2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

gaydınnnnnnnnnn süpersin canım maşallah sana ve oğluşunaa............
akşam bende çekindimmmm eklerim birazdan.............
zuzuzmmm inşallah görebilirsin beni de

gözün aydın Melekcim
Nihayat cektirebildiniz git gel git gel :)))

ohhhhhhhhh ilsu sonunda valla ya yarım saat 40 dakka civarı sürdü çekim...........
karnım çok feciii acıdı aama çekerken..
çok şükü r bi problem çıkmadııı
bebeğinizin kalbi gayet iyi dediler:lepi::lepi:

Cok sükür allahıma yirim ben onun o mini mini kalbiniii cokacimcoook Valla benim kalbime bisi olcaktı sonunda bu git gelden oturdugum yerde kaydirigubbakcemile3 Koy bakem melekcim gorebilcemmi resimlerini :CüvCüv:

bişeyler aldık pastaneden gelirken şimdi onları yiyorum zavallı kızım açlıktan helak oldu sabahtan beri

canım yaa çok geçmiş olsunnn:teselli:

işe gelebildiğine göre daha iyisin inşallahŞeniz

lütfen kendine dikkat et a.s.

veee kuzucuğuna da maşallah tatlımmmm

selsincim maşallah tosununa tatlım
inşallah o şeker sorununda düşer son tahlilde belkide yediklerinle alakalıdır son zamandaki:sm_confused:

aşınıda olmuşsun ohhhhhhhhhhhhhhh bi ben kaldım heralde -tatlicadiarzu-
tırsıyom işte napiimmmmmm:1closedeyes:

seher seninde gözün aydın ayrıntılın güzel çıkmış
merak etme bence eğer kötü birşey olsaydı o doktor söylerdi ayrıca 7 kg da çok fazla değil bence:1closedeyes:

nilaycım senin tosununa da maşallah tatlım
o arkadaşına çok üzüldüm dün gece bi göz atayım dedim yadıklarını görünce moralim bozuldu kapattım çıktım yarım saat geçmedi ben de sancılandım çok korktumsenağlamaeşimde kızdı okuyup geliyosun kötü şeyleri etkileniyosun diyesenağlama
ama çok üzüldüm gerçektende 26 haftalık yaa durup durup aklıma geliyosenağlamaAllah sabır versin ...

ahududulu inşallah eşin kazanır tatlımmmmmmm:Saruboceq:

annecik ben 4. ayımda 2 dolgu ve bir kanal tedavisi yaptırdım2. 3 aylarda sorun olmuyormuş ama 6. ay bitmeden yaptır canım bence sonrasında zararlıymış çok geçmiş olsun...

ayy kızlar okuyabildiğim kadarıyla cevapladım kalanını da okumaya çalışıcam inşallah herkes iyidirrrrrŞeniz

canım merhaba bende ayrıntılı ultrasona girdim devlet hastanesinde tamamen ücretsiz doktorun muyanehanesine gidiyorum arada kan akımlarıyla bebeklerin sağlık durumuna bakıyorlar o daha detaylı bilgi veriyor bende 22 haftalık girmişdim ama kalp daha henüz ufakmış diye kan akımları tam anlaşılmıyormuş diye yarın tekrar gidicem bakıcak doktor inşallah herşey güzel olur takma kafana böyle şeyleri girmesende bişey olacağı yok sonuçda annelerimiz bunlaramı girdide bizi doğurdu allahdan hakkımızda hayırlısını isteyelim

canım hoşgeldin maşallah öyküyede sağlıklı bebiş olcak şükür artık yola daha rahat devam edicen

melekciğim masallah göbüşüne .
seninki bir iniyor bir çıkıyor bunu yemek yedikten sonra mı çekindin

Waowww inanamıyorum ilk kez melek görmüş gibiyimmm kaydirigubbakcemile3 Cok şık ve güsel cıkmıssınız Öykünün annnesiiii... Anammm koltuklar cok huylu ama ben kesin cikolata parcası döküp üzerine oturur kirletirim o koltuklarııı -tatlicadiarzu-

Demetimmm teşekkür ederim cnm daha iyiceyim :1hug: ama nefes darlığı ve öksürük şikayetim devam ediyo, artık o kadar da onemli diil cok uzerinde duramıcamm, zaten hasayım diye herkes günde 10 kes arıyoooo, içim fena oldu bi ara ciddi ciddi acaip moda girdimmm, ayyyy ölüyorummm modu munundan getirdimmm aşkımınnnnnn :asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…