gözün aydın Melekcim
Nihayat cektirebildiniz git gel git gel :)))
ben geldimmmmmmmmmm
çok şükür kalp ekomuzu da sağlıkla çektirdik...taş gibiymiş kızımın kalbi maşallah...
gayet iyi hiçbir problem yokmuş bebişimde allaha çok şükür...hihoyyythihoyyyt
offff yoruldum ama git gel allahtan eşim götürüp getirdi bu gün izinliydi..kaydirigubbakcemile5
bi problem yokmuş çok şükür...şimdi geldim sizi özledimmmŞeniz
Geldimmmm gıııı :1ninca::1ninca::1ninca: Evde hasta hasta yatıp yuvarlanıyodummm valla ne güselmiş, cok hastaydım burnumdan geliyodu ama iş ortamına gelince keske kıymetini bilseydim diyorum simdi kaydirigubbakcemile3 Yatcam kalkcam 4 kere sora insallah haftasonuuuuu sositososito
Hosbuldum cnmmmmmmm :1hug:
Kıslar biraz önce çekildim kaydirigubbakcemile3
25+2
merhaba temmuz anneleri....
size ağustos annesi olarak kafama takılan birşeyi sormak istiyorum... benim 4 nisanda gittğim özel hastanede detaylı ultrasona gireceğim ozaman 22 haftanın içinde olacağım allahın izniyle.... dr. ilk baş bize detaylı ultrasonu ssk karşılamıyor girmek isterseniz ayrıyetten ücret ödersiniz ama girmek zorundada değilsiniz dedi bizde girelim dedik neyse nisan ayına gün aldık.... geçen kontrolümüz vardı dr. sordum organları falan normalmi diye bana onu detaylıdan sonra öğnereceğiz dedi ve benim kafam karıştı bu nedemek oluyor ya ben girmeseydim detaylıya.... her 3 haftada gidiyoruz bir aksilik olsa allah korusun dr. ultrasonda göremiyormu????? anlayacağınız kafam çok karıştı arkadaşlar biraz morale ihtiyacım var sizin nerdeyse çoğunuz atlattı birde ben atlatsam şu ultrasonu.....
ben geldimmmmmmmmmm
çok şükür kalp ekomuzu da sağlıkla çektirdik...taş gibiymiş kızımın kalbi maşallah...
gayet iyi hiçbir problem yokmuş bebişimde allaha çok şükür...hihoyyythihoyyyt
offff yoruldum ama git gel allahtan eşim götürüp getirdi bu gün izinliydi..kaydirigubbakcemile5
bi problem yokmuş çok şükür...şimdi geldim sizi özledimmmŞeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?