2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

merhaba kızlar:))
ben cuma günü böbrek ultrasonuna girdim büyüme devam ediyormuş ama şimdilik stente gerek yokmuş..bebeğim idrar kesemi mahvetmiş birazda büyükmüş bebek doktorda şaşırdı senin gibi zayıf ufak bir kızdan böyle iri bebek beklemezdim dedi:))
2 hafta önden gidiyor oğlum..inşallah sorunsuz bir şekilde hallederim bu böbrek sorununuda..hepinizi öpüyoruz ..

çok üzüldüm haziran annelerinden ikizlere hamile olan bir arkadaş rahim ağzı yetmezliğinden 26. haftada bebeklerini kaybetmiş..senağlama
Allahım bebeklerimizi bizlere bağışlasın..

canım maşallah bebişine sakın kendini salma herşey güzel olacak şurda az bi zaman kalmış bebişnde gelişimi normal öndende gidiyomuş belki daha erken bebeği alırlar ve inşallah sorunların geçer canım arkdaşınada çok üzüldüm allah sağlıklı sıhatlı evlatlar versin tekrar inşallah:Saruboceq:

selam kislar.. nasilsiniz bakalim.. ben bugun cok sukur iyiyim. midemde biraz yanma var o kadar.

bebeklerini kaybeden arkadasa da uzuldum. allahim sabir versin ins.

kibelecim çok saol canım.
nilay maşallah oğluna. zaten biraz erken sezeryan olacaktın galiba değil mi. bebeğinin önden gitmesi daha iyi olur sanırım bu durumda. inş böbrek sorununuz da ilerlemez. sağlıkla kavuşursun yavruna.

Nilaycim bobrek ve safra kesesi olaylari hamilelikte cok sik rastlanan bir durummus, o sebeple canini sikma.

haziran annelerindeki olaya da cok uzuldum. sunun surasinda 80 gunleri falan kalmisti doguma. arkadasim var oradan biliyorum.

demek ki ikiz annelerinin cok dikkat etmesi lazim. tasiyamiyor mu acaba rahim? ayyy 26. hafta cok zor yaaaa. cok az kalmis doguma. Allah sabir versin.

herkese ıyı aksamlar bugunde cok yoruldum taksim beyoğlu yaptık esımle
hastanede gıymek ıcın penye pijama ve gecelık takımı aldım kendıme acayıp rahat komple önden dugmelı ve organze kurdaleli bi ara resmını eklerım
dılos burdamısın sen naptın butun gun canın sıkıldımı bensızŞeniz

çok teşekkürler canım benim sağol güzel dileklerin için sen nasılsın kızın nasıl giremiyorum uzun zamandır..

amin tatlım evet bebeğimi erken alabilirler diye korktu önden gitmeye başladı herhalde:)))
hepimiz inşallah sağ sağlim kavuşalım yavrularımıza..

evet canım hamilelikte olurmuş böyle sorunlar Allah beterinden korusun hepimizi..
evet ya çok az kalmış doğumuna çok zor valla Allah yardımcısı olsun..ikizleri taşıyamıyormu rahim ağırmı geliyor bende anlamadımki peki doktorlar bunu nasıl anlamıyorlar ki...

canım hafta sonu kimsecik yoktu sende yoktun biraz takıldım baktım kimse bişey yazdığıda yok bende arkdaşımı aradım ona gittim eyüpte oturuyo biraz onda takıldım dönüştede eyüp merkesde vitrinlere bakındım hamiş kot pantolunu ama istediği gibi bulamadım her dükkanda aynı model vardı onuda beyenmedim:1closedeyes:

canım bende iyiyim çok şükür kızımızda şuan iyi bakalım 28 de doktora gitcem 2 hafta oldu görmedim prensesimi ne olmuş ne kadar büyümüş yaramazım

canımm bebişinin iy olmasına sevindimm maşallahh.. inşallah böbrek sorununu halledersin...çok geçmiş olsun..

çok üzüldüm okuduğumda allah sabır versin 26. haftada yanii ne dicemm bilemiyorumm.. senağlama

Merhabalar tatlı anneler ve bır o kadar tatlı bebeklerı.hepınıze gÜnaydın ve ıyı haftalar

Kızlar cuma gÜnÜ oĞlumu gÖrmeye gıttım.kocaman olmuŞ benım yavrum.4 gÜn Önde gıdıyor.24+5 dı.728 gr olmuŞ teyzelerı.32 cm de boyu.aĞzını aÇıp kapatıyordu.yusyuvarlak bır suratı var.doktor baktı.bır bana baktı bır eŞıme baktı.sonra sana benzıyor dedı.saÇları ÇıkmıŞ.saÇlarıda.kısa kısa dık dık dedı babasına benzıyor dedı.boyu bayaĞı uzunmuŞ.doktor Öyle dedı.myomumu gÖrdÜ oda.sezeryan olucam.ve myomda alınacak.tabı alınabılecek yerdeyese dedı doktor.damara fılan yapıŞık deĞılse.

Ve ÜzÜcÜ haber.Çok kılo almıŞım.tam 12 kg almıŞım.sonra cuma gÜnÜ tokluk Şekerıme baktılar.134 Çıktı.cmtesı aÇ karnına gıttım tekrar.aÇlık normal Çıktı.sonra 50 mg yÜkleme yaptılar.1 saat bekledım.ve sonuÇta Şekerım yÜklemeden sonra 162 Çıktı.140 altı olması gerekıyor.ÖnÜmÜzdekı cmtesı 100 mg yapılacak.eĞer onda da Çıkarsa dıyetısyen'e gÖnderıcekmıŞ.ınŞallah Çıkmaz kızlar dua edın

Cuma gÜnÜ tetenoz aŞımı da oldum.hıÇ acımadı aĞrıda yapmadı.20 nısanda 2.doz olucam Şımdı.

Günaydın güzel mi güzel anneler, onların güzel kızları ve yakısıklı ogulları... Ben malesefff inanılmaz hasta oldum çarşamba gecesi, bogazımdan kan geldi, ateşimde 38,5 olmuş. Anlıcaınız o meshur gezici virüse bende yakalanmışım, doktorum apar topar hastaneye kaldırdı, dayadılar serumları tabi senağlama cuma öglen hastaneden cıktım, 4 gündür kesintisiz bir sekilde yatıyorum, hala öksürüyorum, öksürügüm cok degismedi ama ateşim düştü cok sükür...

Bebişimde cok iyiymis 1 hafta önceden yol alıyomus babyland e dogru naniknanik 22 cm., 632 gr. dı doktorum perşembe günü baktıgında, bir küçücük turşucuk yane kısımda annesi gibi... Ben hastanede yatarken bi sürü kardeşşş gösterdim ona bagırıp duruyorları (kadın dogum katında yatıyodumm) sositososito

Geçmişi okuyamadım arkadaslar inanılmaz birikmiş çünkü hepiniz eminim bomba gibisinizdirrrrrrr, bugun pazartesi baslıyorum yine yatcas kalkcas lara...veeeee cuma gününe 4 tane yatcas kalkcas var kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…