canım çok geçmiş olsun.Allah beterinden saklasın.bebişinn de çok iyimiş maşallah
merhabalar kızlar,
herkesleri iyi gördüm
selsin canım maşallah oğluşuna
zuzum özlettin kendini hoşgeldina.s. çok geçmiş olsun ve kuzuna da maşallah
seher canım sen de takma kafana bence şeker testi falandır o. kilona takmış ya ondan. senin kuzuna da maşallah
kikoleyim çok teşekkür ederim canım a.s. inş drden en hafif hastalık haberiyle gelirsin.
kızlar biz kızımıza Nurdan ismini koyacağız. ben bi isim daha istiyordum yanına da eşimi zor ikna ettim. şimdi onu düşünüyorum. Nurdan Neva olsun dedik en son ama emin de değilim. sizce nasıl?Nurdanın yanına yakışan bi isim aklınıza gelirse bana da yardımcı olursanız sevinirim.
İpek güsel canım ipeğim dersin ipek kızım olur ipek saçlım oo süper
Düdüğğğeeeee bak ya, ne yedin yenge senmiş , pek şakacı masalahhhhhklava: klava: Kızdırma beni seni de yeim ben boyle bi insanım deseydinnnn kaydirigubbakcemile3
ipeğe takıldım valla bende
sanki içimden ipek oalcak giib geliyor.
ama babamız arayışını sürdürüyor:))))
oy ya kızalr deneyen oldu mu?
akşam uzanıyorum.
babamız elini akrnıma koyuyor benim ipke kızım babayı hissedince pat pat vuruyor.sonra elini yana doğru çekiyor.gidiyor o yana kaydığını hissediyorum birde ordan vuruyor.
elini nereye götürürse o yana gidiyor ve babaya pat pat vuruyor.
acaba deneyen oldu mu?
benim kız biraz babacı mı yoksa:)
beni rahatsız etme mi diyor yoksa.
sonr abab elini çekince hareketlerinin eski haline dönüyor öyle bir şey işte:)
hahahaa valla yenge deyince benimde gülesim geldi zor tuttum kendimi.sırnaşık şeyBirde diyorki bu çocuk çok hareketli ya hızına yetişmek için 100 km hızla koşmak gerekiyor diyoo:roflol:
canım bence biraz abartmış
7 kiloya çok demiş bende 7 kilo aldım
normal dedi
aramızda 2 hafta var çok değil
belki bebek için söylemiştir :CüvCüv:
geçmiş olsun zuzuuum dikkat et kendine
swethome canım artık bebeklerimiz bilinçli hareket etmeye başlamışlar ve fark edebiliyorlarmış. demekki senin kız babasına çok düşkün olacak
benimki de aksine elimizi koyunca duruyor yada konuşmaya başlayınca. heralde saygılı olacak bizimki dedelikafadulden
ya kızlar benisim konusunda o kadar karasızım ki ,ipek ve elif üzerdne duruyorudm.
bir baktım, sokakta bir kadın çocuğunu elif diye çağırıyor .zaten hiç tanımamam hiç birinide ama uzaktna sempati duymaığım bir aile.ne kadar da önyargılıyım dedğil mi, eliftan vazgeçtim o yzüden offf yaaa
..
ipek kızımmm diye seslenmek nasıl sizceeeeeeee
zuzum bizim soyadımız ankaralı. ona uygun hiiiç bulabileceğimiz zannetmiyorum
Ama bilas engelli koşu olur sanada antreman olur bak hem bahaneyle deseydinnnn -tatlicadiarzu- AAAAA sen bi daha beni de gotursene yanında buna gidersen, yolarım ben bu adamıııı laubali sey nolcakkkkk hıhhhhhhklava:
Bence saygıdan cok anlamaya calısıyodur henüz, arkada cok kibar konusan son derece narin, zarif insan annem var, diger tarafta boru gibi sesli, daha bebekle nasıl konusulcaını bilmeyen biri -tatlicadiarzu- Benimki kesin bu ikileme düşmüştür... Hic sansı yok babamızınnnn :sm_cool:
Hımmm doru soluyosun ama a harfiyle baslayan bişi olabilir aslen. Nurdan Ayda Ankaralı meselaaaa... Ay dur ya bu olmadı Nurdan Ayda, Turist Omer uzayda gibi oldu kaydirigubbakcemile3 İste kelin ilacı olsa basına sürermis benimki de o hesap, kendime bulamadımki daha isim, bi de bıdı bıdı konusuyorum süprizzzzz
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 zuzum valla bizim babamız sesini öyle bi inceltiyo kikaydirigubbakcemile3 benden güzel konuşuyo valla bizimki de ters bi ikileme düşmüş olmasındelikafadulden. ne olursa olsun kızım henüz benim bedenimde bana daha yakın:jeyyar: babamızı kıskandırıyoruzkaydirigubbakcemile3
bu arada sanırım erkek seslerinin frekansları daha düşükmüş. veee bebekler düşük frekanslı sesleri daha iyi ayırt edebiliyorlarmış.
benim şeker yüklemesi
çok iyi çıktı kızlar hiç sorun yok
allaha şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?