2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

slm arkadaşlar
umarım keyifler iyidir
ara ara girsem de forma hiç geçmişi okuyamıyorum rastgele sayfalara bakıp çıkıyorum

Allah allah melekcimmm cok ilginc cidden, bende ılsuya katılcam senin göbüş bi iniyo bi cıkıyo kaydirigubbakcemile3 Ne güsel büyümüş mü desem, yoksa vay be hic belli olmuyo mu desem sasırdımmm ama cok güsel bi göbecik sonucta Ayrıca nerde çilek mobilya pozu gelmedimi daha oda takımı, internet sitesindeki pozu istiyorum aynı o çirkin kadının pozunu, yerine seni koycasss

melekciğim masallah göbüşüne .
seninki bir iniyor bir çıkıyor bunu yemek yedikten sonra mı çekindin

uffffffffff sorma ilsu bu resimleri gece 11 de çekindim akşam............
ve dün kesin en az 1 kilo aldımmm dün sanah öylen akşam yemekteydik ve süper benim sevdiğim yemekler vardı bide gece sanırım biraz şişlik oluyor...hihoyyyt

Melekcim süpersin sende maşallah canım ya sen hala normal pantolonları giyebiliyomusun anlamadım ben ya öyleyse şaştım kaldım ben yaa benim bacaklardan da olmuyo çünkü artık CADIARZU

ayy kıyamam canım yaa inşallah biran önce geçer canım :teselli:Şeniz

yazık ayy adamcağıza neler ediyon nazlancam diye cadı senikaydirigubbakcemile3
şaka yapıyom kız oku canına fırsat bu fırsat :lepi::roflol:

slm arkadaşlar
umarım keyifler iyidir
ara ara girsem de forma hiç geçmişi okuyamıyorum rastgele sayfalara bakıp çıkıyorum

canım hoşgeldin biz iyiyiz sen nasılsın kuzucukların nasılŞeniz

melek maşallah göbüşüneee

Melek ve gaydın.maŞallah kızlar sÜper ÇıkmıŞsınız.gÖbeklerde bır harıka.kocaman bır maŞallah

Melek ve gaydin.maşallah kızlar süper çıkmışsınız.göbeklerde bir harika.kocaman bir maşallah

CANIM GÖZÜN AYDIN MAŞALLAH KIZINA

Kıslar biraz önce çekildim kaydirigubbakcemile3
25+2

maşallah göbişine çok tatlı:CüvCüv:

selam kızlarrr...ve sonunda evimize döndük..:=)keyifler umarım iyidir.

hoş geldin canım a.s.

benim şeker yüklemesi
çok iyi çıktı kızlar hiç sorun yok
allaha şükür

gözün aydın canım

meleğiiiiiim süpersin tatlım maşallah
harika görünüyorsunuz sen ve öykü

gaydin seninde göbüşün çok tatlı maşallah
senin göbüş sivri geldi bana
erkekmi olcak bebiş :CüvCüv:

gaydin sende 10 kilo aldım disun
hiç öyle görünmüyo ne güzel ya
biz seninle kilo ve boyda toplamda aynıyız:CüvCüv:

ark. benim göbeği görürseniz şaşıp kalırsınız ama birini koyayım çünkü diğeri pijama ile çekindim daha iki gün önce kardeşime gönderdim açayip şaşırmış abla bu ne ya ne cabuk büyümüş diyor

Yirimmm ben kocamı demetcimmm ya bakma hayatta kıyamam ben ona, eli ayagına dolasıyo zaten bana bişi oluncaaa kaydirigubbakcemile3 Bakalım bugun doktoruma gitcem bi kontrol etcek benim mini miniyiiii ne var ne yok diye, nası olmus büyümüş mü diye bilas daha ?

slm kızlar ancak bakabildim işten fırsat olmuyorki...
umarım herkes iyidir...
gelsin artık şu mayıs ayıda izne ayrılayım yaaaaaaaaaadelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…