sağol canım Doktor kötü birşey söylemedi tüm organlar normal görünüyor zaten verdiği kağıttada yazmış tek tek.Bi aksilik olsa uyarırdı öyle değilmi?*ben hala daha evhamlanıyorum işte o kelimenin anlamını çözemedim ya.Şeker testi yapıldımı diye sordu yapılmadı henüz dedim.Yüksek çıkarsa doktorun diyet verir zaten dedi.Sebze meyve balık tyumurta ye bol bol hamur işi tatlıdan uzak dur dedi o kadar başkada bir tavsiyede bulunmadı.Adam kiloma taktı kafayı 7 kilo o kadarda çok değil bence.23. haftama giriyorum.Yenge sen ne yedin bu kadar çok beslenmiş bu çocuk 2 hafta gelişimi önde diyor hayret yaa
Ya kıslar C&A nın intener sayfasını bulamadım bilen varsa özelden bana atarmısınız?
kocabi maşallah bebişineGünaydın herkese,cumartesi günü ayrıntılı ultrasona girdim kızlar.Kendi doktorum bakmadı ama başka bir prof. doktor önerdi ona gittim.22-24 haftalar arasında yapılıyormuş ben 22+2 günlüktüm.Doktor bebeğimin tüm organlarına sırasıyla baktı inceledi.Çok şükür herşey normal bir sorun yok.Çok hareketli hiç durmuyor dedi doktor.hamileliğimin başından beri toplam 7 kilo almışım.Kilomun fazla olduğunu dikkat etmem gerektiğini söyledi.Ayrıca bebeğin gelişimi 2 hafta ileri görülüyor dedi.22 haftalık sata göre ama 24 haftalık görülüyor dedi.Çok beslemişsin bebeği dedi.ÇOkta hoşlanmadım açıkçası doktordan.Kendi doktoruma alışık olunca herhalde.Elime bir form doldurup verdi kendi doktoruma gittiğimde göstereceğim.Herşey normal görünüyor forma tek tek yazmış.Ama sonuç olarak sdtt önerildi demiş.Eve gelince okudum ne demek anlamadım.Bana muayene esnasında bişey önermedi.Sadece yediklerimle ilgili kilo konusunda tavsiyelerde bulundu o kadar.İnternetten baktım ama sdtt ne demek bişey bulamadım.Bir aksilik olsa bana açıkça söylemesi gerekir öyle değilmi?Üff ağzındanda düzgün bir laf çıkmadı bende doktora yabancı olduğum için açıkça herşeyi soramadım.Sinir oldum.Kendi doktoruma 1 ay sonra gidicem.
evet ılsu su an agrımıyor ama hassaslastıgınız farkındayım. ılerde agrı yapabılır kırıldı. ne yapacagım bılmıyorum doktorum brısey olmaz dedı lokal anestezıden ama ben yıne de korkuyorum. ıdare etsem 3-4 ay ıdare edebılırmıyım acaba. sonraları da agrımasından daha buyuk problem acmasından korkuyorum
seher çok güldüm doktoruan .
41 kere maşallah bebeğine.
sen şekerli şeyleri fazla yeme senin kg da bir şey yok:)))
bir de beni görese 10 kg aldım:)
neyseeeeee
boşver şom ağızlı doktoru.
yengeeee ne yeidn haaaa
allahım ya .
zuzuzummm iyi ki geldin beeeeee annem
ya kızlar benisim konusunda o kadar karasızım ki ,ipek ve elif üzerdne duruyorudm.
bir baktım, sokakta bir kadın çocuğunu elif diye çağırıyor .zaten hiç tanımamam hiç birinide ama uzaktna sempati duymaığım bir aile.ne kadar da önyargılıyım dedğil mi, eliftan vazgeçtim o yzüden offf yaaa
..
ipek kızımmm diye seslenmek nasıl sizceeeeeeee
Günaydın herkese,cumartesi günü ayrıntılı ultrasona girdim kızlar.Kendi doktorum bakmadı ama başka bir prof. doktor önerdi ona gittim.22-24 haftalar arasında yapılıyormuş ben 22+2 günlüktüm.Doktor bebeğimin tüm organlarına sırasıyla baktı inceledi.Çok şükür herşey normal bir sorun yok.Çok hareketli hiç durmuyor dedi doktor.hamileliğimin başından beri toplam 7 kilo almışım.Kilomun fazla olduğunu dikkat etmem gerektiğini söyledi.Ayrıca bebeğin gelişimi 2 hafta ileri görülüyor dedi.22 haftalık sata göre ama 24 haftalık görülüyor dedi.Çok beslemişsin bebeği dedi.ÇOkta hoşlanmadım açıkçası doktordan.Kendi doktoruma alışık olunca herhalde.Elime bir form doldurup verdi kendi doktoruma gittiğimde göstereceğim.Herşey normal görünüyor forma tek tek yazmış.Ama sonuç olarak sdtt önerildi demiş.Eve gelince okudum ne demek anlamadım.Bana muayene esnasında bişey önermedi.Sadece yediklerimle ilgili kilo konusunda tavsiyelerde bulundu o kadar.İnternetten baktım ama sdtt ne demek bişey bulamadım.Bir aksilik olsa bana açıkça söylemesi gerekir öyle değilmi?Üff ağzındanda düzgün bir laf çıkmadı bende doktora yabancı olduğum için açıkça herşeyi soramadım.Sinir oldum.Kendi doktoruma 1 ay sonra gidicem.
ama tek isim koymak stiyorum
ben iki isimli hiç sevmem ki
ipek ipek saçlı kızım yavrum demdk nasıl bri söyle bakım içinden nasıl oluyor:))))))))))))
attım canım bak istersen gaydın ca nın adresini
Günaydın güzel mi güzel anneler, onların güzel kızları ve yakısıklı ogulları... Ben malesefff inanılmaz hasta oldum çarşamba gecesi, bogazımdan kan geldi, ateşimde 38,5 olmuş. Anlıcaınız o meshur gezici virüse bende yakalanmışım, doktorum apar topar hastaneye kaldırdı, dayadılar serumları tabi senağlama cuma öglen hastaneden cıktım, 4 gündür kesintisiz bir sekilde yatıyorum, hala öksürüyorum, öksürügüm cok degismedi ama ateşim düştü cok sükür...
Bebişimde cok iyiymis 1 hafta önceden yol alıyomus babyland e dogru naniknanik 22 cm., 632 gr. dı doktorum perşembe günü baktıgında, bir küçücük turşucuk yane kısımda annesi gibi... Ben hastanede yatarken bi sürü kardeşşş gösterdim ona bagırıp duruyorları (kadın dogum katında yatıyodumm) sositososito
Geçmişi okuyamadım arkadaslar inanılmaz birikmiş çünkü hepiniz eminim bomba gibisinizdirrrrrrr, bugun pazartesi baslıyorum yine yatcas kalkcas lara...veeeee cuma gününe 4 tane yatcas kalkcas var kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?