2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

Düdüğğğeeeee bak ya, ne yedin yenge senmiş , pek şakacı masalahhhhh klava:klava: Kızdırma beni seni de yeim ben boyle bi insanım deseydinnnn kaydirigubbakcemile3

güneydın kızlar

fazla okuyamadım geçmişi umarım herkes iyidir. star - dust cnm merak edilmek ne güzel teşekkürler tatlım hafta sonu annemdeydim giremedim sende umarım iyisindir.

kocabi maşallah bebişine :asigim:
gözün aydın canım..bi sorun olacağını bende düşünmüyorum..baksana bebeğin maşallahı var.kilona dikkat etmen için dr.unu yönlendirecek bi bilgi filan vermiştir belki.dr dilinde.en iyisi drunla konuş..inş bişeyde çıkmaz canım.a.s.

şimdiye kadar dişle ilgili bi sorun yaşamdım..ama ağrısı bazen dayanlımz oluyormuş..zamanın varken yaptır derim..ileriki dönemlerde zaten yeteri kadar stres yaşanıyo bi de onun ağrısıyla uğraşma derim :1hug:

bebeğin çok kilolu olması annenin şekerinden kaynaklanabiliyormuş kızlar .bilginiz olsun .

kızlar bebeklerimizin cinsiyetleri ve isimleri yopiğine başlık açtım MUCıZE KIZIMA ıSıM diye değişik isim önerilerinizi bekliyorum

seher çok güldüm doktoruan .
41 kere maşallah bebeğine.
sen şekerli şeyleri fazla yeme senin kg da bir şey yok:)))
bir de beni görese 10 kg aldım:)
neyseeeeee
boşver şom ağızlı doktoru.
yengeeee ne yeidn haaaa
allahım ya .
zuzuzummm iyi ki geldin beeeeee annem

ya kızlar benisim konusunda o kadar karasızım ki ,ipek ve elif üzerdne duruyorudm.
bir baktım, sokakta bir kadın çocuğunu elif diye çağırıyor .zaten hiç tanımamam hiç birinide ama uzaktna sempati duymaığım bir aile.ne kadar da önyargılıyım dedğil mi, eliftan vazgeçtim o yzüden offf yaaa
..
ipek kızımmm diye seslenmek nasıl sizceeeeeeee

Saol cnm benim geldim de fiziken yokum yine bu sefer biriken seylerden cok az bakabiliyorum foruma kaydirigubbakcemile3

Elifte cok güsel, ipekte cok güselll bence Elif İpek olsundelikafadulden

ama tek isim koymak stiyorum
ben iki isimli hiç sevmem ki
ipek ipek saçlı kızım yavrum demdk nasıl bri söyle bakım içinden nasıl oluyor:))))))))))))

swethome canım hiç kafanı karıştırma bencede ipek:lepi:
bu arada kızım için söylediğin iyi dilekler senin içinde geçerli tatlımhihoyyyt

canım bence biraz abartmış
7 kiloya çok demiş bende 7 kilo aldım
normal dedi
aramızda 2 hafta var çok değil
belki bebek için söylemiştir :CüvCüv:

canım çok geçmiş olsun.Allah beterinden saklasın.bebişinn de çok iyimiş maşallah

merhabalar kızlar,
herkesleri iyi gördüm
selsin canım maşallah oğluşuna
zuzum özlettin kendini hoşgeldina.s. çok geçmiş olsun ve kuzuna da maşallah
seher canım sen de takma kafana bence şeker testi falandır o. kilona takmış ya ondan. senin kuzuna da maşallah
kikoleyim çok teşekkür ederim canım a.s. inş drden en hafif hastalık haberiyle gelirsin.

kızlar biz kızımıza Nurdan ismini koyacağız. ben bi isim daha istiyordum yanına da eşimi zor ikna ettim. şimdi onu düşünüyorum. Nurdan Neva olsun dedik en son ama emin de değilim. sizce nasıl?Nurdanın yanına yakışan bi isim aklınıza gelirse bana da yardımcı olursanız sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…