benim şeker yüklemesi
çok iyi çıktı kızlar hiç sorun yok
allaha şükür
Gaydıncımmm gittinmi sen haftasonu alısverise? Havuzlu hana gitcek olan sendin dimi cnm yanlıs hatırlamıyorummm
benim şeker yüklemesi
çok iyi çıktı kızlar hiç sorun yok
allaha şükür
Evet canımcım bendim gittik ama gezmek için gittik alışveriş için 11 nisanda gidicez havalar güzelleşsin iyice dedik kayınvalidemlerde gelicek
Ya ben yeşildirek tarafında toptancılar vardı tesadüf birine girdim harika ürünler vardı
Adamda saolsun veririm tane dedi şapkalı havlu aldım 6 liraya battaniye aldım penyeden 7 lira yakalıklar aldım günlük kullanmaya 12 tanesi 3,75 lira acaip uygundu oraya tekrar gidicem 11 nisanda iyi bakmak lazım alışverişten önce
Ciddimisin yani bende gidicektim gidemedim bu hafta hastayım diye bakalım daha iyi olursam bu haftasonu gidicem e artık havaya da baglı şakkıdı Ne güsel güle güle giysin bebişin bol bol, birini cıkarır birini giyer artık gerci sıcakta ne giycekse cocuklar bizim bile cıkarasımız geliyo üstümüzü basımızı kaydirigubbakcemile3
Gamzecim hadi gözün aydın canım ciddi bir basamaktı şeker atlatmana sevindim darısı bizlerin başına inş...:Saruboceq:
Canım bu penye battaniyeler çok işe yarıyomuş bide hemen kirlendikleri için yedekli kullanmak gerekliymiş.
Birde alt açmalar gördüm ne tatlı şeylerdi 10 lira bu toptancıda 15 lira dışardaydı
Alt açma alıcam ama kullanım amacım ana kucağı için olucak bebek çok alçakta kalıyo diğer türlü altına bişiy koymak gerekiyo alt açmayı koyucam bende kaydirigubbakcemile5
Bayağı bi gezin öyle havuzlu hana gidin havuzlu handa çok güsel şeyler var ama fiyatları çok uygun değil aklınızda olsunyerimseniben
Made in Turkey olsun da cnm gerisi onemli diil, zaten bebek cicileri pahalı el mecbur kaydirigubbakcemile3 ama bakıyorum mothercare e bile güselim seyler milyonlarca tl ve made in china malesef, bu kadar para göz olunmasına gıcık oluyorum, maliyeti nedir ki el kadar zıbının, adamlar nasıl kar ediyo bu işten ustelik o kadar kaliteli seylerde diil benim de bolece sinirimi kaldırıyolarrr :1ninca::1ninca::1ninca:
selam kızlarrr...ve sonunda evimize döndük..:=)keyifler umarım iyidir.
Canımcım o konuda bende çok hassasım ilk onu soruyorum Bu ürünleri aldığım yerdeki adam bebek ürünlerinin hepsi bursadan gelir çin malı yoktur dedi
büyük markalar tekstil adı altında yaptırdıkları için çine endonezyaya felan gönderiyolar kışlık battaniye hediye gelmişti oğluma hemen baktım oda bursa üretim gözüküyo marka takıntım hiç bir zaman olmadı ama çin takıntım inanılmaz var
hoşgeldin canım.bizlerde keyifler iyi sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?