2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

iç karnın geniştir melekcim yoksa daha büyük görünürdü
daha iyi işte catlamazsın çok büyümeyince karnın

derdim bebeğim zaten. kilo almadığıma sevinirim ama ya bebeğim büyümüyosa.:çok üzgünüm: üstelik son kontrolümüzde de küçük çıkmıştı:çok üzgünüm: inş gaydincım benden alsın bütüüün ihtiyaçlarını ve büyüsün minik yavrum

Teşekkür ederim neslicimmmm:1hug:

Aaaaa cnm ya tabiki o senden alıp herseyi büyüyo annesi merak etme ama sen kaydirigubbakcemile

zuzu yeni resmimi gördün mü................
sizin bilgi işlemciler en sonunda tüm güvenlik ağlarını kaldırdı galibaaaaaaaaaa

valla ilsu sürekli yağlanıyorum inşallah çatlamam...............
akşam yeni doğum yapan bi arkadaşa gittik............
çok felaket çatlamış toplamda 21 kilo almış ama boy 1.55
görünce çok üzüldüm..........
ama sağlık olsun allah başka şey vermesin

canım epey almış gerçi boyuda kısaymış
işte benim annemde catlak var bende catlarım gibime geliyor okadar sürüyorum ama

zuzum sen kontrole daha yeni gitmedinmi kız gene gidiyosun 15te birmi gidiyosun şekerim ben hala ayda 1 gidiyorum sanırım 7. aydan sonra 15de bir çağırıcak

Bende sürüyorum kıslar bebe yağı sürmeye devam cilt nemli olucakmış hep yoksa gerilmesi daha fazla olurmuş biz elimizden geleni yapalımda artık kısmet napalım dicez olursada

ArkadaŞımın gÖbeĞı pek ÇatlamamıŞ hatta hıÇ ÇatlamamıŞ ama bacaklarııııııı felaket kırmızı kırmızı bısÜrÜ Çızık vardı...............
Bıde kalÇa ve baldırlarda

bak benimde bir ark sadece göbüşe sürmüş kremlerden göbeğindetek bi catlak yok
ama bacağında falan feci yani
o demişti bana bacağını baldırlarını ihmal etme oraları da nemlendir

zuzu yeni resmimi gördün mü................
sizin bilgi işlemciler en sonunda tüm güvenlik ağlarını kaldırdı galibaaaaaaaaaa

Gördüm melekcim bi sürü de yorum yaptım bi tek bugunküne bişii yazmadımmm, otururken bisi anlamadımmm güselim ya senin masallahın var benim masamla aramda bilas mesafe var gobegim sıkısıveriyo araya valla delikafadulden

Ayakta ceksene bi de hazır görebiliyoken göriyiiim kaydirigubbakcemile3

zuzum sen kontrole daha yeni gitmedinmi kız gene gidiyosun 15te birmi gidiyosun şekerim ben hala ayda 1 gidiyorum sanırım 7. aydan sonra 15de bir çağırıcak

Ben perşembe günü gördüm bebegimi ondan once de 10 gün olmustu görmeyeli, ben oyle kafama gore gidiyorummm kaydirigubbakcemile3 Yok cnm bu sefer hastayım diye extreme bi durum yani, perşembe baktı, 1 hafta sora kontrole gel dedi, yoksa asıl randevum 11 nisanda şeker yüklememle birlikte, bunlar çıtır çerezzz delikafadulden

canlarım hepinizin mesajlarını okudum hepinize ayrı ayrı cani gönülden teşekkürler.çok saolun iyi dilekleriniz için.kendinize aman iyi bakın hoş bi durum değil hakkatenŞenizŞeniz

BaŞım aĞırdı ya uffffffffffff
akŞamÜstlerı hep bÖyle oluyor...mayıs sonunda ızne ÇıkÇam o zamana kadar da zar zor dayancam yaaaaaaaaaa

zuzum anladım canım iyi git bakalım kızçene selamlar bizden gör bol bol her hareketini sonra gözünün önüne geliyo kuzu yaaa ne güsel

Bakalım gaydincim babası mesaiye kalmazsa görcem bu aksam yoksa cumartesi gününe kalcak mirmirmirmir Sölicem selamlarınızı teyzeleri kaydirigubbakcemile3

Hadi güzel anneler benden bu aksamlık bu kadar, yarın sabah insallah görüşünceye dek esen kalın, kendinisede bebişlerinise de dikkat edin sositososito

Hepinisi teker teker öpüyorus kızımla :lepi: Yarından itibaren cumaya kalıyo 3 yatcas kalkcasssss hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…