günaydın kızlar lapa lapa kar var yine bugün burda
selsincim gözün aydın oğluşunu görmüşsün
zuzucum sanada çok geçmiş olsun allah şifa versin
Günaydınnnnnnnnnnn hemen çıkmam lazım doktora gidiyoruz kalp ekosu için girip haber vereyim dedim..........doktordan sonra işe gitçemm hemen girip yazarım öğlende burda olurum randevum saat 10 da....
Hepinizi öptüm bana dua edin............
Zuzum gelmişsin bebeğim geçmiş olsun çok şükür iyisin şimdi allah daha kötü nişey vermesinnnnnnn
günaydın bayanlar zuzuum geldinmi canım çok merak ettik seni inanki dedik hergün dükkanı o açıyordu nereye gitti bu kız neyse oklavadan vazgeçtik çok çok geçmiş olsun canım aman dikkat et bol c vitamini al limon portakal sık iç
günaydın kızlar lapa lapa kar var yine bugün burda
selsincim gözün aydın oğluşunu görmüşsün
zuzucum sanada çok geçmiş olsun ALLAH şifa versin
Günaydınnnnnnnnnnn hemen çıkmam lazım doktora gidiyoruz kalp ekosu için girip haber vereyim dedim..........doktordan sonra işe gitçemm hemen girip yazarım öğlende burda olurum randevum saat 10 da....
Zuzum gelmişsin bebeğim geçmiş olsun çok şükür iyisin şimdi allah daha kötü nişey vermesinnnnnnn
canım inşallah eşin istediği dereceyi alabilirmerhabalar kızlar, herkese güzel mutlu bir pazar diliyorum.
hepinizin tatil günü eşleriniz çocuklarınızla birlikte güzel bir gün geçirin inş.
benim eşim yok malesef bugün yalnızım. gece de yalnız kaldım Allah'tan korkmadım.
eşim üds sınavına girebilmek için izmire gitti. inş yeterli puan alır bize dua edin.
geçmiş olsun nilaycım bebişinede maşallah bazı bebekler hızlı gelişiyolar seninkide böbreği möbreği takmıyo baksana annesi önden önden gidiyo kocaman bi maşallah dahamerhaba kızlar:))
ben cuma günü böbrek ultrasonuna girdim büyüme devam ediyormuş ama şimdilik stente gerek yokmuş..bebeğim idrar kesemi mahvetmiş birazda büyükmüş bebek doktorda şaşırdı senin gibi zayıf ufak bir kızdan böyle iri bebek beklemezdim dedi:))
2 hafta önden gidiyor oğlum..inşallah sorunsuz bir şekilde hallederim bu böbrek sorununuda..hepinizi öpüyoruz ..
çok üzüldüm haziran annelerinden ikizlere hamile olan bir arkadaş rahim ağzı yetmezliğinden 26. haftada bebeklerini kaybetmiş..senağlama
Allahım bebeklerimizi bizlere bağışlasın..
Kızlar cuma gÜnÜ oĞlumu gÖrmeye gİttİm.kocaman olmuŞ benİm yavrum.4 gÜn Önde gİdİyor.24+5 dİ.728 gr olmuŞ teyzelerİ.32 cm de boyu.aĞzını aÇıp kapatıyordu.yusyuvarlak bİr suratı var.doktor baktı.bİr bana baktı bİr eŞİme baktı.sonra sana benzİyor dedİ.saÇları ÇıkmıŞ.saÇlarıda.kısa kısa dİk dİk dedİ babasına benzİyor dedİ.boyu bayaĞı uzunmuŞ.doktor Öyle dedİ.myomumu gÖrdÜ oda.sezeryan olucam.ve myomda alınacak.tabİ alınabİlecek yerdeyese dedİ doktor.damara fİlan yapıŞık deĞİlse.
