2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

benim şeker yüklemesi
çok iyi çıktı kızlar hiç sorun yok
allaha şükür

geçmiş olsuun. inş sorunsuz hep böyle devam edersin canım.
benim de perşembe günü testim var. ablam yarım limonla git dedi. bana dr limon getir yanında demişti de limonla gitmiştim dedi. yoksa çok mideni bulandırıyormuş.

Gaydıncımmm gittinmi sen haftasonu alısverise? Havuzlu hana gitcek olan sendin dimi cnm yanlıs hatırlamıyorummm

Evet canımcım bendim gittik ama gezmek için gittik alışveriş için 11 nisanda gidicez havalar güzelleşsin iyice dedik kayınvalidemlerde gelicek
Ya ben yeşildirek tarafında toptancılar vardı tesadüf birine girdim harika ürünler vardı
Adamda saolsun veririm tane dedi şapkalı havlu aldım 6 liraya battaniye aldım penyeden 7 lira yakalıklar aldım günlük kullanmaya 12 tanesi 3,75 lira acaip uygundu oraya tekrar gidicem 11 nisanda iyi bakmak lazım alışverişten önce

Ciddimisin yani bende gidicektim gidemedim bu hafta hastayım diye bakalım daha iyi olursam bu haftasonu gidicem e artık havaya da baglı şakkıdı Ne güsel güle güle giysin bebişin bol bol, birini cıkarır birini giyer artık gerci sıcakta ne giycekse cocuklar bizim bile cıkarasımız geliyo üstümüzü basımızı kaydirigubbakcemile3

Gamzecim hadi gözün aydın canım ciddi bir basamaktı şeker atlatmana sevindim darısı bizlerin başına inş...:Saruboceq:

saolun kızlar bu arada ahududulu limon ilk defa duydum
o açlıktan şekerlı su meyvesuyu gibi geldi bana
zaten geç gittim üstüne beklemişdim

Canım bu penye battaniyeler çok işe yarıyomuş bide hemen kirlendikleri için yedekli kullanmak gerekliymiş.
Birde alt açmalar gördüm ne tatlı şeylerdi 10 lira bu toptancıda 15 lira dışardaydı
Alt açma alıcam ama kullanım amacım ana kucağı için olucak bebek çok alçakta kalıyo diğer türlü altına bişiy koymak gerekiyo alt açmayı koyucam bende kaydirigubbakcemile5
Bayağı bi gezin öyle havuzlu hana gidin havuzlu handa çok güsel şeyler var ama fiyatları çok uygun değil aklınızda olsunyerimseniben

Kıslar bu arada benim doktorum şeker yüklemesi için aç olman gerekmez sadece bir kaç gün önceden tatlı tüketme etkileyebilir değerin yüsek çıkarsa 100mg yapmak zorunda kalırız çok zorlu geçiyo o gerek yok dedi gün içinde de yaptırabilirsin dedi bana sabah aç git felan demedi yaniCADIARZU

Made in Turkey olsun da cnm gerisi onemli diil, zaten bebek cicileri pahalı el mecbur kaydirigubbakcemile3 ama bakıyorum mothercare e bile güselim seyler milyonlarca tl ve made in china malesef, bu kadar para göz olunmasına gıcık oluyorum, maliyeti nedir ki el kadar zıbının, adamlar nasıl kar ediyo bu işten ustelik o kadar kaliteli seylerde diil benim de bolece sinirimi kaldırıyolarrr :1ninca::1ninca::1ninca:

Kıslar bakın açlık gerekmiyomuş Limon burdada yazıyo..
Trimester: Şeker Yükleme Testi
Hamileliğin 24-28. haftaları arasında tüm anne adaylarına gebelik diyabeti (şeker hastalığı) için 50 gram şeker yükleme testi yapılır. Bu testin zamanını gebelik takibiniz sırasında doktorunuz belirtecektir. 50 gram şeker testi sonuçları anormal çıkan hastalar ile aşağıdaki risk faktörlerine sahip hastalarda 100 gram şeker yükleme testi yapılır.

- Aşırı kilo

- Ailede şeker hastalığı bulunması

- 35 yaşın üzerinde olma

Bu risk faktörünün bulunduğu durumlarda 100 gramlık şeker yükleme testi 24-28. gebelik haftaları beklenmeden ilk başvuru anında yapılır.

Şeker yükleme testi için giderken bilinmesi gerekenler:
Şeker yükleme testlerinde hastadan yoğun şeker içeren bir su içmesi istenir bu nedenle bu suyun içilmesini kolaylaştırmak için yanınızda bir adet limon getirmeniz tavsiye edilir.

50 gram şeker yükleme testi: Hastanın aç olması gerekli değildir. Sadece hafif bir kahvaltı yeterlidir. Şekerli su içildikten 1 saat sonra hastadan kan alınır.

100 gram şeker yükleme testi: Hastanın kahvaltı yapmadan aç gelmesi gereklidir. ılk önce aç olarak kan alınır daha sonra şeker içildikten sonra birer saatlik aralar ile 3 defa daha kan alınır.

Canımcım o konuda bende çok hassasım ilk onu soruyorum Bu ürünleri aldığım yerdeki adam bebek ürünlerinin hepsi bursadan gelir çin malı yoktur dedi
büyük markalar tekstil adı altında yaptırdıkları için çine endonezyaya felan gönderiyolar kışlık battaniye hediye gelmişti oğluma hemen baktım oda bursa üretim gözüküyo marka takıntım hiç bir zaman olmadı ama çin takıntım inanılmaz var

Aynen cnm, insanın gözünün içine baka baka kazık cnm olmaski bu kadar, aptal gibi hissediyo insan kendini :1ninca:

hoşgeldin canım.bizlerde keyifler iyi sen nasılsın

hoşbulduk selsincim..ben artık iyi sayılırım..1 hafta önce griptim ve 2 gun öncede bir türlü çıkmayan 20lik dişim tekrar sansını denemek isteyince agrım oldu ama şu an iyiyim şükür..bu arada 25. haftaya grdim ve 8 kilo almışım ..sanırım bu ay baya büyüycem:=)

kaydirigubbakcemile3

karen hoşgeldin ne hbr canımcım nasılsın annen baktımı sana ve kuzuna yaptı yaptı yedirdi dimi göbişini koyda görelim ne kadar olmuş:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…