2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

Günaydınnnnnnnnnnn hemen çıkmam lazım doktora gidiyoruz kalp ekosu için girip haber vereyim dedim..........doktordan sonra işe gitçemm hemen girip yazarım öğlende burda olurum randevum saat 10 da....
Hepinizi öptüm bana dua edin............

Zuzum gelmişsin bebeğim geçmiş olsun çok şükür iyisin şimdi allah daha kötü nişey vermesinnnnnnn

güzel haberlerini bekliyoruz canım hadi gitte gel için rahatlasın artık inşallah sorunsuz geçerkaydirigubbakcemile5

Teşekkür ederim derincimmm yapıyorum, a, b, c, d vitamini,alfabeyi aldım 4 gün boyunca anca bilas daha iyiyimmmm kaydirigubbakcemile3 Tükkanı da acamadım, yatcas kalkcas da diyemedimmmm valla bende cok uzak kaldm gecmisi bilem okuyamadım :uhm:

günaydın kızlar lapa lapa kar var yine bugün burda
selsincim gözün aydın oğluşunu görmüşsün
zuzucum sanada çok geçmiş olsun ALLAH şifa versin

Teşekkür ederim hürremcimmm, ne güselll kar allahımmmdelikafadulden
Bu sabaaaahhhh yagmurrrr var İstanbul'daaaaaa
Gözlerimmmm dolu doluuu oluyorrrr bilinmezliğeeee

Saol bitanemmmm, hadi koş git sende dicem ama bitmedimi su ekg işi yaw, hastalıkta beynim mi döndü benim yoksa, güsel haberlerle gelceksin eminimmm biseee melekcimmmm, allah kolaylık versinnn :1hug:

güzell haberlerle gel canımm a.s.

:teytey::teytey: günaydınnnnnn :teytey: :teytey:
tatlı bebeişlerimizle güzel bi gün geçirmek dileğiyle ŞenizŞeniz

canım inşallah eşin istediği dereceyi alabilir
geçmiş olsun nilaycım bebişinede maşallah bazı bebekler hızlı gelişiyolar seninkide böbreği möbreği takmıyo baksana annesi önden önden gidiyo kocaman bi maşallah daha

ya tatlım maşallah bebişine bianda büyümeyemi başladı bunlaryaaaa gram gram derken baksana docaman oldular bileama sende baya almışsın ondan kaynaklanıyo demekki inşallah bide üstüne şeker çıkmazda sağlıklı bi doğum yaparsın canım

slm tatlım çok geçmiş olsun inşallah şimdi daha iyisindir.öle bianda kaybolunca inan çok merak ettik seni.hatta bizde senin sayende şu numara verme işinide konuşuk valla.bebişinde tam hız devam ediyo annesi onada docaman bi maşallah

sanada günaydın canım ay inşallahgene bi aksilik çıkmazda şu eko işini halledersin artık .hadi iyi haberlerinle dön bakalım

kızlar benimde şu nezlemidir gripmidir sinüzitmidir neyse halen devam .valla bütün hafta sonu öldüm ağrısından şimdi doktora gidecem artık bakalım ne dicek dayanılırgibi değil.bi grip olsa neysene hepsi bi arada ilaçsızda geçmicek gibi hadi ben kaçtım kızlar bi gideyimde öğreneyim bari gelince yazarım sizede öpüldünüzzzzz

Teşekkür ederimmm cnm benim :1hug: Siz cok dikkat edin lutfen bastan bastan soluyorum allahım korusn hepimisi hastalıktan, bebişlerimize de bizede saglık versin :Saruboceq: Kızımda büyüdü teyzesiii yirimmmm ben onu yirimmmm cokacimcoook

günaydın kızlar
zuzumm hoşgeldin canım baya merak ettik
bak boşunada değilmiş geçmiş olsun aman dikkat et
kendide:CüvCüv:

selsin canım maşşallah oğluşuna canım
kocaman olmuş

Aman dikkat cnm, benimde sinüzit, faranjit, bronşit üçü 1 aradaydı, ilaç almadan gecmiyo malesefff cok bilem durmussun keske daha onceden gitseydinnn, bası cok agrıtır o gözlerin bilem agrır valla, yıllarca az cekmedimmm senağlama Cok cok gecmiş olsun sanada cnm a.s.

günaydın kızlar
zuzumm hoşgeldin canım baya merak ettik
bak boşunada değilmiş geçmiş olsun aman dikkat et
kendide:CüvCüv:

selsin canım maşşallah oğluşuna canım
kocaman olmuş

Teşekkür ederim Gamzecimmmmm, bende siz napıyosunuz diye merak ettim günlerce valla :1hug:

nazarmı değdi temmuz annelerine CADIARZU
bebeişlerin maşallahı var ama anneler griple savaşıyo...aman dikkat hatunlar :CüvCüv:

maşallah kuzuna canım.Rabbim nazarlardan korusun paşanı :asigim:
canım dikkat etmekte yarar var..inş bi sorun olmaz canım..güzel haberlerini bekliyoruz..dualrım seninle canım :1hug:
hoşgeldin canım..çook geçmiş olsun..inş en kısa zamanda atlatırsın canımm :1hug:
bebişinede kocaman bi maşallah

hadi güzel haberlerle gel canımm a.s.
inş en kısa sürede geçer canımm :1hug:

nilaycım maşallah kuzuna :ecrin_bebek:
inş bi sorun olmadan atlatırsın canımm a.s.

herkeze günaydın hanımlar
çookk geçmiş olsun zuzuum kendine çok dikkat et

GÜnaydın herkese
selsın masallah oĞluna kocaman olmuŞ epeyde kıloluymuŞ annesı

zuzum Çok geÇmıŞ olsun canım ınŞ tez zamanda atlatırsın

Cok teşekkür ederim cnmmm a.s.

herkeze günaydın hanımlar
çookk geçmiş olsun zuzuum kendine çok dikkat et

Saol jasmincim, vitamin içinde yüzüyorum emin ol şuannnn :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…