Çevir kazııı yanmasınnnnklava: klava: Tabi cok yakısıyo fıstık gibiyimmmm, fidan , dal gibiyim masallahhhh delikafadulden Nası yane ay parcasııı, annesine kısa diyosun kızına topaç diyosuunnnn gaydınımmmm bak geliyooo nincaaaaa :1ninca:
ben geldim kızlar rinit olmuşum oda neyse nezle tarzı bişe galiba bakıcam şimdi hamilelikten dolayı fazla ilaç veremedi bişiler verdi yine geçmezse antibiyotik şart dedi bakalım artık
geçmişi okuyup geliyom hadi görüşürüz
ben geldim kızlar rinit olmuşum oda neyse nezle tarzı bişe galiba bakıcam şimdi hamilelikten dolayı fazla ilaç veremedi bişiler verdi yine geçmezse antibiyotik şart dedi bakalım artık
Ya sende herşeye kızıyosun ay parçası güsellik anlamında dedim ya bakan bi daha bakıcak babasıyla kol kola gezerlerken demek istedim amaaaaa yyaaa
gaydin melek comebaby göbüşler süper
çook tatlı anneler olacaksınız:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
demetcim teşekkür ederim canım iyi dileğin içina.s.
kikoleyim geçmiş olsun. o rinit dilarada vardı canım.
ya kızlar kilo alsak dert almasak dert diyeceksiniz biliyorum ama bişey söyleyeceğim. ben 10 gündür falan hiç kilo almadım. halbuki 10 gün önce ne kadar hızlı kilo almaya başladım diyodum şikayet ediyordum şimdi almıyorum diye endişelenmeye başladım. oofff yaaa. halbuki yememde bi değişiklik yapmış değilim. hiçbirzaman iştahım fazla açılmadı zaten ve toplamda 4 kilo aldım. üzülsem mi sevinsem mi bilmiyorum.kafamçokkarıştı
gaydin melek comebaby göbüşler süper
çook tatlı anneler olacaksınız:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
demetcim teşekkür ederim canım iyi dileğin içina.s.
kikoleyim geçmiş olsun. o rinit dilarada vardı canım.
ya kızlar kilo alsak dert almasak dert diyeceksiniz biliyorum ama bişey söyleyeceğim. ben 10 gündür falan hiç kilo almadım. halbuki 10 gün önce ne kadar hızlı kilo almaya başladım diyodum şikayet ediyordum şimdi almıyorum diye endişelenmeye başladım. oofff yaaa. halbuki yememde bi değişiklik yapmış değilim. hiçbirzaman iştahım fazla açılmadı zaten ve toplamda 4 kilo aldım. üzülsem mi sevinsem mi bilmiyorum.kafamçokkarıştı
Melekcim anacım maşallahın var yok bişiy bu kızçe nerde saklanıyo içerde anlamadım ben iç karnınmı geniş acaba senin maşallah sana ve kızçeneee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?