2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

canım çok geçmiş olsun.Allah beterinden saklasın.bebişinn de çok iyimiş maşallah

Cok teşekkür ederim cnmmm amin hepimizi beterinden saklasın allahım a.s.

Saol cnm benim :1hug: Ay Nurdan'ın yanına hic isim gelmedi bi an aklıma kafiyeli ama soyadınızla kafiyeli her ismi koyabilirsin bence cnm delikafadulden

İpek güsel canım ipeğim dersin ipek kızım olur ipek saçlım oo süper

ipeğe takıldım valla bende
sanki içimden ipek oalcak giib geliyor.
ama babamız arayışını sürdürüyor:))))
oy ya kızalr deneyen oldu mu?
akşam uzanıyorum.
babamız elini akrnıma koyuyor benim ipke kızım babayı hissedince pat pat vuruyor.sonra elini yana doğru çekiyor.gidiyor o yana kaydığını hissediyorum birde ordan vuruyor.
elini nereye götürürse o yana gidiyor ve babaya pat pat vuruyor.
acaba deneyen oldu mu?
benim kız biraz babacı mı yoksa:)
beni rahatsız etme mi diyor yoksa.
sonr abab elini çekince hareketlerinin eski haline dönüyor öyle bir şey işte:)

Gaydıncımmm gittinmi sen haftasonu alısverise? Havuzlu hana gitcek olan sendin dimi cnm yanlıs hatırlamıyorummm

Düdüğğğeeeee bak ya, ne yedin yenge senmiş , pek şakacı masalahhhhh klava:klava: Kızdırma beni seni de yeim ben boyle bi insanım deseydinnnn kaydirigubbakcemile3

hahahaa valla yenge deyince benimde gülesim geldi zor tuttum kendimi.sırnaşık şeyBirde diyorki bu çocuk çok hareketli ya hızına yetişmek için 100 km hızla koşmak gerekiyor diyoo:roflol:

Bence kesin babacı olcak, sende tek basına kalcannn ohhhhh lülülülülülü Valla benim kızda oyle sanırım, ama babanın sesini duydumu yada elini hissetti mi sakinleşiyo, benimde agzım kulaklarıma varıyo, oleyyyy aglayınca kime verceimi buldum kızımı diyeeee naniknanik

swethomecum sana yazmıştım ama atladın galiba.ilk şeker testinde sendede sorun çıkmıştı dimi.nasıl olmuştu anlatabilirmisin

swethome canım artık bebeklerimiz bilinçli hareket etmeye başlamışlar ve fark edebiliyorlarmış. demekki senin kız babasına çok düşkün olacak
benimki de aksine elimizi koyunca duruyor yada konuşmaya başlayınca. heralde saygılı olacak bizimki dedelikafadulden

hahahaa valla yenge deyince benimde gülesim geldi zor tuttum kendimi.sırnaşık şeyBirde diyorki bu çocuk çok hareketli ya hızına yetişmek için 100 km hızla koşmak gerekiyor diyoo:roflol:

Ama bilas engelli koşu olur sanada antreman olur bak hem bahaneyle deseydinnnn -tatlicadiarzu- AAAAA sen bi daha beni de gotursene yanında buna gidersen, yolarım ben bu adamıııı laubali sey nolcakkkkk hıhhhhhh klava:

canım bence biraz abartmış
7 kiloya çok demiş bende 7 kilo aldım
normal dedi
aramızda 2 hafta var çok değil
belki bebek için söylemiştir :CüvCüv:

bencede çok değil kendi doktorum kilomun hep normal olduğunu söylüyor.Bebeğinde kilosunu sormak hiç aklıma gelmedi bende tutuldum kaldım ya muayenede hiç bişey sormadım

geçmiş olsun zuzuuum dikkat et kendine

Cok teşekkür ederim cnm a.s. Ediyorum kendimce dikkat ama yetmiyo demekki, bi yerde hata yapıyorum doktoruma gore cok hareketliyim cok geziyorum, bünyem zayıf düşüyo ama napıyım saf saf yatıyımmı cnm aylarca allah korusunnn

Bence saygıdan cok anlamaya calısıyodur henüz, arkada cok kibar konusan son derece narin, zarif insan annem var, diger tarafta boru gibi sesli, daha bebekle nasıl konusulcaını bilmeyen biri -tatlicadiarzu- Benimki kesin bu ikileme düşmüştür... Hic sansı yok babamızınnnn :sm_cool:

ipek bencede güzel isim.İpek gibi bir kızın olsun inşallaha.s.

zuzum bizim soyadımız ankaralı. ona uygun hiiiç bulabileceğimiz zannetmiyorum

Hımmm doru soluyosun ama a harfiyle baslayan bişi olabilir aslen. Nurdan Ayda Ankaralı meselaaaa... Ay dur ya bu olmadı Nurdan Ayda, Turist Omer uzayda gibi oldu kaydirigubbakcemile3 İste kelin ilacı olsa basına sürermis benimki de o hesap, kendime bulamadımki daha isim, bi de bıdı bıdı konusuyorum süprizzzzz

Ama bilas engelli koşu olur sanada antreman olur bak hem bahaneyle deseydinnnn -tatlicadiarzu- AAAAA sen bi daha beni de gotursene yanında buna gidersen, yolarım ben bu adamıııı laubali sey nolcakkkkk hıhhhhhh klava:

Yok canım bir daha gitmem bende sadece ayrıntılı için gitmiştim.Hemde 3 boyutluda göreyim cd falan veriyor dediler şansıma 3 boyutluda bozulmuş bebeği de göremedim

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 zuzum valla bizim babamız sesini öyle bi inceltiyo kikaydirigubbakcemile3 benden güzel konuşuyo valla bizimki de ters bi ikileme düşmüş olmasındelikafadulden. ne olursa olsun kızım henüz benim bedenimde bana daha yakın:jeyyar: babamızı kıskandırıyoruzkaydirigubbakcemile3

bu arada sanırım erkek seslerinin frekansları daha düşükmüş. veee bebekler düşük frekanslı sesleri daha iyi ayırt edebiliyorlarmış.

:roflol: a.s.a.s.a.s.

Evet oyleymis cnm, ama en cok farkedebildikleri ses anneleri oluyomus tabi delikafadulden Arada babamız elini koyup kızıııım diye baslıyo, ben atlıyorummm yirim senin kızını, seni de yirim, kızını da yirim diyorum cokacimcoook hevesi kursagında kalıyo garibiminnnnn ya :asigim::asigim::asigim:

benim şeker yüklemesi
çok iyi çıktı kızlar hiç sorun yok
allaha şükür

Hayırlı olsun cnm geçmişler olsun valla, bi virajı daha döndün kaydirigubbakcemile3 Bakalım benim nası cıkcak 3 haftam var daha :1shok: Muhtemelen aldıgım kilolar için ve sekerle aramı bozmadıgım gibi kendimi cılgınca cikolataya bogdugum icin sana seker testi yapamayıs, sen komple şeker olmussun artık, ne tatlı bisi olmussun kasma artık bu saatten sora dicekkkkk laelaelaelaelae

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…