2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

Ya sende herşeye kızıyosun ay parçası güsellik anlamında dedim ya bakan bi daha bakıcak babasıyla kol kola gezerlerken demek istedim amaaaaa yyaaa

Canımcım geçmiş olsun ya dilara yada demette vardı sanki o alerjik bir durum galiba onlara sor istersen yardımcı olurlar sana kaydirigubbakcemile5

geçmiş olsun canım

Geçmiş olsun cnm cok cok ben rinit i bi yeden duydum sanki ama hatırlayamadım simdi a.s.

Ya sende herşeye kızıyosun ay parçası güsellik anlamında dedim ya bakan bi daha bakıcak babasıyla kol kola gezerlerken demek istedim amaaaaa yyaaa

Kızarım ben kaydirigubbakcemile3 Ay düşündüm de yirim ben onun ay parcası yüzünüüüü cokacimcoook

geçmiş olsun canım ben riniti senelerdir çekiyorumm çok zordur hamilelik nedeniylede daha çok sıkıştırıyo nefes alamıyorsun hapşırık tıskırık ne ararsan var anlıcan allah yardımcımız olsun bende çok çekiyorum artık doğumdan sonra aşısı varmış onlara başlıcambenneyaptımki

zuzu çilek odam daha gelmedi gelsin poz veririm.ama mayıs sonuna doğru yerleştirmeyi düşünüyorum odamızı

gaydin melek comebaby göbüşler süper
çook tatlı anneler olacaksınız:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

demetcim teşekkür ederim canım iyi dileğin içina.s.

kikoleyim geçmiş olsun. o rinit dilarada vardı canım.

ya kızlar kilo alsak dert almasak dert diyeceksiniz biliyorum ama bişey söyleyeceğim. ben 10 gündür falan hiç kilo almadım. halbuki 10 gün önce ne kadar hızlı kilo almaya başladım diyodum şikayet ediyordum şimdi almıyorum diye endişelenmeye başladım. oofff yaaa. halbuki yememde bi değişiklik yapmış değilim. hiçbirzaman iştahım fazla açılmadı zaten ve toplamda 4 kilo aldım. üzülsem mi sevinsem mi bilmiyorum.kafamçokkarıştı

canım ağlemsen ne üzülmesi
eninde sonunda alacaksın zaten ne acelen var:CüvCüv:
4 kiloda normal zaten
sen bence ayda bir tartık sürekli tartılma

Melekcim anacım maşallahın var yok bişiy bu kızçe nerde saklanıyo içerde anlamadım ben iç karnınmı geniş acaba senin maşallah sana ve kızçeneee

evet ahududulu ya alsan bi dert almasan bi dert............
ben de toplam da 3,5 kilo aldım ..............
bazen kendimi çok zayıf bazen ise çok kilo almışım sanki 10-15 kilo almışım gibi hissediyorum..bazen de göbeğim çok küçük gibime geliyoe üzülüyorum...........anlamadım gitti.........6 ay oldu nerdeyse hala göbeğim nasıl olduğuna karar veremedim şaşırıp kalıyorum..........

Saol tatlım
kilo olayını takma bence alırsın belki bir süreliğine rölantiye almıştır vücudun ama kuzun beslenir senden meraklanma hiç bebekler annenin saçından tırnağından bile vitamin alırmış asla aç kalmazlarmış rahat ol canımcım alırsın kilo dert etmekaydirigubbakcemile5

meraba güzel anneler...

göbüşleriniz harika.... inşallah hepiniz iyisinizdir

zuum geçmiş olsun canım en kısa zamanda atlatırsın inşallah

offf ya 500gr kilo vermişim moralim bozuldu resmen bebeğimin kilosu normal ama canım sıkılıyo kendime o kadar da yiyorum yaa
benim oğlum da öyle tekme atıyorki inanın canımı acıtıyor şimdiden böyle olursa yandımkaydirigubbakcemile3 futbolcumu olacak ne
beyaz melek maşallah öyküne

Melekcim anacım maşallahın var yok bişiy bu kızçe nerde saklanıyo içerde anlamadım ben iç karnınmı geniş acaba senin maşallah sana ve kızçeneee

sağol tatlım yaa bende anlamadım dediğim gibi bi küçük geliyor göbüşüm gözüme bi büğük geliyor...
hayret dimi...........
sanırım kıyafetlerde etkiliyor biraz...........
iç karnım mı geniş bilmem ki..........
hiç sanmam ama :çok üzgünüm:

geçmiş olsun canım inşallah hemencicik iyileşirsina.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…