2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

ah be zuzu sonunda sende resimleri görüyorsun ha.............
ama bu kötü oldu bi yandan senden bişey gizleyemeyeceğiz artık kaydirigubbakcemile5

başladım cnm yane karnımda bi baloncuk patlıyomus hissi veren hareketler oluyo hergun, bende kızıma yoruyorum, e artık gazman diilsem bunlar gaz diildir zannımca delikafadulden sen basladınmı selsincimmm?

benimde öyle.sanki gazmış gibi geliyor.ama değil herhalde.oğlum dur o diye düşünüyorum.öyledir öyle.ama 2 gündür çok hareket yok gibi.uslu olucak galiba benim oğluşum.öyle çok hareketli değil.

kızlar yarın kızlarımı göreceğim çok mutluyum bakalım nekadar oldular nasıl değiştiler babaanneleri ile birlikte gideceğiz oda çok merak ediyor

zuzumcum tamam unuttum ben seni sana çok yakışıyodur eminim kilo tam hamiş olmuşsundur ne güsel yaww
Kızçende ay parçası olucak bence bak görürsün :ecrin_bebek:

ah be zuzu sonunda sende resimleri görüyorsun ha.............
ama bu kötü oldu bi yandan senden bişey gizleyemeyeceğiz artık kaydirigubbakcemile5

Ne gizlicen bakiiimm sen benden beyaz cadııııı, kovalarımmmmklava: domates atarımmm :tomato:

benimde öyle.sanki gazmış gibi geliyor.ama değil herhalde.oğlum dur o diye düşünüyorum.öyledir öyle.ama 2 gündür çok hareket yok gibi.uslu olucak galiba benim oğluşum.öyle çok hareketli değil.

Degildir cnm sadece sende benim gibisin sanırım gec hissettigimiz icn konduramıyorus bi türlü kaydirigubbakcemile3 Cok uslu olcak annesi, tabi her zaman aynı siddette hissedilmiyomus belki oynuyo ama canını acıtmamak icin büyük tekmeler savurmuyooo minikkk oglannn hihoyyyt

zuzumcum tamam unuttum ben seni sana çok yakışıyodur eminim kilo tam hamiş olmuşsundur ne güsel yaww
Kızçende ay parçası olucak bence bak görürsün :ecrin_bebek:

Çevir kazııı yanmasınnnn klava:klava: Tabi cok yakısıyo fıstık gibiyimmmm, fidan , dal gibiyim masallahhhh delikafadulden Nası yane ay parcasııı, annesine kısa diyosun kızına topaç diyosuunnnn gaydınımmmm bak geliyooo nincaaaaa :1ninca:

comebaby süpersin yaaa kızçeler anneyi deforme etmicek galiba süper süperrrkaydirigubbakcemile5

inşallah canım şimdilik iyi gidiyoruz ama sonrasını bilemiyorum doktorumda çok iyi olduğumuzu söylüyor kilo alımımda şu ana kadar ikiz gebelik olmasına rağmen oldukça iyi imiş

teşekür ediyoruz canım

valla dilaracım bilmem ne yapıyo.........
aama akşamları felaket şişlik oluyor göbüşümde...
dün bide yemeği fazla kaçırdım malesef...........

ayy bi gelse bebişler..................
çok merak ediyorum kızımı.............
allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

comebaby seninkide az çıkmış canım ikiz olduğu halde .kilonda oldukça ideal tatlım .masallah kızlarına isim ne koyacaksınız ?

benim kızım babasına benziyor aynı
elleri ve bacakları bana benziyor sanki
plazma gibi bir ekrandan izledik ayrıntılıda çok güzeldi

ben geldim kızlar rinit olmuşum oda neyse nezle tarzı bişe galiba bakıcam şimdi hamilelikten dolayı fazla ilaç veremedi bişiler verdi yine geçmezse antibiyotik şart dedi bakalım artık
geçmişi okuyup geliyom hadi görüşürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…