2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

saolun kıslar ya evet boy olunca neyseki kiloyu kaldırıyo yoksa şuanda 10 kilo aldım nerelere sığardı o kilolar aaadelikafadulden
Çubuk kraker erkek canımcım evet sip sivri göbişimiz artık karın yapımdan beyler bile tahminde bulunuyo ya bariz erkek duruşuymuş
ama ilginç olan bende sivilce felan çıkmaya başladı erkekte hani güzelleşilirdi yaww Benim paşa bendeki tüm güzelliği aldı valla çokmu yakışıklı olucak acepkaydirigubbakcemile3

ayyyy kocaman olmuştur görürsün bak çok çabuk büyüyorlar maşallah:sm_cool:
güzel haberlerle dön canım:1hug:

slm kızlar ancak bakabildim işten fırsat olmuyorki...
umarım herkes iyidir...
gelsin artık şu mayıs ayıda izne ayrılayım yaaaaaaaaaadelikafadulden

hoşgeldin sibelcim sen nasılsın

inşallah gelsin valla yaaaaa mayıs geldimi bişi kalmıyo geriyeeeeeeeee:sm_cool::teytey::lepi:

ayyy belim ağrıdı sütümü alayım elime azcık uzanayım keyif yapayım

arada gelir bakarım :dance:

Haziran gelsin oldu olcak bende ayrılıyımmm izne kaydirigubbakcemile3

Zuzum herşey yolunda giderse benimde son çalışmam 12 haziran olucak sanırım sonra izne ayrılıcam mayısın ilk haftası istirahatimi açtırcam doktorumdan son 3 hafta çalışabilir raporu istiyor işyerim onu verince Haziran 12sine kadar çalışabilcekmişim ondan sonra çalışmak imkansızlaşıyomuş çok ağırlaştığımız için benneyaptımki

Kısa boylu olup 10 kilo alanlar napsın gaydıncımmm geliyo bak oklava, hastayım ama hala oklava kullanabilirimmm klava: Senin oglan pek yakısıklı olcak bence ondandır annesi, benim kızda henüz benden hicbisi almadı iyi miii, yada acaba sana ihtiyacım yok napcam ben senin güzelligini kendim bu halimle senden güselim demeye getiriyo heralde :teytey:

sağol cnm iyiyiz bizde; zaman geçtikçe ağrılarımız artıyor sanırım...
ne güzel benim yerimede dinlen canım; ah evde olup yatmak vardı şimdisenağlama
son 1 haftadır sürekli bir başağrı var geçmek bilmiyor yaaa:1no2:

Bende insallah senden 1 hafta sora cıkcam gaydıncım, ay bian once gelse o gunler yaaaaa :Saruboceq::Saruboceq: Hem izin, hem bebekimize kavuscaımız tarih yaklasıyo insallah..., cok heycannnlı cokkkk :lepi:

koydum canım
oldu görünüyor

Cok tatlı göbeeen comebaby, inanamıyorum bugun tüm gobekleri goruyorummmm :dance:

Git bakalım demet arkana bakmadan sütünü al uzan yat yuvarlannn ahhh ahhh napıyo arkadaslarımmm huru sandalye üstünde deme tamammmı , acıma bana lütfen :roflol:

Zuzuumcum sen kızının hareketlerİnİ hİssetmeye baŞladınmı

Başladım cnm yane karnımda bi baloncuk patlıyomus hissi veren hareketler oluyo hergun, bende kızıma yoruyorum, e artık gazman diilsem bunlar gaz diildir zannımca delikafadulden Sen basladınmı selsincimmm?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…