2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

gaydin, zzuzum ve dilaracım teşekkür ederiz ve hoşbulduk:=)..

tatlım annem bana hiç b iş yaptırmadı walla, durmadan yemek ye meyve ye yat kızım poff oldum walla..tembelleştim şimdi evde b yıgın iş var ve ölece bakıorum:=)
kilo olarakta 8 kilo almışım..göbişi akşama eklerim artık ama çok buyumedi sanki..ama inanılmaz tekmeci kızım var karateci olcak sanırım:=)

kızla doğum için doktorunuzla konuştunuzmu nerde nasıl olacak dile

Canım ben Memorialda yapıcam doktorum şuan için rahim ölçümümden sonrada normal gözüküyo dedi ama sanırım 7. aydan sonra konuşulur nasıl olacağı.
Benim doktorum pek sezeryandan yana değil özel sezeryana tarih felan kabul etmiyor mecburi sezeryan ise yapıyor takık yani buda benim çok hoşuma gidiyo
Allah nasip ederse normal istiyorum çünkü:Saruboceq:

kızlar bu arada beşiğimizi belisten aldık.fiyatlar gayet iyi...ananemizin hediyesi..:=)uyku seti ve cibinliğini de aldık aynı yerden..

dogum konusunda bana sezerya gözüküo belimdeki problem nedeni ile.kuyrugumda sinir sıkışması var cok ayakta kalınca yurumemi b sure zorlaştırıo.:=(dr da bu riske gerek yok dedi.ama yinede son haftalarda normal için sansımı denicem..

Göbiş bünyeyle eş zamanlı büyüyünce cok büyümemiş gibi geliyooo lülülülülülü İyi yapmıs annecin ne güsel beslemiş kızını torununuuuu, bende babanemi istiyorum yaaaaaaaaaaaaaaaaaasenağlamasenağlama

haha bilmem siyah içimdekiler ondanmı acaba Dün eşimin arkadaşı geldi eşiyle hanımıda hamile ama çok yeni 6-7 haftalık bana diyoki sen orantılı kilo aldın çirkin almadın diyo sende kalmaz doğumdan sonra bişiy diyo inş. diyorum bende kaydirigubbakcemile3

merhaba temmuz anneleri....

size ağustos annesi olarak kafama takılan birşeyi sormak istiyorum... benim 4 nisanda gittğim özel hastanede detaylı ultrasona gireceğim ozaman 22 haftanın içinde olacağım allahın izniyle.... dr. ilk baş bize detaylı ultrasonu ssk karşılamıyor girmek isterseniz ayrıyetten ücret ödersiniz ama girmek zorundada değilsiniz dedi bizde girelim dedik neyse nisan ayına gün aldık.... geçen kontrolümüz vardı dr. sordum organları falan normalmi diye bana onu detaylıdan sonra öğnereceğiz dedi ve benim kafam karıştı bu nedemek oluyor ya ben girmeseydim detaylıya.... her 3 haftada gidiyoruz bir aksilik olsa allah korusun dr. ultrasonda göremiyormu????? anlayacağınız kafam çok karıştı arkadaşlar biraz morale ihtiyacım var sizin nerdeyse çoğunuz atlattı birde ben atlatsam şu ultrasonu.....

kızla doğum için doktorunuzla konuştunuzmu nerde nasıl olacak dile

Benimki Yeditepe Üniversitesi Hastanesinde olcak cnm, ama nasıl olcaı belli diil, mecburi sezaryen gibi olcak sanırım ama son dakkaya kadar beklicek gibi doktorum karar konusunda kaydirigubbakcemile2

Kıslar biraz önce çekildim kaydirigubbakcemile3
25+2

Anammm ya ben nasıl gordum bu resimleri ilk kez gordum valla, ne güsel cıkmıssın cıkarınca göbegi hic hamilelik yok yaw, anlamıyorum ince yapılı insanları iste delikafadulden

MıLKSHAKE ayrıntılı ultrasyon gibi görnümüyor ki iç organları detaylıca bize bakılan ultrasyonda .
canım böbreğine safra kesesine bağırsaklara varana kadar inceleniyor
birde doppler denen cihazlada anne bebek arasındaki alışverişe bakıyorlar .
bende özel biyere gittim ayrıntılı için ssk karşılamıyor .ama özel sağlık sigortası geçebiliyor.

selam kızlar ....

gaydin canım maşallah çokk tatlı bir hamilesin nasılda yakışmış göbüşün maşallah sanaa

zuzumm nerelerdeydin sen çok merak ettik seniiiklava:

şükür ki iyisin hoşgeldin tatlımŞeniz

Meraba cnm, senin doktorda bi ilgincmis... Ben detaylı ultrasona girdim, adı üstünde tüm organlara 45 dk.-1 saat boyunca detay bi sekilde bakıyolar, bazı aksilikler norma ultrasonda cıkmıyomus bana oyle demislerdi dogrusu, bence sen detaylını yaptır ama yüregini de ferah tut, ustelik o kadar güsel biseyki 1 saat bebeginle bir aradasın, surekli onu izliyosun herseyini goruyosun parmaklarını bile sayıyosun cok güsel bi duygu yane

Geldimmmm gıııı :1ninca::1ninca::1ninca: Evde hasta hasta yatıp yuvarlanıyodummm valla ne güselmiş, cok hastaydım burnumdan geliyodu ama iş ortamına gelince keske kıymetini bilseydim diyorum simdi kaydirigubbakcemile3 Yatcam kalkcam 4 kere sora insallah haftasonuuuuu sositososito

Hosbuldum cnmmmmmmm :1hug:

Saolun kıslar evet zayıfım ben normalde 170 boyum 56 kilom vardı hamilelikten önce aslında 10 kilo aldım ama boydan çakılmıyo galiba
Zuzum resimleri görebildiğine sevindim süper canım buuu:1hug:

Gaydın maŞlalahın var canım:)

evet send ekg kalmaz gıbı gÖrÜnÜyor doĞumdan sonra ınŞallah saĞlıkla doĞururusn

ben doĞum gıttıĞım hastanede oalcka ama ne Şekılde konuŞamadık daha kısmet bakalım. Doktorum normal doĞum taraftarı ama benım bÜnye ve kızım ne yapcak bakalım :)

ilsu ve zuzum teşekkür ederim biraz olsun içim rahatladı evet onu 1 saate yakın görmek çok güzel olur ama annelik işte insan endişeleniyor ya birşey çıkarsa diye allah korusun..... inşallah herşey çok güzel olur....

ben geldimmmmmmmmmm
çok şükür kalp ekomuzu da sağlıkla çektirdik...taş gibiymiş kızımın kalbi maşallah...
gayet iyi hiçbir problem yokmuş bebişimde allaha çok şükür...hihoyyythihoyyyt
offff yoruldum ama git gel allahtan eşim götürüp getirdi bu gün izinliydi..kaydirigubbakcemile5
bi problem yokmuş çok şükür...şimdi geldim sizi özledimmmŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…