ya tatlım maşallah bebişine bianda büyümeyemi başladı bunlaryaaaa gram gram derken baksana docaman oldular bileVe ÜzÜcÜ haber.Çok kİlo almıŞım.tam 12 kg almıŞım.sonra cuma gÜnÜ tokluk Şekerİme baktılar.134 Çıktı.cmtesİ aÇ karnına gİttİm tekrar.aÇlık normal Çıktı.sonra 50 mg yÜkleme yaptılar.1 saat bekledİm.ve sonuÇta Şekerİm yÜklemeden sonra 162 Çıktı.140 altı olması gerekİyor.ÖnÜmÜzdekİ cmtesİ 100 mg yapılacak.eĞer onda da Çıkarsa dİyetİsyen'e gÖnderİcekmİŞ.İnŞallah Çıkmaz kızlar dua edİn
slm tatlım çok geçmiş olsun inşallah şimdi daha iyisindir.öle bianda kaybolunca inan çok merak ettik seni.hatta bizde senin sayende şu numara verme işinide konuşuk valla.bebişinde tam hız devam ediyo annesi onada docaman bi maşallahGünaydın güzel mi güzel anneler, onların güzel kızları ve yakısıklı ogulları... Ben malesefff inanılmaz hasta oldum çarşamba gecesi, bogazımdan kan geldi, ateşimde 38,5 olmuş. Anlıcaınız o meshur gezici virüse bende yakalanmışım, doktorum apar topar hastaneye kaldırdı, dayadılar serumları tabi senağlama cuma öglen hastaneden cıktım, 4 gündür kesintisiz bir sekilde yatıyorum, hala öksürüyorum, öksürügüm cok degismedi ama ateşim düştü cok sükür...
Bebişimde cok iyiymis 1 hafta önceden yol alıyomus babyland e dogru naniknanik 22 cm., 632 gr. dı doktorum perşembe günü baktıgında, bir küçücük turşucuk yane kısımda annesi gibi... Ben hastanede yatarken bi sürü kardeşşş gösterdim ona bagırıp duruyorları (kadın dogum katında yatıyodumm) sositososito
Geçmişi okuyamadım arkadaslar inanılmaz birikmiş çünkü hepiniz eminim bomba gibisinizdirrrrrrr, bugun pazartesi baslıyorum yine yatcas kalkcas lara...veeeee cuma gününe 4 tane yatcas kalkcas var kaydirigubbakcemile3
sanada günaydın canım ay inşallahgene bi aksilik çıkmazda şu eko işini halledersin artık .hadi iyi haberlerinle dön bakalımGünaydınnnnnnnnnnn hemen çıkmam lazım doktora gidiyoruz kalp ekosu için girip haber vereyim dedim..........doktordan sonra işe gitçemm hemen girip yazarım öğlende burda olurum randevum saat 10 da....
slm tatlım çok geçmiş olsun inşallah şimdi daha iyisindir.öle bianda kaybolunca inan çok merak ettik seni.hatta bizde senin sayende şu numara verme işinide konuşuk valla.bebişinde tam hız devam ediyo annesi onada docaman bi maşallah
kızlar benimde şu nezlemidir gripmidir sinüzitmidir neyse halen devam .valla bütün hafta sonu öldüm ağrısından şimdi doktora gidecem artık bakalım ne dicek dayanılırgibi değil.bi grip olsa neysene hepsi bi arada ilaçsızda geçmicek gibi hadi ben kaçtım kızlar bi gideyimde öğreneyim bari gelince yazarım sizede öpüldünüzzzzz
günaydın kızlar
zuzumm hoşgeldin canım baya merak ettik
bak boşunada değilmiş geçmiş olsun aman dikkat et
kendide:CüvCüv:
selsin canım maşşallah oğluşuna canım
kocaman olmuş
günaydın kızlar
zuzumm hoşgeldin canım baya merak ettik
bak boşunada değilmiş geçmiş olsun aman dikkat et
kendide:cüvcüv:
Selsin canım maşşallah oğluşuna canım
kocaman olmuş
maşallah kuzuna canım.Rabbim nazarlardan korusun paşanıKızlar cuma gÜnÜ oĞlumu gÖrmeye gİttİm.kocaman olmuŞ benİm yavrum.4 gÜn Önde gİdİyor.24+5 dİ.728 gr olmuŞ teyzelerİ.32 cm de boyu.aĞzını aÇıp kapatıyordu.yusyuvarlak bİr suratı var.doktor baktı.bİr bana baktı bİr eŞİme baktı.sonra sana benzİyor dedİ.saÇları ÇıkmıŞ.saÇlarıda.kısa kısa dİk dİk dedİ babasına benzİyor dedİ.boyu bayaĞı uzunmuŞ.doktor Öyle dedİ.myomumu gÖrdÜ oda.sezeryan olucam.ve myomda alınacak.tabİ alınabİlecek yerdeyese dedİ doktor.damara fİlan yapıŞık deĞİlse.
