Kızlar cuma gÜnÜ oĞlumu gÖrmeye gİttİm.kocaman olmuŞ benİm yavrum.4 gÜn Önde gİdİyor.24+5 dİ.728 gr olmuŞ teyzelerİ.32 cm de boyu.aĞzını aÇıp kapatıyordu.yusyuvarlak bİr suratı var.doktor baktı.bİr bana baktı bİr eŞİme baktı.sonra sana benzİyor dedİ.saÇları ÇıkmıŞ.saÇlarıda.kısa kısa dİk dİk dedİ babasına benzİyor dedİ.boyu bayaĞı uzunmuŞ.doktor Öyle dedİ.myomumu gÖrdÜ oda.sezeryan olucam.ve myomda alınacak.tabİ alınabİlecek yerdeyese dedİ doktor.damara fİlan yapıŞık deĞİlse.
Ve ÜzÜcÜ haber.Çok kİlo almıŞım.tam 12 kg almıŞım.sonra cuma gÜnÜ tokluk Şekerİme baktılar.134 Çıktı.cmtesİ aÇ karnına gİttİm tekrar.aÇlık normal Çıktı.sonra 50 mg yÜkleme yaptılar.1 saat bekledİm.ve sonuÇta Şekerİm yÜklemeden sonra 162 Çıktı.140 altı olması gerekİyor.ÖnÜmÜzdekİ cmtesİ 100 mg yapılacak.eĞer onda da Çıkarsa dİyetİsyen'e gÖnderİcekmİŞ.İnŞallah Çıkmaz kızlar dua edİn
Zuzuuum sen nerdesİn bakİm.oklava gelİyor Şİmdİ.
zuzuuum hosgeldın ınsallah kotu bısey yoktur kac gundur gelmıyosun hayırdır
zuzuuum cok gecmıs olsun gecekten merak ettık senı ınsallah bıran önce atlatısın bebısın ıyıymıs cok sukur
Kızlar cuma gÜnÜ oĞlumu gÖrmeye gİttİm.kocaman olmuŞ benİm yavrum.4 gÜn Önde gİdİyor.24+5 dİ.728 gr olmuŞ teyzelerİ.32 cm de boyu.aĞzını aÇıp kapatıyordu.yusyuvarlak bİr suratı var.doktor baktı.bİr bana baktı bİr eŞİme baktı.sonra sana benzİyor dedİ.saÇları ÇıkmıŞ.saÇlarıda.kısa kısa dİk dİk dedİ babasına benzİyor dedİ.boyu bayaĞı uzunmuŞ.doktor Öyle dedİ.myomumu gÖrdÜ oda.sezeryan olucam.ve myomda alınacak.tabİ alınabİlecek yerdeyese dedİ doktor.damara fİlan yapıŞık deĞİlse.
Ve ÜzÜcÜ haber.Çok kİlo almıŞım.tam 12 kg almıŞım.sonra cuma gÜnÜ tokluk Şekerİme baktılar.134 Çıktı.cmtesİ aÇ karnına gİttİm tekrar.aÇlık normal Çıktı.sonra 50 mg yÜkleme yaptılar.1 saat bekledİm.ve sonuÇta Şekerİm yÜklemeden sonra 162 Çıktı.140 altı olması gerekİyor.ÖnÜmÜzdekİ cmtesİ 100 mg yapılacak.eĞer onda da Çıkarsa dİyetİsyen'e gÖnderİcekmİŞ.İnŞallah Çıkmaz kızlar dua edİn
Teşekkür ederim hüzün yılıcımmm, ben öksürük önemli diil zannederdim ama suyunun erken gelmesine yol acabiliyomus siddetli olanı, cok tırstım kac gundur inannn senağlama Aman sizde dikkat edin kendinize salgın varmıs yine bu aralar, kim salıyosa valla cok fena yapcam onu zatenklava: Havalarda bi türlü düzelmedi, bende 4 gün yattıgım sürede sizi inanılmaz merak ettim, acaba neler oldu diye yattıgım yerde catladımmm bugun cenem düşer artıkkk :1hug:
günaydınlarr...
Selsin maşallahh canımm oğluna...
Zuzummm çok geçmiş olsun canımm..
Günaydın kıslar
Zuzum hoş geldin çok geçmiş olsun hayatım aman dikkat et nolur bak nasıl etkiliyo bizi bu tip salgınlar hastanelik olmuşsun resmen çok çok geçmiş olsun doğal şekilde destek almaya çalış canımcım. Senin kuzuyada maşallah bak o memnunmuş hayatın ne güsel
Selsin maşallah kuzuna ne güsel kocaman olmuş benimkide usg ye komple sığmadı ne hoşuma gitmişti :) dahada büyücekler süper ya maşallah tejrar paşana
GEçmişi okuyıp gelem ben
Çok geÇmİŞ olsun zuzuucum.aman dİkkat et kendİne.saĞol canım.aslında bende Çok fazla takmıyorum.dİyet yapıcaz artık.
günaydınlarr...
selsin maşallahh canımm oğluna...
zuzummm çok geçmiş olsun canımm..
canım maşallah bebişine kocaman olmuş annesi herşey yolunda sen kiloyu takma canım verirsin ve şekerini ölçtürmeden 2 gün önce sen biraz dikkat et tekrar uğraşma tahlil içinkaydirigubbakcemile5
Günaydın güzel mi güzel anneler, onların güzel kızları ve yakısıklı ogulları... Ben malesefff inanılmaz hasta oldum çarşamba gecesi, bogazımdan kan geldi, ateşimde 38,5 olmuş. Anlıcaınız o meshur gezici virüse bende yakalanmışım, doktorum apar topar hastaneye kaldırdı, dayadılar serumları tabi senağlama cuma öglen hastaneden cıktım, 4 gündür kesintisiz bir sekilde yatıyorum, hala öksürüyorum, öksürügüm cok degismedi ama ateşim düştü cok sükür...
Bebişimde cok iyiymis 1 hafta önceden yol alıyomus babyland e dogru naniknanik 22 cm., 632 gr. dı doktorum perşembe günü baktıgında, bir küçücük turşucuk yane kısımda annesi gibi... Ben hastanede yatarken bi sürü kardeşşş gösterdim ona bagırıp duruyorları (kadın dogum katında yatıyodumm) sositososito
Geçmişi okuyamadım arkadaslar inanılmaz birikmiş çünkü hepiniz eminim bomba gibisinizdirrrrrrr, bugun pazartesi baslıyorum yine yatcas kalkcas lara...veeeee cuma gününe 4 tane yatcas kalkcas var kaydirigubbakcemile3
geçmiş olsun canım Şeniz a.s.çok merak bi daha habersiz gitme yoksa oklava geliyoklava:
Şİmdİ benİm son adetİme gÖre cuma gÜnÜ bebek 24+1 dİ.ama gelİŞİmİne gÖre 24+5 Çıktı.doĞum 24+5 gÖremİ olur daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?