başladım cnm yane karnımda bi baloncuk patlıyomus hissi veren hareketler oluyo hergun, bende kızıma yoruyorum, e artık gazman diilsem bunlar gaz diildir zannımca delikafadulden sen basladınmı selsincimmm?
ah be zuzu sonunda sende resimleri görüyorsun ha.............
ama bu kötü oldu bi yandan senden bişey gizleyemeyeceğiz artık kaydirigubbakcemile5
benimde öyle.sanki gazmış gibi geliyor.ama değil herhalde.oğlum dur o diye düşünüyorum.öyledir öyle.ama 2 gündür çok hareket yok gibi.uslu olucak galiba benim oğluşum.öyle çok hareketli değil.
zuzumcum tamam unuttum ben seni sana çok yakışıyodur eminim kilo tam hamiş olmuşsundur ne güsel yaww
Kızçende ay parçası olucak bence bak görürsün :ecrin_bebek:
comebaby süpersin yaaa kızçeler anneyi deforme etmicek galiba süper süperrrkaydirigubbakcemile5
maşallah canım ya senin göbiş bi iniyo bi çıkıyo garanti içerden öykü poposunu dikmiştir yukarı doğru bu şişlik ondankaydirigubbakcemile3
canım sanada maşallah hiç ikiz gibi durmuyo göbişin tam yerinde kocaman maşallah kızlarına ve sana:1hug:
canım teşekür ederizcomebaby seninkide az çıkmış canım ikiz olduğu halde .kilonda oldukça ideal tatlım .masallah kızlarına isim ne koyacaksınız ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?