canım dikkat etmekte yarar var..inş bi sorun olmaz canım..güzel haberlerini bekliyoruz..dualrım seninle canım :1hug:Ve ÜzÜcÜ haber.Çok kİlo almıŞım.tam 12 kg almıŞım.sonra cuma gÜnÜ tokluk Şekerİme baktılar.134 Çıktı.cmtesİ aÇ karnına gİttİm tekrar.aÇlık normal Çıktı.sonra 50 mg yÜkleme yaptılar.1 saat bekledİm.ve sonuÇta Şekerİm yÜklemeden sonra 162 Çıktı.140 altı olması gerekİyor.ÖnÜmÜzdekİ cmtesİ 100 mg yapılacak.eĞer onda da Çıkarsa dİyetİsyen'e gÖnderİcekmİŞ.İnŞallah Çıkmaz kızlar dua edİn
hoşgeldin canım..çook geçmiş olsun..inş en kısa zamanda atlatırsın canımm :1hug:Günaydın güzel mi güzel anneler, onların güzel kızları ve yakısıklı ogulları... Ben malesefff inanılmaz hasta oldum çarşamba gecesi, bogazımdan kan geldi, ateşimde 38,5 olmuş. Anlıcaınız o meshur gezici virüse bende yakalanmışım, doktorum apar topar hastaneye kaldırdı, dayadılar serumları tabi senağlama cuma öglen hastaneden cıktım, 4 gündür kesintisiz bir sekilde yatıyorum, hala öksürüyorum, öksürügüm cok degismedi ama ateşim düştü cok sükür...
Bebişimde cok iyiymis 1 hafta önceden yol alıyomus babyland e dogru naniknanik 22 cm., 632 gr. dı doktorum perşembe günü baktıgında, bir küçücük turşucuk yane kısımda annesi gibi... Ben hastanede yatarken bi sürü kardeşşş gösterdim ona bagırıp duruyorları (kadın dogum katında yatıyodumm) sositososito
Geçmişi okuyamadım arkadaslar inanılmaz birikmiş çünkü hepiniz eminim bomba gibisinizdirrrrrrr, bugun pazartesi baslıyorum yine yatcas kalkcas lara...veeeee cuma gününe 4 tane yatcas kalkcas var kaydirigubbakcemile3
hadi güzel haberlerle gel canımm a.s.kızlar benimde şu nezlemidir gripmidir sinüzitmidir neyse halen devam .valla bütün hafta sonu öldüm ağrısından şimdi doktora gidecem artık bakalım ne dicek dayanılırgibi değil.bi grip olsa neysene hepsi bi arada ilaçsızda geçmicek gibi hadi ben kaçtım kızlar bi gideyimde öğreneyim bari gelince yazarım sizede öpüldünüzzzzz
zuzuuum kullanıcısından alıntı
Günaydın güzel mi güzel anneler, onların güzel kızları ve yakısıklı ogulları... Ben malesefff inanılmaz hasta oldum çarşamba gecesi, bogazımdan kan geldi, ateşimde 38,5 olmuş. Anlıcaınız o meshur gezici virüse bende yakalanmışım, doktorum apar topar hastaneye kaldırdı, dayadılar serumları tabi cuma öglen hastaneden cıktım, 4 gündür kesintisiz bir sekilde yatıyorum, hala öksürüyorum, öksürügüm cok degismedi ama ateşim düştü cok sükür...
