DİloŞŞŞ sesİn soluĞun Çıkmıyor tatlım
Hadi güzel anneler benden bu aksamlık bu kadar, yarın sabah insallah görüşünceye dek esen kalın, kendinisede bebişlerinise de dikkat edin sositososito
Hepinisi teker teker öpüyorus kızımla :lepi: Yarından itibaren cumaya kalıyo 3 yatcas kalkcasssss hihoyyyt
canım ben buradayım
ama son 20 dakika sonra evime gidecemhihoyyyt
Ben Çıkıyorum kızlar herkeze İyİ akŞamlarrrrrrrrrrr
kizlar selam:)
herkes gider ben oyle gelirim, sasmadi.
dunden misafirim vardi, yemek de yedik beraber. yemekten sonra gittiler, agir geldi, yani ymek hafifti de cok yedim galiba. uyudum hemen. ama 10 da kalktim bir daha uyuyamadim. gece 5 e kadar. bugun de sabah isim vardi erken kalktim, yani Leyla gibiyim su anda. gidip yatacam birazdan.
sizler nasilsiniz, gorusemiyoruz pek?
herkes nereye gitti yineee sengözlerimebaksanab
haha bilmem siyah içimdekiler ondanmı acaba Dün eşimin arkadaşı geldi eşiyle hanımıda hamile ama çok yeni 6-7 haftalık bana diyoki sen orantılı kilo aldın çirkin almadın diyo sende kalmaz doğumdan sonra bişiy diyo inş. diyorum bende kaydirigubbakcemile3
ben geldimmmmmmmmmm
çok şükür kalp ekomuzu da sağlıkla çektirdik...taş gibiymiş kızımın kalbi maşallah...
gayet iyi hiçbir problem yokmuş bebişimde allaha çok şükür...hihoyyythihoyyyt
offff yoruldum ama git gel allahtan eşim götürüp getirdi bu gün izinliydi..kaydirigubbakcemile5
bi problem yokmuş çok şükür...şimdi geldim sizi özledimmmŞeniz
slm kızlar ancak bakabildim işten fırsat olmuyorki...
umarım herkes iyidir...
gelsin artık şu mayıs ayıda izne ayrılayım yaaaaaaaaaadelikafadulden
ark. benim göbeği görürseniz şaşıp kalırsınız ama birini koyayım çünkü diğeri pijama ile çekindim daha iki gün önce kardeşime gönderdim açayip şaşırmış abla bu ne ya ne cabuk büyümüş diyor
ben geldim kızlar rinit olmuşum oda neyse nezle tarzı bişe galiba bakıcam şimdi hamilelikten dolayı fazla ilaç veremedi bişiler verdi yine geçmezse antibiyotik şart dedi bakalım artık
geçmişi okuyup geliyom hadi görüşürüz
Kibele hoşgeldin canım hakikaten biz gidiyoruz sen geliyosun ist.da saat 17:56 mesai bitti bizlerde
kızçen nasıl bakalım biz iyiyiz
benim bugün göğüs altımda sanırım arttık orası midem oluyo bi baskı bi ağrı vardı ama hamilelikten olduğunu düşünüyorum mide tepemize çıktı artık rahatsız ediyo beni gidip dinlenicem biraz umarım geçer canımcım öpüyorum seni kendine dikkat et çok yemekaydirigubbakcemile5
Canim hosbulduk. benim de oyle, midem infilak edecek yakinda. cidden o kadaer gerildi ki anlatamam, yakinda catlamazsam iyidir.
ya bu arada az once uzucu bir haber aldik. eltim ikiz kiz bebeklerine hamileydi. 27. haftada kaybetmis. 2 hafta olmus biz de aramamistik, esimin sinavlari falan firsat bulamamistik. cok uzulduk yaaaa. Allah sabir versin.
Yaklaşık 3 gündür hiç bağlanamadım. Umarım herkes iyidir. Yine forumda kimse kalmamış. Yemek telaşına mı düştünüz kardeşim. Habire yiyin zaten.
Haftasonu dr'a gittim. Beni görünce hiç kilo almamışsın dedi. Ben, tartı öyle söylemiyor ama dedim. 9 kilo aldığım tescillendi baskülde. Neyse o kısmı atlattım bir şekilde. Bebişim de epey büyümüş yağlanmış. 873 gr çıktı. Boyu 34 cm olmuş. Keyfi yerindeydi. Suyu falan herşeyi iyidi çok şükür. 1 ay sonraya randevu verdi. Artık bir sonrakine 1 kilodan fazla olur kısmetse.
Bu arada kızımın odasına duvar kağıdı yapmaya karar verdim. Birkaç yere baktım fiyat aldım. Harika şeyler var. Pembe simli, hafif kabartmalı bir model beğendim. Bugün de tül baktım. Fiyatlar çok uygun değil. Duvar kağıtları 15 metrekarelikler 160 TL civarı. Tül de 25 TL metresi. Daha araştırma yapmam lazım ama gelecek aydan itibaren hareketlenmem de gerekiyor sanırım. Haftasonu Ümraniye'de ünlü bir markanın kalan tüllerini satan bir yer vardı. Oraya da bakacağım.Son aya bırakmak istemiyorum ki bu zamanı kendime ayırayım. Birdaha öyle bir şansım olmayacağı için.
Yaklaşık 3 gündür hiç bağlanamadım. Umarım herkes iyidir. Yine forumda kimse kalmamış. Yemek telaşına mı düştünüz kardeşim. Habire yiyin zaten.
Haftasonu dr'a gittim. Beni görünce hiç kilo almamışsın dedi. Ben, tartı öyle söylemiyor ama dedim. 9 kilo aldığım tescillendi baskülde. Neyse o kısmı atlattım bir şekilde. Bebişim de epey büyümüş yağlanmış. 873 gr çıktı. Boyu 34 cm olmuş. Keyfi yerindeydi. Suyu falan herşeyi iyidi çok şükür. 1 ay sonraya randevu verdi. Artık bir sonrakine 1 kilodan fazla olur kısmetse.
Bu arada kızımın odasına duvar kağıdı yapmaya karar verdim. Birkaç yere baktım fiyat aldım. Harika şeyler var. Pembe simli, hafif kabartmalı bir model beğendim. Bugün de tül baktım. Fiyatlar çok uygun değil. Duvar kağıtları 15 metrekarelikler 160 TL civarı. Tül de 25 TL metresi. Daha araştırma yapmam lazım ama gelecek aydan itibaren hareketlenmem de gerekiyor sanırım. Haftasonu Ümraniye'de ünlü bir markanın kalan tüllerini satan bir yer vardı. Oraya da bakacağım.Son aya bırakmak istemiyorum ki bu zamanı kendime ayırayım. Birdaha öyle bir şansım olmayacağı için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?