Yirimmm ben kocamı demetcimmm ya bakma hayatta kıyamam ben ona, eli ayagına dolasıyo zaten bana bişi oluncaaa kaydirigubbakcemile3 Bakalım bugun doktoruma gitcem bi kontrol etcek benim mini miniyiiii ne var ne yok diye, nası olmus büyümüş mü diye bilas daha ?
slm kızlar ancak bakabildim işten fırsat olmuyorki...
umarım herkes iyidir...
gelsin artık şu mayıs ayıda izne ayrılayım yaaaaaaaaaadelikafadulden
Haziran gelsin oldu olcak bende ayrılıyımmm izne kaydirigubbakcemile3
saolun kıslar ya evet boy olunca neyseki kiloyu kaldırıyo yoksa şuanda 10 kilo aldım nerelere sığardı o kilolar aaadelikafadulden
Çubuk kraker erkek canımcım evet sip sivri göbişimiz artık karın yapımdan beyler bile tahminde bulunuyo ya bariz erkek duruşuymuş
ama ilginç olan bende sivilce felan çıkmaya başladı erkekte hani güzelleşilirdi yaww Benim paşa bendeki tüm güzelliği aldı valla çokmu yakışıklı olucak acepkaydirigubbakcemile3
koydum canımcomebaby hani resim olmadımı canımcım
[COLOR="Purple
[B][FONT="Comic Sans MS"]hoşgeldin sibelcim sen nasılsın
inşallah gelsin valla yaaaaa mayıs geldimi bişi kalmıyo geriyeeeeeeeee:sm_cool::teytey::lepi:
ayyy belim ağrıdı sütümü alayım elime azcık uzanayım keyif yapayım
arada gelir bakarım :dance:
canım teşekür ederizayy maşallah canım yaaaa incecik bir ikiz hamişşşşşşŞeniz
Rabbim nazarlardan korusun çokk tatlısın:lepi:
Zuzum herşey yolunda giderse benimde son çalışmam 12 haziran olucak sanırım sonra izne ayrılıcam mayısın ilk haftası istirahatimi açtırcam doktorumdan son 3 hafta çalışabilir raporu istiyor işyerim onu verince Haziran 12sine kadar çalışabilcekmişim ondan sonra çalışmak imkansızlaşıyomuş çok ağırlaştığımız için benneyaptımki
koydum canım
oldu görünüyor
Zuzuumcum sen kızının hareketlerİnİ hİssetmeye baŞladınmı
kızımın size gönderdiği kalbi görmediniz mi((((((((((((((((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?