merhaba kızlar:))
ben cuma günü böbrek ultrasonuna girdim büyüme devam ediyormuş ama şimdilik stente gerek yokmuş..bebeğim idrar kesemi mahvetmiş birazda büyükmüş bebek doktorda şaşırdı senin gibi zayıf ufak bir kızdan böyle iri bebek beklemezdim dedi:))
2 hafta önden gidiyor oğlum..inşallah sorunsuz bir şekilde hallederim bu böbrek sorununuda..hepinizi öpüyoruz ..
çok üzüldüm haziran annelerinden ikizlere hamile olan bir arkadaş rahim ağzı yetmezliğinden 26. haftada bebeklerini kaybetmiş..senağlama
Allahım bebeklerimizi bizlere bağışlasın..
çok teşekkürler canım benim sağol güzel dileklerin için sen nasılsın kızın nasıl giremiyorum uzun zamandır..canım maşallah bebişine sakın kendini salma herşey güzel olacak şurda az bi zaman kalmış bebişnde gelişimi normal öndende gidiyomuş belki daha erken bebeği alırlar ve inşallah sorunların geçer canım arkdaşınada çok üzüldüm allah sağlıklı sıhatlı evlatlar versin tekrar inşallah:Saruboceq:
kibelecim çok saol canım.
nilay maşallah oğluna. zaten biraz erken sezeryan olacaktın galiba değil mi. bebeğinin önden gitmesi daha iyi olur sanırım bu durumda. inş böbrek sorununuz da ilerlemez. sağlıkla kavuşursun yavruna.
Nilaycim bobrek ve safra kesesi olaylari hamilelikte cok sik rastlanan bir durummus, o sebeple canini sikma.
haziran annelerindeki olaya da cok uzuldum. sunun surasinda 80 gunleri falan kalmisti doguma. arkadasim var oradan biliyorum.
demek ki ikiz annelerinin cok dikkat etmesi lazim. tasiyamiyor mu acaba rahim? ayyy 26. hafta cok zor yaaaa. cok az kalmis doguma. Allah sabir versin.
herkese ıyı aksamlar bugunde cok yoruldum taksim beyoğlu yaptık esımle
hastanede gıymek ıcın penye pijama ve gecelık takımı aldım kendıme acayıp rahat komple önden dugmelı ve organze kurdaleli bi ara resmını eklerım
dılos burdamısın sen naptın butun gun canın sıkıldımı bensızŞeniz
çok teşekkürler canım benim sağol güzel dileklerin için sen nasılsın kızın nasıl giremiyorum uzun zamandır..
amin tatlım evet bebeğimi erken alabilirler diye korktu önden gitmeye başladı herhalde:)))
hepimiz inşallah sağ sağlim kavuşalım yavrularımıza..
merhaba kızlar:))
ben cuma günü böbrek ultrasonuna girdim büyüme devam ediyormuş ama şimdilik stente gerek yokmuş..bebeğim idrar kesemi mahvetmiş birazda büyükmüş bebek doktorda şaşırdı senin gibi zayıf ufak bir kızdan böyle iri bebek beklemezdim dedi:))
2 hafta önden gidiyor oğlum..inşallah sorunsuz bir şekilde hallederim bu böbrek sorununuda..hepinizi öpüyoruz ..
çok üzüldüm haziran annelerinden ikizlere hamile olan bir arkadaş rahim ağzı yetmezliğinden 26. haftada bebeklerini kaybetmiş..senağlama
Allahım bebeklerimizi bizlere bağışlasın..
gecmıs olsun selsın ınsallah sonucların ıyı cıkar bebısının ıyı olmasına sevındım kocaman olmus masallah nazar degmesın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?