Bebişimde cok iyiymis 1 hafta önceden yol alıyomus babyland e dogru 22 cm., 632 gr. dı doktorum perşembe günü baktıgında, bir küçücük turşucuk yane kısımda annesi gibi... Ben hastanede yatarken bi sürü kardeşşş gösterdim ona bagırıp duruyorları (kadın dogum katında yatıyodumm)
Geçmişi okuyamadım arkadaslar inanılmaz birikmiş çünkü hepiniz eminim bomba gibisinizdirrrrrrr, bugun pazartesi baslıyorum yine yatcas kalkcas lara...veeeee cuma gününe 4 tane yatcas kalkcas var
giderdik canım hem nasıllllllll :asigim:
zor olmuştur bu aylarda ve bu haldeyken ev değiştirmek fisfisfis
gitma daaa bir yere , farkediliiyor gelmeyenlerin yokluğu
daha sayayım mı : bebişim , rosem , swethome da eh işte geliyor , ahududulu , karen , nilayyy , bir tane daha nur vardı nur34dü galiba , akdas , comebaby ( bahanesi var dinleniyo ve yatılı misafirleri var ) , sevtapduzyol , aramıza yeni yeni katılan arkadaşlardan papetland ..
ayy canım yokluğumu ve az girdiğimi farketmiş demk :)Şeniz ay çok mutlu oldum.
biraz işler yüzünden, biraz da c.tesi pazar giremiyorum o yzüden yok sayıldım:)
canım işleri ihmal etmemek için biraz kaçakları oynuyorum:))))))
[
Teşekkür ederim cnmmm, yok söz bırakmıcammm, ama ulasamadıgımız durumlarda bi alternatif gelistirmemis lazım, cebiniz olsaydı mesaj atardım mesela, cep telefonlarımızı alalım artık benceeee sengözlerimebaksanab
Ne diyosun selsinimmmm 5 iz mi, anammmm ben daha 1 izken böyleyim, 5 iz de ayılıp bayılırdım heralde delikafadulden Ama isim olayı kolay olurdu kafamdaki bütün isimlere karsılık bi kızım olurduuuu, ankete gerek kalmazdı kaydirigubbakcemile3
zuzumm gözümüz yollarda kaldı.iyi olduğuna çok sevindim.
inşallah herkes her zaman iyi olur.
doğru diyorsun cep noları lazım.
herkese günaydınnnnnnnn
nazarmı değdi temmuz annelerine CADIARZU
bebeişlerin maşallahı var ama anneler griple savaşıyo...aman dikkat hatunlar :CüvCüv:
maşallah kuzuna canım.Rabbim nazarlardan korusun paşanı:asigim:
canım dikkat etmekte yarar var..inş bi sorun olmaz canım..güzel haberlerini bekliyoruz..dualrım seninle canım :1hug:
hoşgeldin canım..çook geçmiş olsun..inş en kısa zamanda atlatırsın canımm :1hug:
bebişinede kocaman bi maşallah
hadi güzel haberlerle gel canımm a.s.
inş en kısa sürede geçer canımm :1hug:
nilaycım maşallah kuzuna :ecrin_bebek:
inş bi sorun olmadan atlatırsın canımm a.s.
herkeze günaydın hanımlar
çookk geçmiş olsun zuzuum kendine çok dikkat et
giderdik canım hem nasıllllllll :asigim:
zor olmuştur bu aylarda ve bu haldeyken ev değiştirmek fisfisfis
gitma daaa bir yere , farkediliiyor gelmeyenlerin yokluğu
daha sayayım mı : bebişim , rosem , swethome da eh işte geliyor , ahududulu , karen , nilayyy , bir tane daha nur vardı nur34dü galiba , akdas , comebaby ( bahanesi var dinleniyo ve yatılı misafirleri var ) , sevtapduzyol , aramıza yeni yeni katılan arkadaşlardan papetland ..
ayy canım yokluğumu ve az girdiğimi farketmiş demk :)Şeniz ay çok mutlu oldum.
biraz işler yüzünden, biraz da c.tesi pazar giremiyorum o yzüden yok sayıldım:)
canım işleri ihmal etmemek için biraz kaçakları oynuyorum:))))))
[
zuzumm gözümüz yollarda kaldı.iyi olduğuna çok sevindim.
inşallah herkes her zaman iyi olur.
doğru diyorsun cep noları lazım.
herkese günaydınnnnnnnn
Teşekkür ederim cnm benim, bence cep noları lazım cidden, burada bizim diğer tarafta haber veremeyenin aklında kalıyo valla :sm_cool:
GÜnaydın herkese
selsİn masallah oĞluna kocaman olmuŞ epeyde kİloluymuŞ annesİ
zuzum Çok geÇmİŞ olsun canım İnŞ tez zamanda atlatırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?