2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

Günaydın herkese,cumartesi günü ayrıntılı ultrasona girdim kızlar.Kendi doktorum bakmadı ama başka bir prof. doktor önerdi ona gittim.22-24 haftalar arasında yapılıyormuş ben 22+2 günlüktüm.Doktor bebeğimin tüm organlarına sırasıyla baktı inceledi.Çok şükür herşey normal bir sorun yok.Çok hareketli hiç durmuyor dedi doktor.hamileliğimin başından beri toplam 7 kilo almışım.Kilomun fazla olduğunu dikkat etmem gerektiğini söyledi.Ayrıca bebeğin gelişimi 2 hafta ileri görülüyor dedi.22 haftalık sata göre ama 24 haftalık görülüyor dedi.Çok beslemişsin bebeği dedi.ÇOkta hoşlanmadım açıkçası doktordan.Kendi doktoruma alışık olunca herhalde.Elime bir form doldurup verdi kendi doktoruma gittiğimde göstereceğim.Herşey normal görünüyor forma tek tek yazmış.Ama sonuç olarak sdtt önerildi demiş.Eve gelince okudum ne demek anlamadım.Bana muayene esnasında bişey önermedi.Sadece yediklerimle ilgili kilo konusunda tavsiyelerde bulundu o kadar.ınternetten baktım ama sdtt ne demek bişey bulamadım.Bir aksilik olsa bana açıkça söylemesi gerekir öyle değilmi?Üff ağzındanda düzgün bir laf çıkmadı bende doktora yabancı olduğum için açıkça herşeyi soramadım.Sinir oldum.Kendi doktoruma 1 ay sonra gidicem.

swethome sende yaptırmıştın dimi şeker testi.ilkinde sorun çıkmıştı sonra tekrar yuaptırdın dimi yanlış hatırlamıyorsam.karıştırıyorda olabilirim.bir anlatırmısın canım

Benımde dolgulu dıŞım aĞrıyor kızlar dr a sordum 7. Aya kadar yanı 28. Haftaya kadar Çekım ve dolgu yaptırılabılıyormuŞ
aĞrı varsa hıÇ beklemeyın zamanımız daraldı son aylarda kesınlıkle ıŞkence Çekerız

gözün aydın canım maşallah bebişine herşey yolunda bence okadar takılma kötü bişey olsa söyler doktorlar sen merak etme telaşta yapma artık yola daha rahat devam edersin:1hug:

evet ılsu su an agrımıyor ama hassaslastıgınız farkındayım. ılerde agrı yapabılır kırıldı. ne yapacagım bılmıyorum doktorum brısey olmaz dedı lokal anestezıden ama ben yıne de korkuyorum. ıdare etsem 3-4 ay ıdare edebılırmıyım acaba. sonraları da agrımasından daha buyuk problem acmasından korkuyorum

Geçmiş olsun cnm, detaylı ultrasonu atlatınca rahatlıyo baya insannn kaydirigubbakcemile5 bebeginde bi sorun yok ya cok sükür, kocaman olmus ustelik annesi beslemişsinde beslemişsin masallah Bende sdtt yi hic duymadım cnm ama bi aksilik degildir bence, belki kiloyla alakalı biseydir kontrol altında tutulması gerekiyodur, sonucta bebegin büyümüş masallah ama daha fazla buyurse bu gereksiz beslendigi anlamına da gelebilir bence endişelenme cnm, kafanda da kurma, doktoruna hemen git sor yada mail at sonucları scan edip nolcakki :1hug:

Bence kırıldıysa bir an once tedavi ol annecik, sonra problem yaratır ve mudahale edemezsen cok acı cekersin allah korusunnnn :Saruboceq: Diş agrısı cok korkunnnncccc bi agrı ya, ay aman allah korusunnn:Saruboceq:

YOK CANIM BEkleme git dr a .bende gidiceğim. son aylarda azarsa naparız diş ağrısı beterdir çünkü .

Melekcim , ılsucum,Nesguik göbişleriniz süper maşallah onlara ve içeride keyf yapan kuzulara:ecrin_bebek:
diş tedavilerini orta 3 ayda yaptırabilirsiniz diyor doktorlar ama genede danışın kendi doktorlarınıza kıslar
geçmiş olsun diş fenadır yaa:1no2:

canım dişinin tedavisine baktır bence hemen 2 hafta sonra hiç bişey yapamazlar 3 6 ay arası diş çekimi doldu v.s gibi yapılıyor bende tam 4 aylıkken diş çektirdim ve bi dolgu yaptırdım doktor tam zamanında geldin dedi 6. ayından sonra işlem yapılmıyo dişe o yüzden ihmal etme gitgamyoncuiremsu

sağol canım Doktor kötü birşey söylemedi tüm organlar normal görünüyor zaten verdiği kağıttada yazmış tek tek.Bi aksilik olsa uyarırdı öyle değilmi?*ben hala daha evhamlanıyorum işte o kelimenin anlamını çözemedim ya.Şeker testi yapıldımı diye sordu yapılmadı henüz dedim.Yüksek çıkarsa doktorun diyet verir zaten dedi.Sebze meyve balık tyumurta ye bol bol hamur işi tatlıdan uzak dur dedi o kadar başkada bir tavsiyede bulunmadı.Adam kiloma taktı kafayı 7 kilo o kadarda çok değil bence.23. haftama giriyorum.Yenge sen ne yedin bu kadar çok beslenmiş bu çocuk 2 hafta gelişimi önde diyor hayret yaa

Canım gözün aydın herşeyi yolundaymış bak ne güsel bence içini ferah tut kilo ilgili bişiylerdir başka bişiy söylemediyse
Sen genede doktoruna faxla sonuçlarını yorumlasın dayanamadım 1 ay dersin nolucakki alt tarafı telden anlatıcak sana kaydirigubbakcemile5

canım maşallahh oğluna... 2 hafta önden gidiyor demek ne güzell.. bişey yok dediyse yoktur cnm bazen başka testlerde önerebiliyorlar boşver cnm takma kafana nasıl olsa kendi dr un açıklar sana.. ters bi durum olsa hemen söylerdi...

canım geçmiş olsun...
hiç başıma gelmedi ama hamileyken dolgu yapıldığını duymuştıum ama... bence diş dr una da görün cnm...

Evet faks çekmek hiç aklıma gelmemişti çok sağol canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…