nasıl özenmiştimmm bebişime ilk cicilrini alcam diye bu haftada kısmet olmadı senağlama

Portakal suyu ve süte bogdum kendimi, bal, ıhlamurda cabasııı delikafadulden

Gaydın senin topaççç o kadar büyüdümü yaaa tek seferde sıgmamıssss, sıgmayan yerlerini yirim küçültürüm onun ben cokacimcoook

canım maşallah bebişine kocaman olmuş annesi herşey yolunda sen kiloyu takma canım verirsin ve şekerini ölçtürmeden 2 gün önce sen biraz dikkat et tekrar uğraşma tahlil içinkaydirigubbakcemile5

sağol canım.aslında bu hafta dikkat etmeye başladım.şekerli şeyler yemem ben zaten.ama pilav makarna filan onları kesicem.birde kepek ekmek yicem.doktor bu hafta diyet filan yapma.normal nasıl besleniyorsan aynı şekilde devam et dedi.ama.ben kg dan dolayı dikkat ediyorum.

canım bebişinde iyi sen kendinde iyi olmaya bak ilaçlarınıda ihmal etme

Şımdı benım son adetıme gÖre cuma gÜnÜ bebek 24+1 dı.ama gelıŞımıne gÖre 24+5 Çıktı.doĞum 24+5 gÖremı olur daha

geçmiş olsun canım Şeniz a.s.çok merak bi daha habersiz gitme yoksa oklava geliyoklava:

Teşekkür ederim cnmmm, yok söz bırakmıcammm, ama ulasamadıgımız durumlarda bi alternatif gelistirmemis lazım, cebiniz olsaydı mesaj atardım mesela, cep telefonlarımızı alalım artık benceeee sengözlerimebaksanab

Ne diyosun selsinimmmm 5 iz mi, anammmm ben daha 1 izken böyleyim, 5 iz de ayılıp bayılırdım heralde delikafadulden Ama isim olayı kolay olurdu kafamdaki bütün isimlere karsılık bi kızım olurduuuu, ankete gerek kalmazdı kaydirigubbakcemile3

Şİmdİ benİm son adetİme gÖre cuma gÜnÜ bebek 24+1 dİ.ama gelİŞİmİne gÖre 24+5 Çıktı.doĞum 24+5 gÖremİ olur daha

Canım sanırım genelde SAT bazlı gidiyomus, cunku bebegin anne karnında gelişimi cok degiskenmiş, bir ultrasonda 1 hafta onde iken, digerinde 2 gün geri cıkabiliyomus... Hatta bende bu muhabbetten sıkııldıgım icin ticker ımı sat ime gore yaptım, yoksa benimki de onde gidiyo, bi bakıorum 1 hafta, bi bakıorum 3 gün, en iyisi biz olabilcek en uzun tarihten düşünelimm delikafadulden

günaydın bayanlar zuzuum geldinmi canım çok merak ettik seni inanki dedik hergün dükkanı o açıyordu nereye gitti bu kız neyse oklavadan vazgeçtik çok çok geçmiş olsun canım aman dikkat et bol c vitamini al limon portakal sık iç

Tamam canım.benım o zaman Şımdı sat'a gÖre doĞum 9 temmuz.doktor.30 hazıran-1 temmuz alıcak o zaman oĞluŞumu allah kısmet ederse.tabı kesın bırŞey demedı.sadece 1 hafta Önce alıyoruz dedı.

günaydın kızlar lapa lapa kar var yine bugün burda
selsincim gözün aydın oğluşunu görmüşsün
zuzucum sanada çok geçmiş olsun ALLAH şifa versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…